Foto bij 4' This can't be better.

Dit is echt zo de überschattigste oude foto van Tom he ;]

Allison Brooke Maylinn

Het moment dat ze het podium verlieten kreeg ik bijna een hartverzakking. Ik wilde niet dat ze gingen, ik wilde hun nog uren aan een stuk aan het werk zien en nog uren aanschouwen hoe geweldig ze wel niet waren. Maar oh nee, de lichten gingen terug aan en de mensen stroomden de concertzaal uit. Ik zette één stap en moest dan zuchten. Een toilet, ik moest heel erg dringend een toilet hebben. Ik moest zo dringend! Ik sprintte bijna naar de eerste beste deur die ik tegenkwam waar geen mensen naartoe gingen en kwam uit op een lange gang. Was dit dan geen uitgang? Nee joh, zie jij hier auto’s rijden? Ik moest grinniken bij die gedachte maar werd al snel terug naar realiteit gesleurd door het gevoel van een drukkende blaas. Verdomme, hier moest toch ergens een toilet zijn. Ik stak willekeurig één van de deuren open en kwam tot de conclusie dat een emmer en een schoonmaakborstel geen toilet zijn. Zuchtend en sneller stappend dan anders liep ik de gang door in verwachting een deur te vinden met een vrouwelijk tekentje op. Oké, ik was wanhopig, zelf met een mannelijk tekentje zou ik blij zijn. Opeens schrok ik me dood toen ik een hand op mijn schouder voelde en ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag wie er bij me stond.
‘Zoek je misschien iets?’ grijnsde de enige echte Tom Kaulitz en ik keek hem sprakeloos aan.
‘Ik euh-’ stamelde ik, ‘het toilet?’
‘Ik vraag me af hoe je hier kan geraken, ik bedoel, geen enkele fan raakt door onze beveiliging.’ Zei hij, mijn vraag negerend.
‘Beveiliging? Niets van gemerkt,’ grinnikte ik maar al snel keek ik hem terug serieus aan.
‘Oh, juist ja. Het toilet. Dat kan ik je wel tonen, maar daar wil ik wel iets voor in de plaats.’ Ik snapte de hint pas nadat hij me een wenkbrauwwiebel schonk en toen keek ik hem zuchtend aan.
‘Tom, ik moet echt dringend.’
‘Oké, na jouw bezoekje aan het toilet dan. Maar eerst wil ik je naam weten.’ De glinstering in zijn ogen deed me huiveren, nog nooit had ik zo’n prachtige chocoladebruine ogen gezien.
‘Allison, Allison Brooke Maylinn.’

Whoooo, al 19 abo’s, en ik ben nog zo goed als niet begonnen ;] Jullie maken me altijd heel erg blij met reacties, just saying:Y)

Reacties (11)

 • TomKBitch

  Oooh verschrikkelijk!
  Dat heb ik dus ook altijd last van... gelijk waar of waneer, altijd moet ik naar de wc!
  maar Tommie tegen komen... dat zou ik gerist wel 100 wc's voor willen zoeken x) kdenk dak nog nooit zo blij zou geweest zijn met m'n kleine blaas!
  en dat lachje... dat eigenwijze, zelfwetend dat hij ongelofelijk lekker is lachje... o god kpijz dak zou flauw vallen!! Xo
  hha leuk deeltj!

  6 jaar geleden
 • Eyka

  Omg, ik heb oooook altijd een toilet nodig. Se-ri-eus. Ik kan niet zonder. Ik haat m'n blaas. Misschien moet ik dit soort dingen ook maar eens proberen bij optredens, je weet maar nooit dat ik nog een een beroemdheid ontmoet zo.
  En Tom. Tom. Tom. Tom. KAN JE HET ER MISSCHIEN IETS MINDER VINGERDIK OPLEGGEN. Dude, dat is gewoon opdringerig.
  Anyway, aan de manier waarop je schrijft heb jij volgens mij in het écht een geweldige humor. Idk, maar wat je schrijft komt soms zo droogjes over (':

  9 jaar geleden
 • XTokioHotelXLov

  woewwww egt goeddd:)

  9 jaar geleden
 • lostxweight

  nog zo goed als niet begonnen en nu al zón leukverhaal ben benieuwt
  xx

  9 jaar geleden
 • Assje

  Die foto is echt zo super schattig! Om op te vreten! ;P
  En dit verhaal is echt mega goed! En mooi! En origineel! =3
  -xxx-(K)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen