Foto bij Dangerous Love ~ Liam Payne *8*

Ik werd wakker van het felle ochtendlicht dat door de opening tussen de gordijnen in mijn ogen scheen. Ik opende mijn ogen en zag Liam's gezicht voor me. Hij zag er zo lief uit als hij sliep. Ik dacht weer terug aan gisteren, aan de kast, en aan hoe hij me in bed dicht tegen zich aan had getrokken. Langzaam opende hij zijn ogen en keek me aan.
'Goeiemorgen.' zei hij met een glimlach en gaf me een zoen op mijn voorhoofd.
'Zullen we vandaag iets gaan doen? Samen?' Een glimlach sierde mijn mond. Vroeg hij me nou mee uit?
'Is goed, leuk.'
Er werd op de deur geklopt en ik hoorde de stem van Niall die zei dat we zo gingen ontbijten. Ik kroop uit het bed, zocht wat kleren bij elkaar en liep naar de badkamer. Ik draaide de kraan open en gooide wat water in mijn gezicht. Ik trok een rode skinnyjeans aan met een zwart topje en opende de deur weer. Liam stond daar in zijn spijkerbroek en mijn blik werd naar zijn gespierde lichaam gezogen. Hij zag dat ik naar hem staarde en begon te lachen. Ik voelde hoe mijn hoofd vuurrood kleurde. 'Euhm, ja, okey.' Ik keek omlaag en liep wat ongemakkelijk de kamer uit naar het ontbijt. Het liefst zakte ik meteen door de grond van schaamte. Hopelijk wist ik nu waar het restaurant was, al die kleine gangetjes leken op elkaar. Ik kwam uit bij een lift en besloot die dan maar te nemen in plaats van de trap. Ik drukte op het knopje en een paar seconden later opende de liftdeur. Hoewel ik nogal claustropfobisch werd van liften liep ik toch de kleine ruimte in. Ik drukte op het knopje van de begane grond en de deur ging weer dicht.
'Wacht!' Een hand drukte de deur weer open en een jongen met capuchon en zonnebril kwam naar binnen.
'Waar moet je naartoe?' vroeg ik terwijl ik mijn hand bij de knopjes hield.
'Dezelfde plek als jij.' Ik herkende de stem en draaide me met een ruk om. Mijn hartslag versnelde en ik voelde me duizelig. Ik keek recht in de ogen van Danny, hij had me gevonden.

Ik krijg niet zoveel reacties, dus verder????

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen