Foto bij Twenty-five.

Het was niets materieels, maar ik dacht dat het even mooi zou kunnen zijn als een echt cadeau. Ik hoorde mijn buik grommen en keek op mijn horloge, dat me vertelde dat het tijd was voor het middagmaal. Ik liep naar mijn kamer om Haley te halen maar toen ik binnen kwam was ze nergens te bespeuren. Shit.

‘Haley?’ probeerde ik maar ik kreeg geen antwoord. Verdomme. Ik keek de kamer nogmaals goed rond, om zeker te zijn dat ik me niet vergist had maar nee, de kamer was leeg.
‘Laat me los, sukkel!’ hoorde ik opeens een meisjesstem gillen en toen ik me omdraaide zag ik Michael in de deuropening staan, met een huilende Haley in zijn armen. Hij duwde haar naar binnen en net voor me viel ze huilend op de grond, terwijl ik Michael verbouwereerd stond aan te kijken.
‘Ik zei toch dat je nog niet van me af was,’ grijnsde die en toen verdween hij uit mijn zicht.
‘Haley..’ mompelde ik, waarna ik naast haar neer knielde. ‘Wat is er gebeurd?’ Ik legde mijn hand op haar schouder maar ze duwde hem direct van zich af.
‘Raak me niet aan flikker,’ fluisterde ze, ik kon de woede in haar stem horen. Ze bleef naar beneden kijken terwijl ze op haar knieën zat. Had Michael haar wat aangedaan?
‘Haley, please, wat is er gebeurd?’ probeerde ik opnieuw en deze keer keek ze me wel aan, ik kon enkel een mengeling van woede en verdriet in haar ogen lezen. Ik wilde mijn hand terug op haar schouder leggen maar ze duwde hem nog harder dan daarnet terug weg.
‘WAS DIT HET DAN HE, SUKKEL?!? WAS DIT JOUW FUCKING VERJAARDAGSCADEAU?!’ vloog ze uit en ik schrok me een ongeluk met haar reactie.
‘Haley.. rustig’
‘NIETS TE HALEY, RUSTIG!’ ze stond op en ik deed hetzelfde, terwijl ik haar nog steeds verbaasd stond aan te kijken. ‘Ik haat je, Bill Kaulitz..’ fluisterde ze nu stil terwijl ze haar ogen neersloeg. Even zei ik niets en ging ik op het bed zitten, waarna ik zag dat ze ook op het bed kwam zitten, maar dan aan de andere kant.
‘Ik was weg omdat ik een soort van verjaardagscadeau voor je heb geregeld..’ fluisterde ik, net luid genoeg zodat ze het kon horen. In mijn ooghoeken zag ik haar met een schok naar mij kijken.
‘W-wat?’ piepte ze.
‘Ik wist niet dat Michael hier nog rondliep.. ik dacht dat hij verdwenen was,’ zei ik, meer tegen mezelf dan tegen haar. Ik stond op, liep als automatisch naar haar toe en ging naast haar zitten. ‘Wat heeft hij gedaan?’ vroeg ik, terwijl ik eigenlijk besefte dat ik het niet wilde weten, dat ik niet wilde weten hoe erg hij haar had aangepakt. Ze huilde en ik sloeg mijn armen om haar heen, terwijl ze haar hoofd op mijn schouder legde en ik langzamerhand mijn T-shirt voelde nat worden.
‘H-hij..’ snikte ze en ik wreef met mijn hand over haar rug. Ik wist al wat hij gedaan had, en het deed me verschrikkelijk kwaad voelen. ‘Hij heeft me verkracht..’ Ik wist het, ik wist het. Verdomme. Had ik niet weggeweest dan was dit niet gebeurd, dan was alles nog normaal. Of wat je normaal kon noemen. Ik balde mijn vuisten en kreeg tranen in mijn ogen, Haley was kapot. En daarbij realiseerde ik me dat ik net hetzelfde had gedaan, ik was een even grote egoïstische klootzak als Michael.

Zoooo, een nieuw hoofdstukje! Ik hou zoveel van schrijven en lezen, dat als ik een dag niet op quizlet kom ik afkickverschijnselen begin te vertonen :3 Bedankt voor alle reacties, jullie zijn echt heel lief! Oh en, @Assje; Ik zat met de tranen in mijn ogen toen ik er binnenkwam (:
Laten jullie terug lieve en originele reacties achter? =D Vergeet ook de kudo knop niet!(flower)

Reacties (15)

 • IAmAnAlien

  ochere Haley,

  snel verder liefste nichtje!!!!!!!(A)

  1 decennium geleden
 • BVBunicorn

  Snel verderr!!!!!!:9~(Y)

  1 decennium geleden
 • Pusheen_The_Cat

  (huil)wat erg voor Haley.
  :$excuses mij voor mijn late reactie
  :Y)snel verder Bitte
  (A)ik verkr8 die knop wel ffkens voor u
  _O_en hoe is het met je ??
  (baby)en je kleine nichtje ??
  (nerd)wel mijn verhaal blijven lezen hoor
  :Y)anders kom ik jullie opzoeken
  xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

  1 decennium geleden
 • AlienInMir

  (huil):'( *snik* arme haley, tja, Bill heeft wel hetzelfde gedaan ja... hij geeft gelukkig wel om haar:)

  1 decennium geleden
 • Malificent

  Fijne verjaardag, Haley >.O
  Kut Michael, ik krijg 'm wel,
  en dan zorg ik ervoor dat er een boormachine in zijn reet zit!
  Snel verder? <3

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen