Foto bij [027]

||Clemence Emerence Black

Snel stapte ik uit de auto toen we bij Embry's huis aan waren gekomen. Een plek waar ik al minimaal een jaar niet was geweest. 'Niet veel veranderd.' Glimlachte ik, waarna ik richting de kofferbak liep om mijn weekendtas eruit te halen.
'Jij bent de gast.' Zei Embry snel, waarna mijn tas al in zijn handen lag. 'Dus ik moet hem dragen.' Hij gooide de kofferbak dicht, om vervolgens voor mij uit richting zijn voordeur te lopen. Een glimlach sierde zijn gezicht, waarna hij de deur open gooide. 'Welkom in huize Call. U mag uw voeten op de tafel leggen, veel te laat gaan slapen en horrorfilms voor boven de achttien is een must.'
'En wat zijn de regels voor het avondeten?' Vroeg ik grijnzend, waarna ik mijn leren jack ophing en toen even mijn schouders losrolde.
'We hebben de keuze tussen alle nummers in het telefoonboek.' Hij hield een dik boek omhoog, waardoor ik even lachte. 'Heb je trouwens al je grote verjaardagscadeau gezien?' Op zijn gezicht kwam er weer een grijns, waarna hij wees naar de bank.
Netjes ging ik op de bank zitten, waarna Embry over de bank heen sprong en zo naast mij belandde. 'Nee. Ik wilde hem vinden. Maar toen begon mijn vader te zeuren over dat ik weg moest gaan.'
'Dan zal je het morgen wel zien.' Grijnsde hij gemeen, waardoor ik een geschokt geluid maakte.
'Weet jij wat ik krijg?' Vroeg ik achterdochtig, waardoor hij even lachte.
'Jep. Ik heb het zelfs voor je uitgezocht.' Hij grijnsde even, om vervolgens op te staan. 'Pizza, Chinees of Japans?' Vroeg hij snel, waarna hij de telefoon in zijn handen hield.
'Ehm..' Aarzelde ik, waarna ik keek naar de uitstaande tv. 'Indiaas?' Vroeg ik, waardoor hij even schudde.
'Sorry, kan niet. Het Indiase restaurantje is gesloten.' Hij glimlachte schuldig, waarna hij al een deel van een nummer intoetste. 'Chinees?'
'Ja, sure. Waarom niet?' Glimlachte ik, waarna ik mijn benen in kleerkamerszit zette. Mijn haar verdween in een rommelige knot, waarna ik even zijn kant op keek toen hij aan het bestellen was. Ongeduldig liep hij heen en weer, terwijl hij rustig zijn waslijst van voedsel aan het opsommen was. Op zijn gezicht bleef de glimlach hangen, waarna hij zich op de tafel liet zakken. Even snel liet ik mijn blik over zijn gezicht glijden, waarna ik blozend wegkeek omdat hij het doorhad.
Zijn donkerbruine ogen bleven mij achtervolgen, en zelfs toen hij zich naast mij liet vallen kon ik nog steeds niet opkijken.

Ik zat net als een idioot te klappen aangezien we weer mailtjes krijgen van Quizlet;)

JEEEEEEEEEEJ

Reacties (12)

 • crazychickxx

  embry moet vertellen dat hij ingeprent is
  snel verder(flower)

  8 jaar geleden
 • NikIaus

  vraagje, is Embry ook qua uiterlijk ouder geworden in de storie, of ziet hij er nog steeds zo goddelijk uit ?
  snel verder <3333333'

  8 jaar geleden
 • Bubbel

  Geweldig weer!!!!:D
  snel door schrijven ben super benieuwt wat er gaat gebeuren tussen hun:D:D:D:D

  8 jaar geleden
 • xbloempje

  het is inderdaad zo stom dat er geen hoofdstukken meer zijn! * dit is een hint!??

  8 jaar geleden
 • Boulevard

  QDFSDFSDFDSFSDERSFVSDF Wat? Die idiote knop zegt dat er geen 'Volgende hoofdstukken' meer zijn >.< Zo onfair ...
  Echt waar, deze story is geweldig! Je meot ongelofelijk snel verder gaan! Alsjeblieft?

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here