Het is al meer als een uur geleden sinds Zayn de kamer uit is gelopen, maar nog steeds heb ik het gevoel dat hij elk moment binnen komt rennen om te zeggen dat het hem spijt. Ook al zal dat waarschijnlijk niet gebeuren. Ik snap überhaupt niet hoe Zayn mij dit aan heeft kunnen doen. We hebben godverdomme seks gehad. En dan zegt hij dat het een vergissing was. We waren niet eens dronken. Zayn wist dondersgoed wat hij deed. De seks viel hem vast tegen en daarom hoeft 'ie me niet meer.
Kwaad sta ik op en ruw veeg ik de opgedroogde tranen van mijn gezicht. Zayn is zo'n klootzak. Hoe heb ik ooit voor hem kunnen vallen? Ik sta op en wil de kamer uitlopen, als ik tot de ontdekking kom dat ik nog altijd naakt ben. Snel raap ik mijn kleren op van de grond en kleed me aan.
Ik loop Zayn's slaapkamer uit en als ik de trap wil afstormen om Zayn eens flink de waarheid te vertellen, hoor ik zacht gemompel van beneden komen. Ik weet dat het niet netjes is om mensen af te luisteren, maar zodra ik mijn naam voorbij hoor komen, kan dit principe me niets meer schelen.
"Rot op, Niall. Ik ben niet verliefd op Liam en dat zal ik ook nooit worden. Hoe vaak moet ik het nog zeggen? Ik ben geen homo, oké?!" Hoor ik Zayn ineens schreeuwen, waardoor ik me niet langer in kan houden en kwaad storm ik de trap af. Als ik midden in de woonkamer sta, wil ik Zayn verrot schelden. Maar zodra ik hem recht in zijn ogen aankijk, komt er geen woord meer over mijn lippen. Ik voel een nieuwe lading tranen ontstaan en met veel moeite weet ik ze tegen te houden.
Seconden tikken langzaam voorbij en na zeker een hele minuut niets te hebben gedaan, staat Louis op en loopt met zijn armen wijd open naar mij toe. Ik verstop mijn hoofd in zijn nekholte, terwijl ik zachtjes zijn heerlijke geur opsnuif. Die om de één of andere reden kalmerend lijkt te zijn. Louis wrijft met zijn handen troostend over mijn rug. Genietend sluit ik mijn ogen, terwijl ik alles wat er op dit moment gebeurd even vergeet. Ik val weer hard terug in de realiteit als ik Zayn slet hoor roepen.


Het eerste twee delen zijn 100+ keer gelezen. (:

Reacties (14)

 • Niallerslove

  Oké dus eerst heb je seks, vervolgens ben je geen homo maar als hij iemand anders knuffelt ben je jaloers. Echt?

  4 jaar geleden
 • GilbertBro

  FUCK YOU ZAYN MALIK, FUCK YOU.

  9 jaar geleden
 • Kilgharrah

  omg, ik krijg serieus traantjes in mijn ogen

  9 jaar geleden
 • Irresistable

  godverdomme zayn wat ben je een klootzak:@
  maar okee nieuwe abo trouwens <3
  en je hebt me zonet aan t huilen gemaakt, ik vind t zo zielig ;c

  9 jaar geleden
 • lilarrzaill

  Zayn jij durft hem slet te noemen?:O
  ik sla Zayn nu eventjes denkbeeldig heel hard (in je story!!!(A)anders ben ik bang dat het niet helemaal goed looptxD)
  snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen