Foto bij 019.

- Felicia Snape/ Vilijn.

Felicia is het toch?’ Vragend draaide Felicia haar zelf om. Drie meiden keken haar goedkeurend aan en glimlachte naar haar. ‘Wat je deed bij Malfoy was geweldig!’ Zei een meisje met blond haar enthousiast. Even schoot Felicia haar wenkbrauw omhoog en keek ze afwachtend aan. ‘Zou je een keer bij ons willen zitten in de les?’Glimlachend knikte Felicia toen. ‘Ja lijkt me leuk.’ ‘Ik ben trouwens Megan.’ Zei een meisje met zwart haar. Rustig schudde ze elkaar de hand. ‘Ik ben Amy.’ ‘En ik ben Alexis.’ Zei het derde wat stillere meisje en ook haar hand schudde Felicia. ‘Ik moet verder uitzoeken wat de volgende opdracht is. Hoop dat jullie dat snappen.’

Mompelend liep Felicia over de donkere gangen. Ze moest in een paar uur uitzoeken wat voor opdracht de volgende was. Weer zuchtte ze en liep langzaam de hoek om, maar door dat het zo donker was zag ze niet dat iemand anders precies het zelfde deed. Met een klap landde ze allebei op de grond. ‘Kun je niet uitkijken! Gore mudbloed.’ Siste ze er achteraan. Cedric Diggory stond grinnikend op, waarna hij zijn hand uitstak naar Felicia. ‘Je bent ook snel chagrijnig.’ Mompelend pakte Felicia zijn hand aan. ‘Ik weet nog steeds niet wat de tweede opdracht is.’ Lachend keek Cedric haar aan. ‘Kom je ook laat mee.’ Boos keek ze hem aan. ‘Ben je vergeten dat ik door dit klote toernooi in de ziekenzaal lag!?’ Weer grinnikte hij. ‘Neem een bad. Daar knap je van op.’ En na die woorden liep hij weer verder. Zuchtend keek Felicia naar het gouden ei die in haar handen rustte.

Zachtjes sloot ze de badkamer deur van de klassenoudste. Snel ontdeed ze haar zelf van haar kleding en stapte toen het warme grote bad in. Het zeepsop bedekte haar blote lichaam en ontspannend sloot ze haar ogen.
De deur kraakte en geschokt keek ze naar de persoon die de deur weer sloot. Toen Harry Felicia zag, versteende hij even. ‘Ik..-uhh..’ Stamelde hij. Ook Felicia keek even verstijfd naar Harry, maar glimlachte toen toch. ‘Ook bezig met het oplossen van het ei?’ Blozend knikte hij. ‘Kom er in Harry. Dankzij het zeepsop zie je toch niks.’ Twijfelend keek Harry naar het bad, maar glimlachte toen toch. Na enkele seconde zat Harry tegen over Felicia. ‘Één, twee, drie.’ Met zijn tweeën opende ze het ei. Gekrijs vulde de badkamer. Pijnlijk greep Felicia naar haar oren die ze bedekte met haar handen, maar daardoor liet ze het ei uit haar handen vallen. Harry klikte snel het ei weer dicht, waarna zacht gezang de kamer vulde. ‘Het moet onder water..’ Mompelde Felicia, waarna ze onderwater dook.
Na ongeveer 45 seconde kwam Felicia weer bovenwater. ‘De tweede opdracht is in het grote meer.’ Even ademde ze diep in. ‘We hebben een uur om een opdracht onderwater uit te voeren.’ ‘Ik kan niet eens een minuten mijn adem in houden.’ Mompelde Harry.
Langzaam speelde er een grijns rond Felicia haar lippen. ‘Ik heb wel een ideetje.’ En geheimzinnig keek ze Harry aan. ‘Mijn vader heeft kieuwwier in zijn magazijn liggen.’ Ook Harry begon te grijnzen. ‘Morgen om stipt zeven uur voor het magazijn.’
Hoop dat het een leuk hoofdstuk is!
Laat iets achter als je vind dat ik iets moet verbeteren!
Ideeën zijn zeer welkom<3

-X-

Reacties (7)

 • SuperrrLouis

  ze is niet echt een dame die zich aan de regels houdt xd

  9 jaar geleden
 • Porcelainn

  Als Snape haar betrapt, dan is dat klote, maar als Snape Harry betrapt, dan lach ik :3

  9 jaar geleden
 • RedSky

  OHO stoute felicia!
  Je mag niet uit je vaders voorraad stelen!!!(N)
  Hihi dat vind ik leuk!
  Zal Snape haar betrappen?
  Ben super nieuwsgierig naar de rest dus snel verder jij!(Y)

  1 decennium geleden
 • Greeneye

  Dat Felicia tegen Harry kom erbij zei :'D (gek kind)
  Oké, ik heb echt geen idee hoe Felicia er nu uit gaat zonder dat Harry haar blote lichaam ziet...

  1 decennium geleden
 • AngelicPower

  leuk snel verder!!:D

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen