Foto bij Prologue.

Arizona, Amerika 15u23

Ze zijn allemaal zo onschuldig, weten allemaal van niets, beseffen niet dat hun zorgeloze leven straks niet meer zo zorgeloos zal zijn. Ze zijn niet naief maar gewoon menselijk, zoals elk van ons is.

Vreemd genoeg begint het niet meteen te regenen, het wordt alleen maar steeds donkerder en donkerder, terwijl de mensen zich nu wel vragen beginnen te stellen. Ze kijken bezorgd naar de donkergekleurde hemel, en dan naar elkaar, niet wetende wat er op hun af staat te komen. Ze beseffen niet dat ze beter naar binnen zouden gaan, ook al zou dat misschien nog geen oplossing zijn.

Arizona, Amerika 15u3O

~ Hoewel het midden augustus is, en midden de namiddag, wordt het donker, angstaanjagend donker. Er ontstaat nog net geen paniek, maar de mensen zijn al niet meer op hun gemak. Ze snellen verstandig in volle vaart naar huis toe, dicht bij hun families en vrienden. Een wind komt opzetten en de mensen die buiten lopen hebben al moeite om hun ogen nog open te houden, zo sterk is hij. Sommige mensen zijn in de supermarkt, en staan voor het grote venster bang naar buiten te kijken, hopend op beter weer. Was het maar zo..

Reacties?? Wat vinden jullie ervan? <3

Reacties (8)

 • TomKBitch

  Oké ik kom messchien een beetje achter (3jaar) x) maar deze wil ik nu toch wel es verder lezen, ik denk dat ik nog stories gelezen heb van je maar paar jaar terug dan...
  Dus we gaan de draad dan weer eens oppakken eh x) al kan ik niet alles in één keer lezen want ben op m'n werk x)
  mooi geschreven trouwens!
  Xx

  6 jaar geleden
 • XTokioHotelXLov

  egt leike story:)

  9 jaar geleden
 • Istina

  Prachtig geschreven, het klinkt eigenlijk best wel creepy. Nouja, ik ga de volgende lezen, en dan bepalen of ik een abo neem, waar ik eigenlijk wel van uitga. Tenzij de verhaallijn me totaal niet aanstaat, maar dat komt echt bijna nooit voor. Oké, ik ben aan het lullen, hahahaha. Ik lees verder!

  1 decennium geleden
 • IAmAnAlien

  mysterieus (of oe schrijfde da?)

  1 decennium geleden
 • Malificent

  Zoals de mensen onder mij zeggen. XD
  Ik wil ook zoals jou schrijven. ]':

  (K)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen