Zenuwachtig loop ik achter Niall aan bij Zayn's huis naar binnen. Ik heb natuurlijk al veel vaker bij Zayn geslapen, maar deze keer is het anders. Al de vorige keren dat ik naast Zayn in bed of op een matras lag, dacht ik er niet aan om de kleren - niet dat hij veel draagt 's nachts - van zijn lijf te scheuren. Een maand geleden zou het niet eens in me op zijn gekomen om dicht tegen hem aan te kruipen in de hoop dat Zayn zijn armen stevig om me heen slaat. Ik had nooit verwacht dat het mij zou overkomen, totdat het gebeurde. Ik werd verliefd op Zayn. En ik heb het nooit tegenover mezelf ontkent.
"Liam, blijf je daar staan of wat?" Geschrokken kijk ik richting Zayn, die in de deuropening van de woonkamer staat. Als ik langs hem heen kijk, zie ik dat de andere jongens al op de bank zitten. Blijkbaar was ik te diep in mijn gedachte verzonken. Snel hang ik mijn jas over die van Niall op de kapstok en loop om Zayn heen de woonkamer in. Waar ik mijn weekendtas bij die van de andere jongens zet, in de hoek van de kamer. Inmiddels is Zayn ook op de bank gaan zitten en ongemakkelijk kijk ik naar de vier jongens die samen op een driezitsbank zitten. Langzaam slof ik naar de tweezitter schuin tegenover de bank en eenzaam laat ik me erin ploffen. Zayn merkt mijn, schijnbaar droevige, blik op en springt van de bank om zich vervolgens naast mij te nestelen. Zodra zijn lichaam het mijne raakt ontstaat er een aangenaam gevoel in mijn buik. Honderden vlinders vliegen door mijn maag en mijn hart gaat als een gek te keer.
"Dus..." begint Harry, die duidelijk op actie zit te wachten. "Wat gaan we doen?" vervolgd hij, maar in plaats van een antwoord krijgt hij de kieteldood van Louis.
"Nouhou, sukkel. Stop." Lachend probeert Harry Louis van zich af te duwen, maar zonder enig succes. In tegendeel zelfs. Niall, die aan de andere kant naast Harry zit, begint Louis te helpen en niet veel later liggen ze met z'n drieën op de grond. vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe Zayn me bekijkt en met veel moeite blijf ik me op de stoeiende jongens op de grond focussen.
Als Zayn na even nog steeds naar me kijkt, begin ik me steeds ongemakkelijker te voelen. Zit m'n haar soms raar? Heb ik mijn kleren binnenstebuiten aangedaan? Snel ga ik met mijn hand door m'n haar in de hoop het te perfectioneren en bekijk mijn kleren, die er volkomen normaal uit lijken te zien.
"Zayn, is er iets?" Totaal onverwacht draai ik mijn hoofd een kwartslag en zie nog net hoe Zayn betrapt wegkijkt. Hij opent zijn mond om iets te zeggen, sluit hem dan weer en springt vervolgens bovenop Niall die net als Harry en Louis nog steeds op de grond ligt. Ietwat teleurgesteld kijk ik hem aan, om vervolgens schouderophalend op te staan en mezelf ook te verwikkelen in het kietelgevecht.

Reacties (6)

 • Niallerslove

  Ziam is reaaall

  4 jaar geleden
 • fuckjou

  en een kudo ofcourse.(dance)(Y)

  9 jaar geleden
 • fuckjou

  Aboooo Ofcourse. ;D OMG! ik hou van deze story

  xx(H)(K)

  9 jaar geleden
 • Lucid

  Oeeee, ziam story!
  Aboooo!
  Ga verder anders krijg jij een kieteldood!
  Xxxx

  1 decennium geleden
 • Queensbury

  Dit is leuk:9~
  Verder huphup *O*

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen