Foto bij I appologize

OMG k had vanacht mijn wekker gezet op 4.15 zodat ik victorious kon gaan kijken. ik werd wakker en the nakedbrothersband was nog op toen ben ik waarschijnlijk weer in slaap gevallen want ik werd om 5.18 weer wakker en toen was FUCKING dora op, haat aan dora. "zie jij de berg?" staat hij recht achter haar! ik had niet eens door dat ik sliep:(
Nou ja hier is weer een nieuw hoofdstuk

en echt bedankt voor alle reacties die ik krijg, jullie motiveren mij om verder te schrijven.

http://www.youtube.com/watch?v=OOReUJW-x5k

*James Pov*

Nu kwam het moeilijkste stuk van mijn plan. Gelukkig had ik al helemaal bedacht wat ik zou gaan zeggen.
Ik leide mijn tegenspeelster die dus waarschijnlijk Cat heette door de menigde en negeerde de gillende fans en de mensen die haar en mijn kwamen feliciteren. Ik liep een bezemkast in en draaide de deur opslot. "Laat me er uit, ik wil niet praten!" Het meisje trok aan de deur. "Cat, je moet naar me luisteren." Verwonderd keek ze3 me aan haar hand nog steeds op de deurklink. "Hoe weet je mijn naam? Wacht, waarom speelde je in dat stuk?"
"Dat wou ik je net gaan uitleggen..." Haar handen lieten de deurklink los en ze ging op been omgedraaide emmer zitten. Ze wachte tot ik zou beginnen met mijn moeilijke verhaal. "Ik... I, Ik ben hier om mijn exuses aan te bieden. Ik heb je verkeert behandeld. Ik had niet moeten weg lopen, maar ik was bang." Ik gaf het toe, ik James Diamond was bang. "Ik... Sorry, het is moeilijk om het uit te leggen." Ze keek me begrijpend aan. Ik zuchte, "anyway,ik kon je de afgelopen weken maar niet uit mijn hoofd krijgen. Ik heb al met honderd misschien wel tweehonderd meisjes gezoend, maar die deden me helemaal niets." O'nee nu klonk ik net als een player. "Jij bent anders, je geur is bij me blijven hangen en bij alles wat ik doe denk ik aan jou. Ik moest je het zeggen." Ze glimlachte naar me en speelde met haar rode haar. Dat zag ik als een goed teken. "Haat me alsjeblieft niet, ik ben hier om het goed te maken, ik heb weken gezocht naar je naam. Jij was mijn assepoester en ik de prins, alleen was ik degene die te vroeg weg ging." Ik boog mijn hoofd van schaamte, nog steeds zat Cat tegenover me en speelde afwezig met haar haar. "Ik kreeg een afiche in handen waar jou foto instond en zo kwam ik er achter dat jij in het stuk speelde. Mark heeft mij geholpen om alle tekst te leren enom het stuk te spelen, ook heeft hij stiekem het costum groter gemaakt. Toen heb ik zijn rol over genomen toen hij zogenaamd ziek was..." Ik voelde me roder worden. "Ik weet dat ik het hier niet mee heb goed gemaakt, en je mag nog steeds boos op me zijn, ik wil alleen dat je weet wat ik voor je voel. Ik had nu in San Francisco moeten zijn om op te treden en ik hoop dat de anderen me het vergeven, want ik ga niet als jij niet met me mee gaat. Je hoeft niet bij me te blijven en ik zal je nooit meer lastig vallen na dat je bent geweest. Hier zijn kaartjes voor het festival, ik ga nu." Ik opende de kast en liep naar de uitgang van de school. Op eens voede dat iemand een hand op mijn arm legde. "Mag mijn vriendin, Tori, ook mee?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen