Foto bij ~ |2| ~ 50. 'Alone In My House' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 50: Alone In My House
_______________________________________________________________________
YAY Hoofdstukje 50!
Bedankt iedereen! Ik bedank jullie voor de steun, waardoor ik met heel veel lol dit verhaaltje schrijf ^^
EN NOG EEN YAY! DE DUITSLERAAR GAAT WEG DOOR MIJN KLAS! JOEPIEEEE!
HIJ GAAT HET LAND UIT!

Je rent alsmaar harder. Je begint Akiyo langzamerhand helemaal zat te worden. Dit keer is hij namelijk te ver gegaan. Veel te ver. W hij deed was de druppel. Je haatte hem al, maar dit keer haat je hem nog meer. Hoe harder je rent, hoe meer je het gevoel hebt dat je bekeken wordt door iets of iemand. Daardoor sta je even stil en kijk je om je heen. Hoewel je goed om je heen kijkt, je ziet niet wat je kan bekijken. ‘Niks.. Het is vast mijn verbeelding..’ mompel je zachtjes in jezelf.
Na even een zucht geslaakt te hebben, draai jij je je weer om en ren je weer verder. Verder achter Akiyo aan met de hoop dat je hem nog vindt. “Damn.. Ik ben hem kwijt.. Maar, ik zal hem vinden. Wat er ook gebeurt, hij zal boeten voor zijn daden. Als ik hem vandaag niet vind, zal hij morgen een klap krijgen. Desnoods overmorgen of een hele andere dag. Maakt niet uit welke, maar hij zal een klap krijgen.” Denk je na een aantal lange minuten rennen. Als je langs een huis rent, spring je snel omhoog. Op het dak zodat je daarop ongezien kan rennen. Snel ren je verder. De voetstappen op het dakje zijn bijna niet te horen, bijna geluidloos ben je namelijk aan het rennen. Het enige wat je hoort zijn zachte tikjes. Zo zacht dat alleen dieren en mensen met een heel goed gehoor, het zouden kunnen horen.
Alsmaar harder begin je te rennen. Maar, na ongeveer vijf minuten gerend te hebben, zie je iets. Een zwart gedaante op ongeveer zes meter afstand van het dakje af. Snel ga je op jouw knieën zitten, en bekijk je de zwarte gedaante goed. Je weet honderd procent zeker dat de zwarte gedaante Akiyo is. Als een kat sluip je naar hem toe. Stil en heel lenig dus. Uiteindelijk sta je achter hem en slaat hem keihard in zijn nek. Precies in het plekje waar mensen verlamd van kunnen worden, of buitenbewustzijn kunnen raken. Je sloeg hem hard genoeg, om hem buitenbewustzijn te brengen. ‘Slaap lekker, Uzumaki Akiyo.’ Zeg je best duister. Als je die woorden gezegd heeft, valt Akiyo hard op de grond. Zo hard dat er een brede grijns op jouw gezicht verschijnt. Met een zucht til je Akiyo op en loop je naar Sakura’s huis. Het is donker, heel donker als je richting haar huis loopt. Tijdens het lopen verzin je een plannetje, een sluw plannetje waar je zowel Akiyo als Sakura mee kan hinderen.
Als je eenmaal bij Sakura’s huid aangekomen bent, spring je op een dakje tegenover haar huis. Je kijkt of je licht uit haar kamer vandaan ziet komen, maar je ziet helemaal geen licht. Het is helemaal donker. Meteen kijk je ook of je iemand in de kamer ziet lopen of zitten. Je ziet niemand lopen of zitten. Ze is dus aan het slapen.. Mooi, dat is precies wat ik nodig had..”
Het heeft niet lang geduurd, voordat je eenmaal bij haar naar binnen gekomen bent. Eventjes leg je Akiyo neer op de grond en loop je naar Sakura toe, die in haar bed ligt te slapen. Snel pak je een acupunctuurnaald uit jouw beenband en plaatst het in Sakura’s nek. ‘Zo.. Nu kan ik alles doen wat ik wil..’ fluister je met een grijns. Je trekt de kledingstukken van Sakura en Akiyo uit. Sakura heeft alleen nog een BH en slipje aan, en Akiyo alleen nog maar een boxer. Snel til je Akiyo op en leg je hem in Sakura’s bed. Om wat preciezer te zijn, leg je hem half op Sakura. Met een grijns haal je de acupunctuurnaald uit Sakura’s nek en spring je geluidloos uit het raam. In het donker loop je naar jouw huis.
Als je eenmaal voor jouw deur staat, doe je het open en loop je naar binnen. Snel doe je de lichten aan. Er valt jouw één ding op, namelijk dat er een briefje op tafel ligt. Je loopt er naartoe en denkt dat het van jouw oma is, maar als je het eenmaal in jouw handen hebt, zie je dat je het mis hebt. Het is namelijk een brief van Kakashi. Er staat in dat hij op een missie is, dus er waarschijnlijk deze week niet is. Misschien zelfs langer. Met een zucht loop je naar jouw tas, die je op de tafel had laten liggen. Je pakt daar een boek uit en begint het te lezen. Je bent namelijk uit het leren uit het boek dat jouw oma aan je gaf. Nou, eigenlijk gaf ze het niet echt, maar had je een hele zoektocht ernaartoe.
Na een aantal nieuwe jutsu’s geleerd te hebben, hoor dat er iets verplaatst wordt boven. Je kijkt om jou heen, en ziet al gauw dat het Arashi en Sundae niet kunnen zijn. Ze zitten namelijk allebei naast je op de bank. ‘Het is vast alweer mijn verbeelding..’ mompel je zachtjes in jezelf met een zucht. Maar, als je het nogmaals hoort, begin je te twijfelen. Snel sta je op en loop je zachtjes naar boven. Geluidloos zelfs. Weer hoor je hetzelfde geluidje. Je weet nu eindelijk waar het vandaan komt, namelijk uit jouw eigen kamer. Vastberaden loop je geluidloos naar jouw kamer. Als je eenmaal bij de deur staat, hoor je nog iets. Nu weet je zeker dat het uit jouw kamer komt, maar wat of wie het is weet je niet. Daar wil je op dit moment achterkomen.

Reacties (9)

 • MissNinja

  Ik moet echt eens leren om op dit account in te logge

  8 jaar geleden
 • Dumbledork

  HET IS SASUKE DIE HAAR KOMT VERKRACHTEN

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  HET IS KATSU! =D
  Denk ik :'D
  snel verder <'33

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  AAAH!!! Wie-o-wie-o-wie-o-wie?!?!?!
  :O
  Supermegatastischsnel verder!:D

  8 jaar geleden
 • Requiemz

  Er loopt een perv in huis:O!
  Muwhaha jullie hebben het voor elkaar om hem weg te krijgenxDIk hoop wel voor je dat je je schriftje weer hebtxD
  Snel verder <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here