Foto bij 036. Friends

Chapter thirty-six - Noelle C. Richards

Ik liep samen met Marylin door de aula, op zoek naar een plekje om te zitten. Uiteindelijk vonden we een tafel waar één jongen zat, maar die stond snel op toen wij eraan kwamen. Marylin grijnsde schuldig naar me en ik schudde lachend mijn hoofd. We gingen zitten en ik nam een hap van mijn broodje gezond. “Vinden jullie het erg als we erbij komen zitten?” hoorde ik een stem vragen. Ik draaide me om en zag Charissa staan. Ze had Finns hand vast en ik glimlachte. Die twee waren echt heel schattig samen, en ik was blij dat ze het nu eindelijk zelf ook doorhadden. “Nee, natuurlijk niet.” Ze zetten hun dienbladen neer op tafel en gingen zitten. “Waar is Paige eigenlijk?” vroeg ik me af. Marylin draaide zich om en keek door de aula heen. Toen wees ze naar het raam en ik zwaaide naar Paige, die met een paar mensen van haar crew aan het praten was. Ze zwaaide terug en ik draaide me weer om naar mijn andere vrienden. Aiden kwam er later ook bijzitten, en zo brachten we onze pauze door. Na de pauze moesten Charissa, Finn, Aiden en ik naar modern. Ik had echt weer zin om te dansen. Mijn gedachten even ergens anders, even niet aan viool of piano denken. Nadat Charissa en ik ons omgekleed hadden, voegden we ons weer bij de jongens. De laatste tijd gingen we steeds meer met elkaar om. Er waren een paar weken voorbij gegaan sinds mijn tweede auditie. In die weken was mijn leven weinig veranderd. Viool, piano, zeurende ouders, Paige, Marylin, school. Daar waren alleen Charissa, Finn en Aiden bijgekomen. We hadden een paar keer iets leuks gedaan, met z’n vieren. Ik voelde me meer en meer op mijn gemak bij Aiden, wat ik zelf heel raar vond. Ik begreep mijn gevoel net als ik met hem was. Ik werd er blijer van, losser.
“Aiden en Noelle,” riep Skylar door de studio. We waren al een tijd bezig en na een paar koppeldansen waren wij nu aan de beurt. Aiden hielp me overeind en we liepen naar het midden van de zaal. De muziek startte en ik probeerde me over te geven, maar ik werd afgeleid door Aiden, die alles wel perfect deed. Hier werd ik dus echt niet losser van. Ik probeerde alles zo goed mogelijk te doen, zodat ik er niet uit zou zien als een complete idioot. Toen we klaar waren kreeg ik een kort knikje van Skylar, we mochten gaan zitten. “Ik wil even wat zeggen. Volgende week wil ik een soort van dramales gaan doen. Jullie moeten leren om met emotie te dansen, en daar wil ik aan werken. Bereid je voor, het wordt heftig.” We knikten allemaal en stonden op. Ik vroeg me af wat die dramales van de volgende keer zou zijn. Skylar kennende was het iets gewaagds. Ze vraagde heel erg veel van haar dansers, ook dat we emotie in onze dans legden. Over het algemeen was dat voor mijn geen probleem, aangezien ik bijna altijd wel van mijn frustratie afmoest, maar sommige mensen bleken er issues mee te hebben.

“Dus… euuhm… heb je zin om een keer… iets te doen? Als vrienden, bedoel ik?” Ik keek even om me heen, maar hij kon het tegen niemand anders hebben. Aiden stond voor me en keek me met een vragende blik aan. “Je bedoelt… wij samen?” vroeg ik voor de zekerheid. Ik kon niet geloven dat hij me mee uit vroeg. Als vrienden, maar toch? “Euhm… is goed…” Ik werd vuurrood, en hoopte met heel mijn hart dat hij dat niet zag. “Oké… cool.” Hij knipoogde nog even en draaide zich toen om. “Oh… my…” fluisterde ik. Ik was net mee uitgevraagd door een goede vriend van me, als vrienden, maar bedoelde hij dat zo? Anders had hij niet geaarzeld, anders had hij niet geknipoogd… toch?


Dus... wat vinden we van Aiden...?

Reacties (3)

 • lilarrzaill

  nohooo Aiden blijf van haar af, ze is van LiamxD of nou ja ze wordt van Liam!(duidelijk genoeg wat ik van Aiden vind:p ik vind hem eigenlijk wel schattig, maar toch..
  Oké ga maar gewoon snel verder zodat we Liam weer in het verhaal hebben:)

  8 jaar geleden
 • alskar

  Ik vind liam leuker ;$ *hint hint*
  Maar wel lief dat aiden der mee uit heeft gevraagd!

  8 jaar geleden
 • AcceptYou

  we love Aiden!!! He is so sweet!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen