Foto bij ~ |2| ~ 41. 'Revenge Can Be So Sweet Sometimes' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 41: Revenge Can Be So Sweet Sometimes
_______________________________________________________________________
BAM, geen inspiratie voor de inleiding :'D

Als jullie voor zijn huis staan en hij zich omdraait, maak je snel een kloon van jezelf en zorg je dat de kloon bij Akiyo blijft staan. Zelf klim je geluidloos omhoog, want je hebt gezien dat een raam openstond. Je klimt de kamer in en gaat in een heel donker hoekje zitten. Je ziet dat je in zijn kamer belandt bent, wat het voor jou natuurlijk makkelijker maakt.
Niet lang erna komen jouw kloon en Akiyo de kamer in, als ze allebei binnen zijn, zie je dat Akiyo de deur op slot doet. “Hij kent mij echt niet goed hé.. Hij moet toch weten dat ik niet in zulke dingen trap.” Denk je, terwijl je met moeite een zucht binnenhoudt. Jouw kloon gaat op het bed zitten en Akiyo naast haar. Hij praat eventjes tegen de kloon en zoent der daarna. Zachtjes duwt hij haar op het bed, maar jouw kloon duwt hem zo, zodat zij bovenop zit. Snel maakt jouw kloon hem vast met een handboei, die in een beenband zit. Hij wordt vrijwel meteen vastgemaakt. Akiyo grijnst alleen maar en zegt: ‘Oh, gaan we kinky doen?! Daar houd ik wel van!’ Jouw kloon kijkt hem aan met een grijns en kijkt jouw richting op. Je staat op en loopt naar het bed. Je ziet dat Akiyo een beetje verbaast kijkt. ‘Hn? Willen jullie me plezieren met een trio?!’
Je laat jouw kloon verdwijnen, rukt zijn shirt open en pakt een kunai. ‘Je had het over kinky, hn? Ik wil ze best uitvoeren, maar niet met jou.’ Zeg je met een grijns, terwijl je een ster tekent op z’n borst met de kunai. Hij kreunt van de pijn en zegt: ‘Doen we dan aan S&M?’ Zwijgend teken je nog een aantal streepjes achter de ster. Snel sta je op, trapt de deur open en rent richting de keuken. Daar pak je meteen wat zout. Vliegensvlug ren je weer naar z’n kamer, want je wilt niet dat hij ontsnapt.
Eventjes kijk je naar het sterretje op z’n borst en je besluit al gauw dat je nog niet klaar bent. Je schrijft Shooting Star in het Japans en gooit er als laatste aanpassing zout overheen.
Akiyo schreeuwt nu van de pijn en probeert te ontsnappen. Alleen lukt hem dat niet, want hij zit vast aan de handboeien. ‘Bitch wat doe je?!’ gilt hij uit. Het enige wat jij doet is grijnzen en zeggen: ‘Door het zout blijft het voor eeuwig zitten.. Het zal niet genezen.. Je bent gestraft door mij, door de Shooting Star. Mijn oma noemde me altijd zo tijdens het trainen..’ Je blijft naar hem kijken, wrijft met jouw vingertoppen zachtjes langs zijn wang en gaat uiteindelijk met jouw nagels er zachtjes overheen. Zachtjes maar wel goed genoeg om drie ondiepe sneetjes te maken in zijn wang.
Je bukt voorover en fluistert zachtjes in zijn oor: ‘Hoe noemde je me nou daarnet?’ ‘Ik noemde je bitch! Laat me los!’ ‘Ik dacht dat je van kinky en S&M hield? En trouwens, je hoort me Miss Bitch te noemen! Dit is mijn wraak voor gister, wees blij dat ik je nog bespaar.. Want het kon nog veel erger met je aflopen.. Althans het kan nog steeds als jij je niet gedraagt.’
Snel doorzoek je zijn nachtkastje. Wat je vindt zijn pornobladen, foto’s van halfnaakte of naakte vrouwen, Icha Icha’s en een boekje waar allerlei seksstandjes in staan. ‘Serieus Akiyo, je moet echt een fucking leven gaan zoeken.. Foto’s van halfnaakte vrouwen..’Je vindt plotseling een foto van jou in een bikini, daardoor kijk je met grote ogen naar hem en snauw je: ‘Hoe kom je aan zo’n foto?! Heb je me soms bespioneerd?!’ ‘Nou eh..’ is het enige wat er uit zijn mond komt. Je weet daardoor al genoeg. Je staat op en geeft hem een harde bitchclap in zijn gezicht.
Met een luid gegrom zoek je naar wat papier, maar uiteindelijk vindt je een stuk karton, iets wat veel beter is. Na twee minuten heb je een stift gevonden. Met de stift schrijf je op het karton: ‘Small Penis Onboard.’ En met een stuk touw dat je in jouw zak hebt, zorg je ervoor dat het stukje karton vastzit. Je loopt naar hem toe en doet het om z’n nek. Snel sla je hem bewusteloos, maakt hem los, tilt hem op en rent naar het drukste plekje in Konoha. Je pakt wat een hele stevige touw uit jouw zak en maakt hem daarmee vast aan een boom.
‘This is my fucking revenge.’ Met die woorden ren je naar jouw huis. Als je eenmaal voor jouw deur staat, doe je die open en loop je met een grijns naar binnen. ‘Iemand thuis?’ roep je, maar als je geen reactie krijgt, haal je jouw schouders op en loop je zwijgend naar de keuken. Je hebt honger en heel erg veel trek in chocoladekoekjes. Dus pak je een doos uit de kast en loopt daarmee naar jouw kamer. In jouw kamer eet je een aantal koekjes, maar aangezien je de koekjes nog niet opgegeten hebt, doe je de doos weer dicht en stop je het in jouw nachtkastje.
Nadat je jouw tanden gepoetst hebt en je omgekleed hebt ga je in bed liggen. Langzaam sluit je jouw ogen en zeg je met een grijns: ‘My sweet revenge.’

Uit pure meligheid heb ik een Twitter voor Kazumi aangemaakt :"D Het heeft al 3 followers :"D @FallingStarz
En ik heb een poll gemaakt, om te zien mt wie jullie nóg willen dat ze een date krijgt. Voor jullie is er dus ook een kans om jouw (mannelijke) character in deze story te krijgen. Je kan stemmen op: Met Wie Willen Jullie Dat Ze Nog Date? (Geef Een Reactie, Dan Zie Ik Wie Je Wilt

Reacties (6)

 • Kiriyama

  Ik volg kazumi's twitter nuxD

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  Ghehe, lekker voor hemxD
  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • Amami

  snel veder

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  :D:D
  Lol.

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  omg
  SADIST
  maar dat makat niet uit
  sadisten zijn cool

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here