Storyline: I Want Your Bite!
Chapter 1: My Way With Hidan - 16+
Story Waar Ik Het Voor Geschreven Heb: I'm the bitch ~ Akatsuki
Hoe Heet De Chapter Daar: 5 ~ Wow..maybe I am in love..[Warning 16+]

_______________________________________________________________________
Dit is alleen mijn versie, dus niet de aangepaste die in die story staat..
Well, have fun!

Hidan drukte een tedere kus op mijn lippen, wat me even deed schrikken. Uit reflex zoende ik terug, en voelde hoe zijn armen langzaam om mijn middel gewikkeld werden. Voordat ik ook maar iets kon zeggen, tilde hij me op en liep rustig naar zijn kamer. Ik vroeg me af wat hij van plan was, maar ik mijn mond wou maar niet openen.
Toen hij eenmaal voor de deur stond, zette hij me even neer zodat ik op beide benen kon staan, en hij met gemak de deur kon openen. Hidan liep naar binnen en wenkte me dat ik ook naar binnen moest gaan. Hij deed de deur achter me dicht en drukte me voorzichtig tegen de muur. Zijn gezicht kwam dichterbij, waardoor ik de geur van zijn adem ruiken. Plotseling voelde ik hoe hij zijn lippen nogmaals teder tegen de mijne aandrukte. De zoen die Hidan aan je gaf, voelde heel anders dan dat Pein het altijd deed. Die van Hidan zat op één of andere manier vol liefde en niet vol lust.
Ik zoende hem vol liefde terug, iets wat ik normaal gesproken niet van harte deed. Ik sloot mijn ogen voor een tijdje en liet mezelf helemaal vrij in de zoen. Ik voelde hoe Hidan zijn armen om mijn middel wikkelde en me dichter tegen zich aantrok. Hij stopte de zoen even en keek me zwoel in mijn ogen aan. Niet lang daarna drukte hij tedere kusjes in mijn nek. Voordat ik het ook maar wist, ontsnapte er een zachte kreun uit mijn mond. Hidan keek me even aan, met een grijns op z’n gezicht, alsof hij er plezier in had dat ik daarnet een zachte kreun liet horen.
Hij drukte met een uitdagende blik een kusje op mijn schouderblad, en ging weer langzaam naar beneden. Toen hij mijn borst eenmaal bereikt had, drukte hij me steviger tegen zich aan. Daardoor liet ik nogmaals een kreun horen, maar dit maal was hij ietsjes harder. Ik keek naar hem, toen ik voelde dat hij mijn topje iets naar beneden trok, en een vluchtige kus op mijn BH drukte. Tot mijn verbazing, stribbelde ik niet tegen. Sterker nog, ik vond het niet eens erg. Opeens tilde hij me op en bracht me naar zijn bed. Hij legde mij er voorzichtig op en ging op zijn zij naast me liggen. Met zijn vingers volgde hij mijn gelaatsstreken en vroeg plotseling: ‘Luna, wil je verdergaan dan alleen zoenen?’
Omdat ik gemaakt ben om mannen tevreden te stellen, knikte ik maar. Diep van binnen wilde ik het op één of andere manier wel. Hidan behandelde mij veel liever, dan dat Pein deed. Alsof hij echt om me gaf, en op één of andere manier van me hield. Hidan trok langzaam en voorzichtig mijn kleding uit, en niet lang daarna ook zijn eigen kleding. Met zijn handen begon hij me op allerlei plekken te strelen, waar ik uiteindelijk opgewonden door werd. Ik begon te zachtjes te kreunen, maar vooral toen hij met z’n vinger, langzaam mijn vagina binnendrong. Ik voelde dat het twee vingers waren, die steeds sneller heen en weer begonnen te bewegen. Het zachte gekreun, werd alsmaar harder. Niet van de pijn, maar doordat ik er best van genoot. Ik begon in mijn deken te knijpen, doordat hij met z’n tong vluchtige rondjes maakte om mijn clitoris. Uit reflex ging mijn hand naar zijn achterhoofd, en drukte hem dichter tegen mijn vagina aan, zodat ik het gelik beter kon voelen, dus ook sneller opgewonden begon te worden. Kreunend zei ik zijn naam.
Hidan boog zich na lange minuten uiteindelijk voorover, en keek in mijn ogen. Allerlei kusjes werden er op mijn kaak gedrukt, zo lief en teder had ik ze nog nooit gevoeld. Het voelde alsof er een beest in mij vrijgekomen was, toen ik Hidan uiteindelijk tegen het matras duwde, en met mijn mond langzaam naar beneden ging. Ik nam zijn penis behendig in mijn hand, en begon hem langzaam te rukken. Ik gaf hem likjes op z’n eikel en nam uiteindelijk zijn hele penis in mijn mond. Hidan genoot ervan, dat kon ik horen aan zijn plezierige gekreun. Dat zette mij juist meer aan het werk.
Plotseling trok Hidan me omhoog en draaide me om, zodat ik met mijn buik op het matras lag. Hij drukte allemaal kusjes in mijn nek en ging langzaam naar beneden. Net toen je dacht dat hij erin wou gaan, draaide hij me nogmaals om zodat ik op mijn rug lag. Allemaal kusjes werden er in mijn nek gedrukt.
Ineens voelde ik dat er iets binnendrong in mijn vagina. Hidan bewoog voorzichtig heen en weer, en begon na een tijdje steeds sneller te bewegen. Steeds vaker was ik aan het kreunen, vooral toen ik klaarkwam kreunde ik het meest. Hij haalde zijn penis eruit en ik boog nogmaals voorover. Kreunend spoot hij het sperma in mijn gezicht. Zonder moeite likte ik het van mijn gezicht af en keek Hidan met een grijns aan.
Ook hij keek me grijnzend aan. Hij maakte gelijk mijn gezicht schoon en deed zijn boxershort aan. Ik deed mijn slipje aan en wou net mijn andere kleding gaan aantrekken, maar Hidan trok me naar zich toe en zorgde er uiteindelijk voor dat ik naast hem ging liggen. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en bedacht me opeens, hoe fijn het was zonder Pein in de buurt. Door het kalmerende gebons van zijn hart, en zijn armen die om mijn middel gewikkeld waren, viel ik zonder enige moeite in slaap.

Reacties (5)

 • Nythil

  *Ramt op kudo-knop*
  Ja okee, dan ben ik maar een pervert, mr dit is echt goed geschreven(A)

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  Wow. Mag ik zeggen dat jij freaking goed bent in het schrijven van seksistische hoofdstukken?xD

  9 jaar geleden
 • MissNinja

  en toen kwam pein de kamer in en smeek hij haar tegen een muur tot ze bijna dood ging :]

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  Ik snap waarom andere jouw hulp vragen.

  9 jaar geleden
 • DarkPanda

  Hahaha jouw stuk was echt geweldig!!
  nog steeds bedankt voor je medewerking!! :3
  (K)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen