Foto bij Twenty-six.

Ik wist het, ik wist het. Verdomme. Had ik niet weggeweest dan was dit niet gebeurd, dan was alles nog normaal. Of wat je normaal kon noemen. Ik balde mijn vuisten en kreeg tranen in mijn ogen, Haley was kapot. En daarbij realiseerde ik me dat ik net hetzelfde had gedaan, ik was een even grote egoïstische klootzak als Michael.

Bill Kaulitz Point Of View

Ik had mijn arm om haar middel geslagen terwijl we nog steeds op het bed zaten. We zwegen beide maar ik had geen woorden nodig om te verstaan dat ze gekwetst was, en dat terwijl ik ook geen hersenen nodig had om te beseffen dat het mijn schuld was. Opeens veegde ze haar tranen weg en keek me met een kleine glimlach aan.
‘Mag ik nog weten wat de verrassing is of gaan we hier de hele dag blijven zitten?’ Ik kon niet verbergen dat ik schrok van haar vraag.
‘Euh, oké, natuurlijk,’ stamelde ik. Ik stond op en stak mijn hand naar haar uit, in de bedoeling dat ze hem zou vastnemen. Ze deed wat ik verwachtte en ik trok haar mee de kamer uit.

Onderweg kwam ik Tom nog tegen, die me vertelde dat hij Michael had doen verdwijnen.. En met verdwijnen bedoelde hij dat hij hem had laten vermoorden. Normaal ging ik daar kwaad om worden, ik was namelijk diegene die orders uitdeelde, maar nu leek ik me geheel kalm te kunnen houden. Vooral dan door het feit dat ik Haley haar verjaardag niet wilde verpesten, ook al was hij al verpest. Toen schonk Tom me een knipoog en liep de gang uit. Ik keek naar Haley en zag dat ze me niet probeerde aan te kijken, waaruit ik concludeerde dat ze huilde.
‘Kom,’ zei ik, terwijl ik haar hand nam en we terug verder stapten, ‘tijd voor de verrassing,’ glimlachte ik erna en toen ik haar aankeek zag ik ook een lichte glimlach verschijnen.

Nadat we alle trappen af gelopen waren kwamen we op de onderste gang uit, waar ik mijn handen voor haar ogen legde zodat ze niet kon zien waar we naartoe gingen. Ik nam haar mee naar buiten (inderdaad, naar buiten -schok-) en ik zag met de minuut haar glimlach groter worden, ook al zag ze zelf niets. Natuurlijk vóelde ze de frisse buitenlucht, waarbij de zonnestralen een lekker warm gevoel gaven. Zelf ik was bij om buiten te zijn, bij mij was het ook al even geleden.

Een beetje verder stond een hele rij bomen, waar ik mijn verrassing had laten plannen. Het was een soort van picknick, met kaarsen en van die romantische dingen. Ik kende haar niet goed, maar mijn gevoel vertelde me dat ze daar wel heel gelukkig van zou worden. Ik had de hele maaltijd zélf klaar gemaakt, dat was dus waar ik me de hele dag al had mee bezig gehouden. Ik liet mijn handen zakken toen onze voeten net voor het doek stopten en meteen wanneer ze het gebeuren waarnam viel haar mond open.
‘Oh mein gott..’ fluisterde ze en een seconde later vloog ze lachend in mijn armen. ‘Heb je dit allemaal vandaag geregeld? Dat is zo lief!’ Ik knikte en werd spontaan blij van haar gelukkig te zien. ‘Hé, maar wacht eens..’ en toen keek ze met grote ogen rond zich, ‘WE ZIJN BUITEN!’

Wow, het was lang geleden! Haat aan school, zou ik zeggen! =D Hopelijk zijn jullie blij met dit hoofdstukje (: &&&& KLIK, ik heb een nieuwe story, over Tommm, willen jullie hem lezen, er staan nog maar 2 hoofdstukken op maar de rest komt nog wel (: <3<3 Vergeet geen reactie achter te laten, lieverds!(flower)

Reacties (17)

 • Everly

  ok, nu mag ze egt niet wegrennen ofzo:S
  snel verder
  x

  1 decennium geleden
 • IAmAnAlien

  ik ben al abo van je nieuwe story;)

  snel verder

  1 decennium geleden
 • Pusheen_The_Cat

  :Dik wil je heel erg bedanken voor je linkje dat je een nieuw deeltje erop hebt gezet, anders has ik het nooit geweten:(

  (H)Bill is nu zo heel erg liefjes, ik begin lichtelijk jaloers te worden:$

  snel weiter(hoera)

  1 decennium geleden
 • Conaway

  Bill is natuurlijk een sukkel, want hij houd hun allemaal gevangen. ><
  Maar hij gekookt en dat is wel liehieef! <3
  Snel verder ^^

  1 decennium geleden
 • Necessity

  maar maar maar maar ze gaat nu toch niet wegrennen hee?????
  niet dat ik wat anders zou hebben gedaan in haar geval denk ik maargoedxDdat zou heeeeeeeeel dom zijn eigenlijk want dan vertrouwt hij (bill) haar nooit meer, dusssss dat moet ze niet doen
  ennn jaaa tuurlijk ga ik die lezen
  ga snel verder bitte(Y)
  xx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen