Foto bij Begrip...?

'Is het écht waar, Lara?'
Ontsteld keek Tezy me aan. Ik snikte. 'Ja,' zei ik en ik wreef over mijn ogen. Zat ik hier nou al tien minuten te huilen, of langer?
Alle meiden zaten om mijn sofa heen. Zodra ik in het hok aan was gekomen, was ik neergeploft en zomaar in huilen uitgebarst.
Alleen Mahelia was er niet bij. Ze vond dat ik me aanstelde, dat dit ons werk was, en was toen weggegaan.
Ik zag hoe mijn vriendinnen elkaar niet-begrijpend aankeken. Waarschijnlijk begrepen zij niet waarom ik hier zo moeilijk over deed.
'Ik weet niet wat er gebeurde. Maar toen ik wakker werd, lag ik ineens naast hem op de sofa!' Mijn stem trilde al wat minder en ik droogde mijn gezicht met de satijnen deken van mijn sofa.
Dünya sloeg een arm om mijn schouder. 'Kom kom, het is nu achter de rug. De eerste keer zal altijd wel het ergste zijn,' zei ze troostend, maar dat "eerste keer" klonk alsof er meerdere keren zouden komen en ik begon weer te janken.
'S-sorry!,' stotterde ik en depte mijn ogen weer droog.
'Het maakt niet uit,' zei Arzu.
Het was stil. Alle meiden keken naar me en wachtten tot ik weer wat bijgekomen was. Toen ik alleen nog maar wat zat te nasnikken, sprong Ozlem op.
'Ik ga thee halen. We moeten zo weer oefenen met dansen.'

Ik was net met Ozlem,Arzu en Cari in het harembad geweest en had me uitgebreid gewassen met de dure zeep van het paleis, omdat ik me zo vies voelde na die nacht. Nu stonden we bij de grote spiegels om ons af te drogen, en we trokken schone pofbroeken en topjes aan. Ik wreef mijn haar droog met een doek en begon het te kammen.
Het was even stil terwijl we ons haar voor de spiegels deden. Toen begon Cari te praten.
'Maar ehm... hoe was het nou eigenlijk, met Amon?,' wilde ze nieuwsgierig weten. Ik keek haar aan alsof ze gek was geworden. Meende ze die nou?
'Hoe bedoel je?,' vroeg ik verontwaardigd.
'Nou, gewoon... was hij er... goed in?' Cari giechelde zenuwachtig. Ook Ozlem keek me nu nieuwsgierig aan.
'Pff,' deed ik terwijl ik weer in de spiegel keek. 'Niet echt op gelet. Maar als je het echt wil weten: ja, volgens mij is hij tamelijk goed.'
Cari en Ozlem giechelden.
'Zou jij met hem willen, Oz?,'
'Cari!'
'Wat, het is een serieuze vraag!'
Ozlem stak haar neus in de lucht. 'Puh!,' zei ze.
'Deed je mee, Lara?,' vroeg Cari. Ik keek haar verbaasd aan, en werd knalrood toen ik dacht aan hoe ik me gedragen had. 'Eh... nee,' loog ik.
'Oh nee?,' klonk toen plotseling een speelse jongensstem.
Met een ruk draaiden we ons alledrie tegelijk om. De zilveren kam die ik in mijn handen had, viel kletterend op de tegels.
In de deuropening van het harembad stond Amon, leunend tegen de deurpost. Hij keek ons alledrie onderzoekend aan, en in zijn ogen dacht ik iets vreemds te zien... alsof hij iets heel grappigs dacht.
'Volgens mij deed je mee.'
Het was stil. Amon zette zich met zijn elleboog af van de deurpost en liep langzaam op ons af, mij strak aankijkend.
'Volgens mij spróng je bovenop me en popelde je om mij jou te laten nemen. Volgens mij heeft iemand me nog nooit zó gezoend, Allah zeg, je leek wel een tijger!'
Amon grijnsde, en ik rilde. 'Volgens mij heb ik nog nooit een meisje gehad dat zo graag wilde dat ik haar aanraakte.'
Het was doodstil.
Amon stond inmiddels vlak voor me. 'Maar goed, schatje,' zuchte hij toen en hij nam mijn kin in zijn handen.
'Ik ben blij dat je mij een beetje goed vond. Ik moet zeggen dat ik ook niet teleurgesteld ben.' Hij knipoogde, maar ik vond het maar dreigend.
'Dom van mijn broer om je zo maar aan me te geven, heel dom... hij weet niet wat hij mist.' Amon duwde mijn haar naar achteren, gniffelde toen en terwijl hij lichtjes glimlachend zijn hoofd schudde, alsof hij dacht: "domme meiden," ging hij fluitend het vertrek uit.
Toen hij goed en wel verdwenen was, durfde ik Ozlem en Cari nauwelijks aan te kijken. Ik kon wel raden wat ze nu van me dachten.

Reacties (3)

 • Mundane

  Ik haat Amon ><

  9 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  @ Twinie AMon
  jeggie! goorlap!
  wat zielig =(
  verder?

  9 jaar geleden
 • Snowcastle

  Ik mag die Anon niet!
  Deze story is echt leuk, ook omdat hij anders is dan alle andere story's!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen