Foto bij 24 • Juliet Willis

De hele dag liep ik op wolkjes. Dat kwam deels omdat iemand me zijn vriendin had genoemd maar grotendeels kwam dat omdat Liam zo goed als heel de dag bij me in de buurt liep. ’s Middags at ik wel nog alleen, maar hij was er even komen bijzitten. Hij had zelfs voorgesteld om bij hem aan tafel te komen zitten, maar dat had ik wijselijk afgeslagen. Harry en Niall zouden daar ook gezeten hebben en in hun gezever had ik echt geen zin.
Mijn laatste les van vandaag was zonder Liam, maar was nu eindelijk afgelopen. Doordat Liam er niet bij was, liep ik alleen naar de bushalte om mijn bus naar huis te nemen. Ik wilde thuis zijn voor Faith en Tyler thuis kwamen, dan kon ik tenminste rustig thuiskomen.
‘Nee, doe nu niet!’ Ik werd uit mijn gedachten gehaald toen ik de warme stem van Liam vaag achter me hoorde. Met een grote glimlach op mijn gezicht draaide ik me om. ‘Nee. Niall, nee. Ik zal je een zak snoep kopen, goed?’ Nu viel het me eigenlijk pas op dat Liam niet alleen was, maar dat heel het groepje rond hem stond.
De glimlach verdween onmiddellijk van mijn gezicht en met hangende schouders draaide ik me terug om zodat ik de bus kon zien aankomen.
‘Hé, Juliet.’ Mijn glimlach kwam onmiddellijk weer op mijn gezicht toen ik een warme stem achter me hoorde. Ik dacht dat hij niet zou komen omdat zijn vrienden erbij waren, maar blijkbaar weer. Met diezelfde glimlach draaide ik me om, maar weer verdween die snel toen ik in plaats van een bruinharige jongen en blonde jongen voor me zag staan. ‘Hoe gaat het met je, schoonheid?’
‘Slecht, nu ik jou zie.’
Zijn gezicht verstarde bij het horen van mijn antwoord. Hij boog even naar achter om dan zijn hoofd weer dichter te brengen. Brut pakte hij mijn bovenarm vast en duwde me tegen de wand van het bushokje. Zijn greep om mijn bovenarm versterkte met de seconde. ‘Niet zo’n grote mond hé, bitch!’ Siste hij naar me.
Verbaasd keek ik hem aan. Waarom deed hij nu plots zo tegen mij? De vorige keer was ik toch ook zo bot tegen hem geweest? Ik voelde tranen achter mijn ogen prikken. Daar ging mijn mooie dag.
‘Nu ben je wel bang hé? Vuile bitch. Ga thuis maar lekker wenen.’ Tranen begonnen nu nog harder achter mijn ogen te prikken. Mijn lichaam begon zelfs lichtjes te trillen van schrik.
‘Niall, genoeg!’ Zelfs deze warme, zachte stem kon me niet kalmeren. De hand van Liam verscheen om Nialls schouder en kneep erin. ‘Kom, Niall. Yasmine wilt je iets zeggen.’ Liam boog zijn hoofd dichter naar Nialls oor toe. ‘Of misschien wilt ze wel iets doen.’ Met die woorden leek hij precies wel aandacht te krijgen van Niall.
Zijn greep om mijn bovenarm verdween en een paar seconden later draaide hij zijn rug naar me toe.
Ik was zo in shock dat ik niet eens gehoord had dat de bus aangekomen was. Ik wilde juist instappen toen ik een hand om mijn pols voldoende. Mijn hart bleef even stilstaan.
Aan mijn arm werd een lichte snok gegeven waardoor ik gedwongen was me om te draaien. Het bezorgde gezicht van Liam keek me aan. ‘Juliet, gaat het?’
Tranen stroomde inmiddels over mijn wangen. Mijn lichaam trilde nog steeds en ik kon geen enkel woord uitbrengen.
‘Juliet?’ Hij zwaaide mijn zijn hand voor mijn ogen. ‘Juliet?’ Nog steeds antwoordde ik niet, en hij praatte ook niet meer. Het enige wat hij deed was me voorzichtig de bus inleiden en me op het eerste vrije bankje neerzetten.
‘Ik zal je wel thuis afzetten.’ Dat was het laatste wat er heel de rit gezegd werd.


Oh God, Oh God. Iedereen heeft nu toch wel medelijden met Juliet, niet? Met een kudo en een reactie gaat Liam extra lief tegen haar doen, zeker doen dus. ;D
(flower)

Reacties (8)

 • RandomnessXx

  Heeft niemand nu door dat ze huilt?

  En Niall: DAT HAD IK NIET VAN JOU VERWACHT

  8 jaar geleden
 • IEatCarrots

  Oh, lief van Liam!

  9 jaar geleden
 • IEatCarrots

  Oh, lief van Liam!

  9 jaar geleden
 • xEskimoKiss

  Ik mag Niall niet in dit verhaal... En Harry ook nietxDOh en Yasmine ook niet;)

  9 jaar geleden
 • XSanneLovex

  aahwww sweeet!! jaa stomme jongens... -.-
  snel verder!!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen