Zayn Jawaad Malik
Met een hevige pijn in mijn rechterarm en een tintelend gevoel in mijn benen word ik wakker. Meteen kijk ik recht in de ogen van een jonge, tamelijk knappe verpleegster. Dan pas dringt het tot me door dat ik in het ziekenhuis lig. Ik kan me nog vaag herinneren dat Chris me hier bracht omdat ik met Harry gevochten heb.
"Hoe voel je je?" vraagt de verpleegster. Ik knijp mijn ogen tot spleetjes en probeer haar naam op het naamkaartje te lezen. Zoë staat er in sierlijke letters.
"Oké." Ik ben niet echt in de stemming om te praten en al helemaal niet om tegen vreemden te praten.
"We hebben je ouders ingeligd en ze komen je straks ophalen," vertelt Zoë. Eerlijk gezegd zie ik er tegenop om mijn moeder onder ogen te komen. Er is haar natuurlijk allang vertelt waarom ik in het ziekenhuis lig en nu moet ik haar fijn gaan uitleggen waarom het is gebeurd. Voor geen goud dat ik haar vertel dat ik met Liam naar bed ben geweest. Dan schopt ze me gelijk het huis uit. Om nog maar te zwijgen over wat mijn vader zou doen. Als die er ooit achter komt dat ik op jongens valt, maakt hij Liam af, om er vervolgens alles aan te doen om mij weer hetero te maken. En als dat niet lukt, verband hij me wel uit de familie.
Ik zie hoe Zoë de kamer uitloopt en kwaad schop ik met mijn voet tegen de zijkant van het bed. Waarom had ik me die nacht ook laten gaan? Ik wist van de voren ook wel dat ik niets met Liam kon beginnen. Daarom heb ik het hem ook nooit vertelt. Dacht hij nou echt dat ik het niet door dat? Ik zag wel hoe hij elke keer naar me keek, maar ik kon er simpelweg niets mee. En dan toch duik ik met hem het bed in.
Onopgemerkt zijn er tranen over mijn wangen gaan stromen en op dit moment wil ik niets liever dan dat Liam nu de kamer komt binnen stormen en me in zijn armen neemt. Sussend dat alles wel goed komt.
Waarom is het leven zo oneerlijk?


Ik hoop dat dit wat opheldert over Zayn. (:

Reacties (9)

 • Tragically

  Poor Zayny

  9 jaar geleden
 • Queensbury

  Oke, na dit moet je echt verder! Nu echt, ik snak naar meer
  En ik ga Zayn wel even verzorgen (wbw)

  9 jaar geleden
 • Lucid

  Nu wil ik hem dood knuffelen!
  Verder!
  Xxx

  9 jaar geleden
 • sc4rs

  awh Zaynyyyyy Liam komt je wel troosten.:9~

  9 jaar geleden
 • lilarrzaill

  Ahw oke nu is Zayn eventjes iets minder onaardig! Nu is ie zielig, ahw ik wil m nu knuffelen:$
  Snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen