Foto bij ~ |2| ~ 35. 'Blame It On The Alcohol' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 35: Blame It On The Alcohol
_______________________________________________________________________
Ladidadidaaa!

Al voordat je jouw ogen opent, voel je een hele erge pijnscheut door jouw hoofd heengaan. Het doet zelfs zoveel pijn, dat je het gevoel hebt, dat jouw hoofd op elk moment kan ontploffen. "Hn.. Ik heb zo'n hoofdpijn.. Alleen waardoor weet ik niet.. Ik heb nog nooit zo'n hoofdpijn gehad.." denk je bij jezelf, terwijl jij je omdraait, zodat je op jouw linkerzij ligt. "Hn.. Hoe komt het dat ik zoveel hoofdpijn heb?! Ik voel me raar.. Wat is er gisteravond gebeurd.. Ik weet niet meer wat er gebeurd is, nadat ik, Maii en Kankurou wat gedronken hadden.. " Uit alle macht probeer je erachter te komen wat er daarna gebeurd is, maar na een aantal lange minuten ben je nog steeds niks wijzer geworden, en is jouw hoofdpijn vele malen erger geworden. "Godverdomme.. Denken is fucking dodelijk.. Als ik Zo hard blijf doordenken, kan iemand mijn ontplofte hoofd opruimen.." Nu draai je jezelf zo, zodat je op jouw buik ligt. Snel pak je jouw kussen op, knalt met jouw hoofd op het matras en houdt met alle macht de kussen op jouw achterhoofd gedrukt. Alleen het knallen met jouw hoofd op het matras, was niet zo'n heel slim idee, want de pijn verergerd alleen maar.
De hoofdpijn is na een kwartier eindelijk ietsjes gezakt. Dat komt waarschijnlijk omdat jij je geen centimeter verroert. Want elke keer als jij je beweegt, al is het maar een klein beetje, dan doet jouw hoofd zo'n pijn. Dan voel je plotseling dat je naar de wc moet, en je blijft weigeren om te bewegen. Alleen omdat je nu niet alleen hoofdpijn hebt, maar ook veel buikpijn, besluit je uiteindelijk toch om uit bed te stappen. "Hoe sneller ik opsta.. Des te eerder heb ik de pijn al gehad, en stopt het daardoor ook eerder.. Hoop ik.. Drie, twee, één.. Go!" Bij de go sta je vliegensvlug op. Snel ren je naar de wc, plast snel en rent als je klaar bent weer terug. Je denkt nog steeds niet helder na, dus je weet ook nog niet echt dat je eigenlijk nog steeds naakt bent.
Je kruipt snel het bed weer in, onder de dekens kruip je steeds meer naar het midden van het bed. Dan kom je plotseling met jouw rug tegen iets aan. Je fronst aangezien je weet dat het niet jouw muur kan zijn, want je bent pas in het midden van jouw bed, en datgene waar je tegenaan kwam, is niet zo hard als een muur. Net als jij je wilt omdraaien, voel je dat datgene waar je met jouw rug tegenaan ligt zelf draait. Een arm wordt losjes om jouw middel gewikkeld. Voorzichtig ga je rechtop zitten, zonder je ook maar om te draaien, want je wilt voorkomen dat je nog meer pijn krijgt. Rustig kijk je om en dan zie je dat Kankurou tegen je aanligt. De arm die eerst om jouw middel gewikkeld was, ligt nu op jouw schoot.
Je haalt moeiteloos jouw schouders op, gaat met jouw handen door jouw haren en kijkt weer naar voren. Nu pas besef je dat je niet thuis bent, dat merk je op aan de inrichting van de kamer. Dan kijk je weer naar jouw schoot, waar je Kankurou’s arm op ziet liggen. Na een aantal minuten besef je pas, dat er iemand naast je ligt. Snel kijk je naar achter en sper je jouw ogen wijd open. Je ziet Kankurou liggen, met z’n ogen open. Hij wrijft zachtjes met zijn hand langs jouw arm. Verbaast staar je hem aan, aangezien je niet weet hoe je met hem in bed beland bent. Je weet niet eens meer wat er gebeurd is, na het tweede drankje dat je gedronken hebt. ‘Mooi uitzicht, Kazumi-chan.’ Hoor je Kankurou fluisteren.
Je fronst even, kijkt naar beneden en ziet dan dat je geen bovenkleding aanhebt. Voorzichtig doe je de deken een stukje omhoog en ziet dan dat je helemaal naakt bent. Je kleurt knalrood. ’S-Staar niet zo naar me!’ zeg je een beetje onzeker. Snel trek je de deken een klein stukje omhoog, zodat het bedekt is. ‘W-Wat is er gisteravond gebeurd?’ vraag je na een tijdje aan Kankurou. ‘Hoe zijn we h-hier beland?’ Hij kijkt jou eventjes aan, maar kijkt daarna gelijk naar jouw handen. ‘Nadat.. Ik je naar huis gebracht had.. En ik gedoucht had.. Hebben we het gedaan.. Beide waren we een beetje aangeschoten, althans je was meer aangeschoten dan ik was..’ zegt hij twijfelachtig, alsof hij bang is dat je super kwaad zal worden.
‘W-We deden.. W-Wat..’ met grote ogen, kijk je in zijn ogen. Je hoort hoe hij diep adem begint te halen. ‘We hebben het gedaan.. En eigenlijk.. Begon ik niet, maar jijzelf.. Niet dat ik het erg vond hoor.. Maar, dan weet je dat je niet aangerand bent..’ Als je dat hoort, spring je meteen uit bed. Maar doordat je heel erg draaierig wordt tijdens de sprong, weet je niet waar je precies moet landen. Jouw rechtervoet raakt de grond, maar je gaat dan door jouw enkel. Met niet alleen pijn in jouw hoofd, maar ook pijn in jouw enkel, lig je op de grond. ‘Dit wordt een lange, pijnlijke dag. En dat door alleen maar alcohol gedronken te hebben.. Alcohol en denken.. Dodelijke dingen.. Ze zorgen voor pijn.’ mompel je in jezelf.


Gemaakt door de awesomeness MissNinja (Shelley)!
Ze heeft deze awesomeness fanart voor me gemaakt <'3
Erg bedaaaaankt <'3
Het is echt super geworden!
Check her DA account out!
Shelleyx

Reacties (6)

 • MissNinja

  omg
  me fanart staat er
  x]
  EN HET HEILIGE MAPJE
  PAM PAM PAMMMM

  8 jaar geleden
 • Maboroshi

  Lol, ocharme Kazumi-chan ;p
  Nice tekening ^^
  En heel erg snel verder :3

  x

  Sasuko

  8 jaar geleden
 • Amami

  hopelijk overleeft ze het.
  snel veder

  8 jaar geleden
 • DesxTiny

  AWWWH! They beloonng togetheeeer! THEEEY BELOOOONG TOGETHEEEEEEEER! WOEEEHOOOOOOEEEE *Dramatisch liedje deuntje*

  Awwh, die fanart is tof:D

  8 jaar geleden
 • Requiemz

  Try too survive Kazumi. Try it x'd
  Snel verder <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here