Foto bij 1' The day before.

Vrolijk liep Allison naar de universiteit. “Language and literature” ofwel “Taal en letterkunde” was de juiste keuze geweest, maar vandaag was dat niet de reden van de glimlach op haar gezicht. De enige echte reden was dat haar lievelingsgroep morgen naar Arizona kwam, Tokio Hotel. Ze kwamen een concert geven om 15u00 in het kleinste zaaltje van de stad, meer dan 20 mensen zouden er niet binnen kunnen. Het was dan ook moeilijk geweest om aan een ticket te raken, maar de aanhouder wint, luidt het spreekwoord. Allison ging alleen, omdat ze niemand wist dit met haar zou kunnen meegaan. Niet dat ze geen vrienden had, maar gewoon omdat geen één ervan fan was van Tokio Hotel.

Ze keek er enorm naar uit, vooral omdat ze al jaren fan was en ze Tokio Hotel nog geen één keer in levende lijve had gezien. Stiekem had ze een oogje op Tom, maar anderzijds besefte ze dat zonder Georg, Gustav en Bill, er geen Tokio Hotel was geweest. Ze had ooit, toen ze nog in Chicago woonde, een weddenschap met haar beste vriendin gehad dat als Tom Kaulitz haar op één of andere manier leuk vond, ze er zeker voor ging gaan. Ook al was dat al een hele tijd geleden, ze was het nog steeds niet vergeten.

Ze had geen vriend en dat kwam door het feit dat ze wilde wachten op de ware, en die was ze spijtig genoeg nog niet tegengekomen. Ze was natuurlijk niet echt verliefd op Tom, maar tegen een onenightstand met hem zou ze zeker geen nee zeggen. Daar was hij veel te onuitstaanbaar lekker voor. Ze hoopte er dan ook stiekem op hem te kunnen ontmoeten, maar als haar gedachten te ver afdwaalden dan moest ze zichzelf terug op de wereld brengen door de muziek die van haar iPod afkomstig was iets luider te zetten. En dat gebeurde nogal vaak. Hoop was altijd goed, maar de teleurstelling zou veel te groot zijn als haar dromen niet zouden uitkomen.

Zo, al 6 abo’s (: Bedankt voor alle reacties, en ik weet het, nu gebeurt er nog niet veel, maar dat komt nog wel. Ik moet de story nog een beetje op gang trekken, nietwaar?:Y)

Reacties (9)

 • Eyka

  Ik keek toevallig bij de topstories - en klikte verder. Zo kwam ik hier. (Ik wou stiekem weten waar en hoe ver mijn story stond, I know, that sounds weird but I was curious.) EN DUS ZIT IK HIER en heb ik zo het vermoeden dat ik heel traag en langzaam dit verhaal ga inhalen?

  Mijn eerste reactie was: LOL, taal-en letterkunde?! DUDE(tte)? Waar haalt ze dat vandaan? Dat heb ik dit jaar namelijk gestudeerd, Nederlands en (hoe voorspelbaar) Duits. Helaas moet ik ermee stoppen en straks aan aan de hogeschool iets anders beginnen. Dus O WEE als je in dit verhaal veel toespelingen maakt naar de richting die ik graag deed maar gewoon verdomd hard en zelfstandig is.

  Terug naar het verhaal: het idee staat me wel aan. In de zin van, ik ben benieuwd wat hiervan gaat worden. En je schrijft ook wel mooi. Ik heb geen redenen om niet verder te gaan lezen (': Und auch: terwijl ik lees moet ik zelf niet schrijven. Dus dus dus. Ik neem een bladwijzer en ga dan nu en dan een paar stukjes lezen en dan mag je kennismaken met mijn niet zo normale reacties, op voorwaarde dat je verhaal goed is natuurlijk 8D.

  x.

  9 jaar geleden
 • NevaSoft

  Iedere keer als ik wil beginnen lezen storen ze me, aarrghh.
  Vanavond dus verder lezen...:D

  x

  9 jaar geleden
 • XTokioHotelXLov

  woewww egt mooi:)

  9 jaar geleden
 • Istina

  Ik denk dat iedereen het wel met haar eens is, hoor! Hahahahahaha, Tom is gewoon onuitstaanbaar lekker, dat heb je helemaal goed beschreven! XD
  Snel verder, ik neem een abonnement.


  liebedich.<3

  PS. Wow, dat is echt een superklein zaaltje.

  1 decennium geleden
 • Pusheen_The_Cat

  :Y)anders eet ik je opxD

  snel verder lief(yeah)

  (A)kudo knupje verkr8xD

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen