Door het gevecht van Harry en Zayn wat mateloos uit de hand is gelopen, moest het interview bijna worden afgezegd. Harry had Zayn zo hard geslagen dat Zayn voor enkele minuten buiten bewustzijn raakte. Gelukkig, voor de fans dan, kwam hij op tijd bij en kon het interview gewoon doorgaan. Omdat het natuurlijk niet niets is wat er net is gebeurd met Zayn, is hij nu onderweg naar het ziekenhuis om hem te laten na kijken. Louis was echter niet bereid om hem te brengen, dus rijdt Chris hem er heen. We zijn hem echt een hele uitleg verschuldigd als hij terug is. Ik durf te wedden dat Chris mij de schuld geeft en misschien gooit hij me zelfs uit de band.
"Jongens, jullie gaan mij toch nooit vergeten?" Ik voel de tranen achter mijn ogen prikken en met veel moeite weet ik ze tegen te houden.
"Waar heb jij het nou weer over?!" reageert Louis verbaasd, die net nog druk aan het discussiëren was met Harry.
"Nou, als Chris mij straks uit de band gooit. Dan..." Ik krijg de kans niet om uit te praten, want ik word ruw onderbroken door Harry.
"Chris kan jou niet uit de band gooien, want jij hebt niets gedaan. Als er iemand weg moet, dan is het Zayn wel." Steeds meer komt het besef dat de band echt uiteen aan het vallen is. Had ik maar gewoon nooit tegen Zayn gezegd dat ik verliefd op hem ben. Dan was er nu niets aan de hand geweest.
"Anders kan hij ook altijd de agressie Harry uit de band schoppen," roept Louis dan ineens, waarna hij zich bij Harry vandaan schuift. Nu hebben Louis en Harry ook nog eens ruzie door mij. Ik ben benieuwd wat er straks met Niall gaat gebeuren.
Ik trek mijn benen op en sla mijn armen eromheen. Vervolgens leg mijn hoofd op mijn knieën en sluit mijn ogen, terwijl ik me probeer af te zonderen van de wereld. En wens dat ik nu thuis in mijn eigen bed lig en straks wakker word en alles maar een droom was. Of beter gezegd een vreselijke nachtmerrie.


Waarschijnlijk komen er over een paar dagen minder deeltjes. Ik heb t/m 19 nog inactief staan, dus t/m zaterdag krijgen jullie sowieso nog elke dag één deel. Maar ik moet me meer gaan concentreren op school & daarbij heb ik nogal problemen met mijn gezondheid.
Ik hoop dat jullie een beetje respect kunnen tonen en je abo blijven houden. (:

Reacties (9)

 • sc4rs

  awh veel succes met school & ik hoop dat alles goed komt met de gezondheid (: xx

  9 jaar geleden
 • lilycollins

  Natuurlijk hou ik mijn abo! (:
  Het is gewoon te mooi geschreven <3

  9 jaar geleden
 • lilarrzaill

  en mijn reactie is weg??!!
  nou ik ben behoorlijk respectloos maar voor deze story zal ik dan toch even een beetje respectvol zijn;) nee ik houd mijn abo echt wel! Anders mis ik dit verhaal, dat wil ik dus echt niet!!
  maar voor nu nog maar even snel verder en dan straks wachten we wel

  9 jaar geleden
 • Tragically

  Ahw, poor Liam. Iemand moet hem gewoon even een dikke knuffel gaan geven :3

  9 jaar geleden
 • Lucid

  Nou, doe rustig aan! Veel succes en Beterschapjes!
  Snel Verder! 1D mag niet uit elkaar!
  xxx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen