Foto bij ~ |2| ~ 46. 'You Dirty Little Pervert!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 46: You Dirty Little Pervert!
_______________________________________________________________________
Lalallala ik heb.. Koppijn x.x'

Met een diepe zucht ga je met jouw hand door jouw lange roodbruine haren. Je houdt eventjes een plukje haar vast en kijkt ernaar. “Zal ik het knippen? Of toch gewoon zo laten?” Je springt snel op en loopt nogal zwierig naar de badkamer. “Beh.. Ik ben moe.. Dan denk ik gewoon rare dingen..” Met dat in gedachte draai je de kraan open, vul je een bak met koud water en kleedt jij je uit. “Ik moet en zal wakker worden.. Goed wakker.. Want ik vertrouw geen perverts, mezelf trouwens ook niet..” Even kijk je naar het bakje met water, met de aarzeling of je het wel wilt doen. Maar na even diep ademhalen, ga je er uiteindelijk zonder enige aarzeling met jouw hoofd het water in. Er gaat een rilling door je heen, vanwege het hele koude water. Na ongeveer twintig minuten ga je eruit en haal je diep adem. Jouw natte haren komen met een snelle en harde vaart op jouw kont terecht, waardoor je even een klets hoort, vanwege het water dat van jouw haar afkomt.
Je kijkt om je heen en blijft met jouw hoofd naar een plek kijken, namelijk de douche. ‘Beh.. Nu ik erover nadenk.. Ik moet me ook nog douchen.. Dus waarom deed ik überhaupt mijn hoofd in koud water.. Ach, ik ben niet zo snugger als ik pas wakker ben..’ mompel je zachtjes tegen jezelf. Met een zucht stap je de douchecabine in, en draai je de kraan open. Zodat de warme waterstralen op jouw lichaam vallen. Eventjes slaak je een hele diepe zucht, aangezien je weet dat deze dag kut zal verlopen. Althans, je hebt nu al zo’n vermoeden dat deze dag kut zal verlopen. Na een aantal minuten een lange warme douche genomen te hebben, draai je de kraan weer dicht zodat de warme waterstralen die uit de douchekop komen stoppen. Met een zucht pak je een handdoek en wikkel je het om jouw lichaam. Je loopt naar jouw nachtkastje, pakt een borstel en kamt jouw haren snel. Nadat het gekamd is doe je het in een vluchtige paardenstaart. Best snel loop je naar jouw kledingkast en haalt er wat kledingstukken uit. Je laat de handdoek op de grond vallen en trekt snel jouw BH en slipje aan. ‘De kleur blauw staat je goed..’ hoor je een persoon zeggen.
Je schrikt, aangezien je een blauwe BH en slipje aangetrokken hebt. Snel kijk je op, maar dan wordt je snel tegen de kastdeur aangeduwd die nog dicht is, en worden jouw handpalmen en polsen vastgemaakt met een touw. Je gromt, want de persoon die dat vastbond is niemand minder dan Akiyo. Hij drukt een kus in jouw nek en likt er zelfs zachtjes. ‘Ik pak je terug voor wat je gedaan hebt bij me.. Ik neem wraak, zoete wraak. Dit zal je niet leuk vinden, maar ik wel dus je kan jammeren wat je wilt..’ fluistert hij in jouw oor, terwijl hij zijn armen om jouw middel wikkelt en je naar zich toetrekt. Je voelt iets tussen jullie. Iets wat best hard is en tegen jouw privégedeelte aankomt. “Gatver.. Hij heeft dus een stijve.. Waarom moet precies hij tegen me aanstaan met een stijve?! Damn, kon ik soms geen betere persoon krijgen die me tegen mijn eigen kastdeur aanduwde..”
Je voelt hoe zijn hand langzaam van jouw nek af naar beneden gaat, maar je laat hem niet verder komen dan jouw schouder, want je geeft hem een keiharde knietje tussen zijn benen. En omdat hij natuurlijk een stijve heeft, heeft hij nog meer pijn op zijn privéplekje. Hij valt op de grond van de pijn en gilt het ook best hard uit.
Snel bedenk je een aantal jutsu’s, die je met weinig of geen handseal kan gebruiken. “Ik zal hem krijgen.. Ik zal wegkomen en hem harder straffen..” denk je bij jezelf terwijl je uiteindelijk een goede Fire Style Jutsu bedacht hebt. ‘Special Star Jutsu Fire Skin.’ Mompel je zachtjes. Door die jutsu krijg je een soort vuurhuid die jou niet beschadigt, maar ook jouw kleding en een aantal accessoires niet. Gelukkig verbranden de touwen wel, waardoor je eindelijk loskomt. Net als je naar hem toe wilt lopen, zie je dat hij verdwenen is. Als je naar buiten kijkt zie je hem nog net rennen, maar hij is niet ver. Snel doe je een broekje en een kimono aan die veel sneller aangaat, dan de kimono’s die je normaal gesproken draagt. Het enige wat irritant is aan de kimono op dit moment, is dat het niet vastzit aan bandjes. Snel ren je naar jouw schoenen, doet die aan en pakt een katana en jouw tasje met acupunctuurnaalden, voordat je uit het raam springt .
Snel ren je achter hem aan. Je ziet hem net de hoek om rennen, waardoor je nog sneller begint te rennen. Als je een klein beetje harder rent, kan je hem inhalen. Daardoor begin je dus steeds sneller te rennen, maar Akiyo rent weer de hoek om. Je rent weer achter hem aan, maar knalt dan tegen iets of iemand op en valt best zacht. Jouw oogjes zijn even uit reflex gesloten, maar na een aantal seconden open je jouw ogen en knipper je snel verward. Je ziet dat er iemand onder je ligt. Nog net kan je zien en voelen, aangezien je geen borsten tegen je aangedrukt voelt, dat het een jongen is. Alleen met zijn hoofd zit hij niet op zo’n leuk plekje, namelijk precies tussen jouw borsten. “Ja joh.. Dit overkomt mij altijd..”


Dit is de LineArt die ik voor DarkPanda gemaakt heb, als voorkant voor haar story: I'm The Bitch ~ Akatsuki

Reacties (11)

 • IDunnoXD

  Hmmm, doe mij dan maar de ik-vindt-kazumi-leuk-en-wil-haar-verkrachten-dude-als-wraak-met-andere-woorden-dat-Akiyo-boy-gevalxD
  Verder =3

  8 jaar geleden
 • Maboroshi

  Hopelijk Shikamaru. Die gaat wat droogs uitbrengenxD
  Snel verder!

  x

  Sasuko

  8 jaar geleden
 • Bully

  LAat het Neji zijn, met zo'n droogkloot facexD

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  Laat het Naruto zijn. Kan je lachen.xD

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  ...
  ...
  ...
  ...
  WIE IS DIE JONGEN!!!!!!!:O:O:O:O
  Snel verder.xD

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here