Chapter fourty-six - Noelle C. Richards

“Wat een gezeur…” mopperde Paige. “Je gaat gewoon hoor! Al is het het laatste wat ik doe, ik zal je op dat bal krijgen!” Ik grinnikte. Als Paige iets wilde, zou het gebeuren ook, geen twijfel mogelijk. Ik had de afgelopen dagen gezeurd, maar ik mocht écht niet. “Overtuig mijn moeder, zou ik zeggen,” mompelde ik. Die zou écht niet zomaar overstag gaan. Nee, ze zou me een keer geven wat ik wilde. Ik rolde met mijn ogen. “Kunnen we het ergens anders over hebben?” Ze knikte en begon – zoals gewoonlijk – over haar crew, maar ik vond het niet erg.

Met nog natte haren van het douchen liep ik door de gangen van de grote school. Over een paar minuten zou de bel gaan en zou iedereen pauze hebben. Skylar was eerder gestopt, omdat ze zag dat we echt niet meer konden na een ontzettend intensieve dansles. Ze had de dramales een weekje uitgesteld, wat we allemaal niet erg vonden. Ze had laten vallen dat het heel emotioneel zou worden, en daar had ik echt geen behoefte aan. Ik liep naar mijn kluisje en rommelde wat met het slot. Ik vergat mijn code altijd, iets wat ontzettend irritant was. Een paar jaar geleden – in mijn eerste jaar hier – waren er een paar inbraken gepleegd en waren er ontzettend waardevolle spullen gestolen, onder andere dwarsfluit, geloof ik. En daarom hadden we allemaal een code van school gekregen en mochten we er zelf geen een meer verzinnen. Marylin dook naast me op en somde mijn wachtwoord op. “Dankje,” zei ik voor de zoveelste keer. Als ik haar toch niet zou hebben… Ik deed mijn kluisje open. Een enorme, bruine beer sprong onmiddellijk in het oog. “Aawh…” Dat was Marylin. Vertederend keek ik naar de beer, tot ik tot de heldere conclusie kwam dat ik ‘m er ook uit kon halen. Hij hield een rood vel papier in zijn hand. Nieuwsgierig pakte ik het eruit en vouwde het open. 11.00 PM. Under the disco ball. Be there. xx A. las ik. Marylin las over mijn schouder mee. “Het is wel een romantiscus, hé?” Ik knikte. “Maar ik kan niet…” mompelde ik. “Waarom niet?” vroeg ze verbaasd. “Mijn moeder verbiedt het.” Het medelijden was in haar ogen te lezen, maar dat wilde ik niet. “Het geeft niet, hij komt er wel overheen.” Ik zette de beer terug, verfrommelde het papiertje en smeet het ergens achterin mijn kluis. Daarna pakte ik mijn spullen en smeet mijn kluisje dicht. Ik liep naar de aula en Marylin trippelde achter me aan. De bel was inmiddels gegaan en de aula stroomde vol. Ik keek of ik Aiden ergens zag, maar Finn kwam alleen binnen. Dat was raar, want ik had hem net bij modern nog gezien. Paige kwam binnen en kwam bij Marylin en mij zitten.
Na een paar minuten begon Paige weer over mijn moeder. Ze broedde op een plan, en Marylin wilde maar al te graag helpen. Ik rolde met mijn ogen, het zou toch niet werken maar als ze dit graag wilden, mochten ze het van mijn proberen. “Subtiel… hoe gaan we dit subtiel aanpakken?” mijmerde Paige. Marylin opperde een idee, waar ik niet naar luisterde. Ik zocht de aula af naar Aiden, maar vond hem nog steeds niet. Hij was áltijd in de aula, dus ik begon me lichtelijk zorgen te maken, wat eigenlijk nergens op sloeg. Ik zag Finn lopen. Hij zag mij ook en kwam naar me toe. “Heb je Ris gezien?” Ik schudde mijn hoofd. “Nee, heb je Aiden gezien?” Ook hij schudde zijn hoofd. “Laten we ze zoeken,” opperde hij. Ik knikte, stond op en zei gedag tegen Paige en Marylin, maar ik vroeg me af of ze het wel doorhadden. Ik liep achter Finn aan de aula uit. We liepen naar het grasveld, maar ik zag ze allebei nergens. Het was niet echt lekker weer, dus wilde ik eigenlijk snel weer naar binnen. “Daar is Charissa,” wees ik na een tijdje. Finn grijnsde en zei me gedag, voordat hij naar zijn vriendin liep.Zouden jullie wat meer reacties kunnen plaatsen? De hoofdstukken worden bijna 30 keer gelezen, en ik krijg maar een paar reacties...

NEW STORY!

Reacties (8)

 • AcceptYou

  Love it like always.

  8 jaar geleden
 • Probestraw

  OMG. Ik heb net aan één stuk doorgelezen haha.
  TOP verhaal, het is zo langdradig. dat is echt SUPERfijn
  ík haat het als verhalen te snel afgelopen zijn haha.:)'
  volgens mij gaat Aiden niet vreem trouwens, maar heeft hij wat probleempjes..

  8 jaar geleden
 • 1Der

  snel weer liam in het verhaaal(H)

  8 jaar geleden
 • xEliza

  Supersupersuper , zoals altijd . xxx

  8 jaar geleden
 • perfectomy

  Ik heb ook een beetje het gevoel dat Aiden iets doet wat niet goed is.. Vreemd gaan ofzo.. Snel verder! Ik wil weten wat er aan de hand is en wanneer Liam weer komt:)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen