Foto bij ~ |2| ~ 52. 'You'll Not Escape' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 52: You'll Not Escape
_______________________________________________________________________
Laat hé ;"D

Even grom je luid, aangezien je niet weet wat ze van plan is. Ze heeft je zelfs ontwapend, zonder er enige moeite voor te doen. Maar, gelukkig ben je altijd voor bereid en is dat niet het enige wapen dat je hebt. vliegensvlug buk je en maak je een soort sliding met jouw been. Dat doe je met de hoop dat ze het probeert te ontwijken. Als zij het ontweken heeft, zet je de voet waarmee je de sliding gemaakt hebt goed, en trap je haar keihard in jouw maag met jouw andere been. Je maakt een salto naar achter, en gooit precies dan een aantal acupunctuurnaalden haar richting op. ‘Special Star Jutsu Ball of Security.’ Hoor je Yui zeggen. Je bekijkt haar van top tot teen. Meteen vallen er twee dingen op. Het sterretje op haar rechterwang wordt rood, terwijl jouw sterretje altijd blauw wordt. En het andere is, dat je de handseals herkent die ze op dit moment aan het doen is.
Eerst dacht je dat je de jutsu verkeerd gehoord had, dat het dus een misverstand was. Maar, als je de handseals even goed op een rijtje zet en ook goed bekijkt, weet je het zeker. Het is dezelfde jutsu die je van Harumi geleerd hebt. De beschermingsbol zonder vuur eromheen, maar het beschermt even goed, als die met vuur eromheen. Snel pak je de mes die door Yui weggeslagen is, uit een kastje. Aangezien het vast bleef haken in het hout, toen ze de mes uit jouw handen sloeg met haar stok.
Je concentreert je goed en zorgt dat het sterretje op jouw wang blauw wordt. Gewoon om haar te laten zien, dat ze niet de enige persoon is, waarvan de Kekkei Genkai geactiveerd is, en er dus mee kan vechten als het nodig is.
Als Yui een aantal stappen naar achterloopt, volg je haar voorzichtig. “Ze is waarschijnlijk wat van plan.. Ik vertrouw haar gewoon niet.. Ik vertrouw de manier waarop ze wegloopt niet.” Met dat in gedachte, onderzoek je alles met jouw ogen. Net als een kat zie je alles scherp. Dat heb je vooral wanneer jouw Kekkei Gekai geactiveerd is. Je ziet dat ze een val verstopt heeft, maar daar trap je niet in. Snel maak je met dezelfde handseals die zij gebruikte, dezelfde beschermingsbol en loopt zonder enige aarzeling op haar af.
Uiteindelijk stap je de badkamer uit, maar je blijft haar onderzoekend aankijken. Je ziet dat ze langzaam naar het raam loopt, iets van het nachtkastje afpakt en uit het raam springt. Snel pak je jouw katana , die tegen jouw bureau aanstond en springt snel achter haar aan. Ze rent meteen door, maar jijzelf rent achter haar aan. Tijdens het rennen plaats je de katana op jouw rug, zodat dat niet in de weg kan zitten uiteindelijk.Je wilt haar niet laten ontsnappen. Je weet niet wat ze gepakt heeft, maar ze komt niet een hele weg hier naartoe, voor iets onbelangrijks. Ze heeft dan wel de goede tijd uitgekozen, aangezien precies vandaag Kakashi er niet zou wezen. Als Kakashi er namelijk was, kon ze waarschijnlijk niet eens naar binnen glippen. Langzamerhand rennen jullie uit Konoha. Jullie rennen nu allebei best hard in een bos.
Ze rent steeds sneller weg, maar je laat haar niet ontsnappen. Wanneer je merkt dat ze haar beschermingsbol laat verdwijnen, ren je alsmaar sneller achter haar aan. Je rent zo hard, dat je uiteindelijk naast haar rent. Verschikt kijkt ze jou aan, alsof ze niet veracht had dat je zo hard kon rennen. Je haalt de katana meteen uit zijn houder en probeert meteen uit te halen. Maar ze ontwijkt het, maar jammer genoeg voor haar niet goed genoeg. Een dun straaltje bloed gleed langs haar wang.
Verschikt kijkt ze je aan, vooral als ze met haar hand langs het straaltje bloed gaat, en ziet dat er bloed op haar handen zit. Schichtig kijkt ze om zich heen, alsof ze iets zoekt waar ze bang voor is. Je pakt een speciaal acupunctuurnaaldje uit jouw beenband. Een acupunctuurnaald waarmee je haar kan opsporen als ze verdwijnt. Want als ze zo schichtig om zich heen kijkt, is de kans groot dat ze over een aantal seconden verdwenen is. Je stopt jouw katana snel weer in z’n houder en pakt jouw mes vast.
Ze mag er dan namelijk niet achterkomen, dat je een speciale acupunctuurnaaldje bij haar verstopt hebt. Je grijpt jouw kans en gaat dichtbij haar staan. Snel trap je naar haar gezicht, wetende dat ze die zal ontwijken. Met jouw hand plaats je snel een acupunctuurnaald in de binnenkant van haar laars. Als afsluiting steek je het mes in haar been. Ze laat even een zachte kreet van pijn horen en trapt je keihard weg.
Yui haalt de mes hardhandig uit haar eigen been, en gooit het mes niet gericht naar jou. Wat je best raar vindt. Je zou toch moeten denken, dat ze het naar jouw hoofd zou mikken of zoiets. Ze doet haar handen snel in een handseal, en verdwijnt als sneeuw voor de zon. “Zoals ik al dacht..” Met jouw Kekkei Genkai kijk je om je heen, maar je ziet niks verdachts om je heen.
Maar dan hoor je ineens iets, het komt achter je vandaan. Snel draai jij je om. Het was een voetstap van een mens. Dat weet je honderd procent zeker.

Reacties (7)

 • MissNinja

  VIES KIND KOMT ZE WEER MET CLIFFHANGERS
  nou ik wil nog wel even zeggen dat je 41 minuten te laat was met uploaden, de afspraak was om vier uur!!
  NU MOET JE VOOR STRAF NOG EEN CHAPTER ONLINE ZETTEN gheheheh
  gemeen he
  nou ik ga lekker weer leefloos doen, maar het was toch sayuri die net in haar badkamer stond, ach, zal ik wel verkeerd gelezen hebben...
  LAAT HAAR NU GERAPED WORDEN DOOR SASUKE gehheehhe
  weetje laat ik dit mooie witte blokje volschrijven met haar over mijn nederlandsdocent ZE IS EEN BITCH EN GEMEEN EN ZE STUURT MESNEN ER VOOR DE LOL UIT EN DAN SNAUWT ZE:
  *kucht* *heksenstem* IK WEET WEL DAT JULLIE ME HATEN, MAAR DAT KAN ME NIETS SCHELEN! IK BEN HIER OM LES TE GEVEN EN ALS DAT JE NIET BEVALT GA JE MAAR WEG
  dan gaat ze achter haar bureau zitten en dan met een heel lief stemmetje zeggen: dan gaan we nu het huiswerk bespreken
  DAT MENS IS SCHIZOFREEN
  SERIEUS IK HAAT HAAR


  oke, genoeg haat...
  nu
  mijn nieuwste sexy project met het neukstandje.. HET GAAT GOED hihi
  ik ga het nu kleuren hihi

  btw... ken jij boyce avenue.. denk t niet
  nou luister dit:
  http://www.youtube.com/watch?v=T9ETxBHYBAU&feature=relmfu
  de zanger van boyce avenue is die linker met elektrische gitaar, die ander is Tyler Ward
  nou genoeg bullshit gelult
  snel verder en laat haar rapen door sasuke gheehhe

  8 jaar geleden
 • Allysae

  omg
  ik wil weten wie het is
  btw wat doe jij zo laat allemaal
  snel verder

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  :O
  Snel verder!!:O

  8 jaar geleden
 • Requiemz

  Van de een naar de ander? Eerst Yui en misschien nu Sayuri :'O
  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  Wie is dat? O.o
  Me wants to know! ;D
  Snel verder <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here