Foto bij Mee...

Eindelijk was het dan avond. Het moment waarop al mijn haremvriendinnen op hadden gewacht. We stonden voor de mooi bewerkte dubbele deuren van Amons vertrek, te wachten tot Meliha het teken zou geven dat we naar binnen mochten om met onze dans te beginnen. Alle meisjes probeerden door het sleutelgat iets op te vangen van wat er in het vertrek gebeurde.
'Het is een beetje donker, ik zie niet veel,' vertelde Banu.
'Oh, wat is Amon toch schattig!,' zuchtte ze toen.
'Ja ja, wat doen ze allemaal?,' wilde Tezy ongeduldig weten.
'Amon zit in de kussens met zijn waterpijp. Op de grond bij het balkon zit een oude man met een fluit en een man met een trommel. De Sultan zit naast Amon. Meliha staat voor Amon, op de plek waar we zo moeten dansen, en ze praat tegen hem. Als ze haar sjaal rinkelt, moeten we naar binnen...'
We wachtten allemaal af totdat Meliha`s sjaal zou rinkelen.
'Ja, ze gaat hem rinkelen!,' riep Banu na een tijdje.
We hoorden een zacht geklingel van belletjes uit het vertrek komen. Het teken.
Banu opende de dubbele deuren, zodat we in de afgesproken rij het vertrek binnen konden lopen. Meliha ging bij de muzikanten zitten om erop toe te zien dat we alles goed deden, en de twee mannen begonnen muziek te maken.
We voerden onze dans uit. Ik probeerde zo niet-uitdagend mogelijk te doen, in tegenstelling tot Banu, Tezy en de anderen, die dansten alsof hun leven ervan af hing.
De dans verliep goed, naar onze mening. En ook Meliha leek tevreden. Amon keek tevreden naar onze show, en glimlachte opgewonden. Ook de Sultan keek geïnteresseert toe.
Toen de lange dans eindelijk ten einde was, bogen we voor Amon en de Sultan en bleven stokstijf stilstaan. Zoals afgesproken.
De Sultan en Amon klapten. 'Goed gedaan, meiden,' prees Amon. Er fonkelde iets in zijn ogen wat me ongemakkelijk deed voelen.
'Dan gaan wij nu baden in de badzaal. Ahmed, Ravic en Zahur wachten daar al op ons. En ik heb een leuk idee voor je... als je wil, kun je één van deze meisjes mee nemen naar het heetwaterbad. Je kunt je niet gaan vervelen,' voegde de Sultan eraan toe. Zijn ogen glinsterden veelbetekenend.
Ik slikte. Mijn ogen schoten van de Sultan naar Amon, naar Mahelia en weer terug.
Na deze woorden van de Sultan gleden Amons ogen naar mij. Ik zag zijn ogen over mijn lichaam gaan.
'Dat lijkt me een uitstekend idee, mijn dierbare vriend,' zei Amon terwijl hij me strak aankeek. 'Ik denk dat ik wel weet wie ons gezelschap kan houden.' Zijn ogen fonkelden spottend, en hij glimlachte zijn hagelwitte tanden bloot

Reacties (1)

  • SuperrrLouis

    O.o
    GETSERD, GOORLAP, GLUIPERD, VIESPEUK! oke, mijn isnpi voor beschaafde scheldwoorden is op ^^
    GOORERD!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen