En toen ik daar zat, in het hete water, op Amons schoot, heel hard wensend dat ik totaal ergens anders was...
Keek ik naar Amons gezicht. Hij staarde nog steeds naar me met een blik alsof hij zich niet lang in kon houden. Die ogen... alle spot was verdwenen, alle tekenen van plagerij en lol waren weg. Hij was zo anders, zonder die trots. Ik was me opeens hyperbewust van zijn armen om mijn middel. Dat ik op zijn schoot zat, tegen zijn borst.
En wat er toen gebeurde kan ik onmogelijk omschrijven.
De stemmen van Ahmed, Ravic, de Sultan en die andere gast vervaagden tot het alleen nog maar een vaag geroezemoes was. Ik zag alleen nog maar Amons gezicht. Ik voelde alleen nog maar zijn lichaam tegen het mijne. Ik hoorde alleen nog maar zijn ademhaling die zo snel ging, en ik voelde hoe mijn hart zo hevig bonkte dat het pijn deed. En op dat moment nam de lust het over. Mijn gezond verstand verdween helemaal, ik dacht alleen nog maar aan lust. Mijn lichaam nam de touwtjes in handen, of beter gezegd, mijn voortplantingsinstinct.
Ik sloeg mijn armen om Amons nek en drukte mezelf tegen hem aan. Ik sloeg mijn linkerbeen over zijn schoot zodat ik dwars bovenop hem zat, en begon hem, blind als ik was, te zoenen. Ik heb nog nooit zo gezoend, ik drukte hijgend mijn lippen tegen de zijne en liet mijn hand door zijn haar glijden. Hij was heel even verstijfd van verbazing. Toen voelde ik zijn handen over mijn rug glijden, over mijn middel en mijn heupen, en dat maakte het alleen nog maar erger.
Ik was me totaal niet meer bewust van Amons vrienden, die achter mij in het bad zaten en nu waarschijnlijk stomverbaasd toekeken.
Ik stopte even met mijn wilde gekus en keek Amon aan. Maar mijn verstand was helemaal foetsie. Amons ogen waren één en al wilde lust. De mijne waarschijnlijk ook. Als het aan mij lag,(op dat moment), was ik nu meteen zijn eerste.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen