Foto bij 052. Never gonna see you again

Chapter fifty-two - Liam J. Payne

Ik zag hoe ze naar de bar liep, en haar vriendje gaf me nog een laatste, dodelijke blik voordat hij wegliep. Ze spraken een paar woorden, voordat ze zich weer omdraaide, maar haar vriendje pakte haar pols beet. Ik voelde dat ik boos werd. Ik keek naar ze, terwijl ze ruzie schenen te hebben. “Whatcha looking at?” Zayn dook achter me op. Hij had zijn masker afgedaan en keek net als ik naar het meisje en haar vriendje. “Leuke jurk,” merkte hij droog op. Ik haatte het dat ik niet wist hoe ze heette. Ik had haar bijna zover, maar toen moest hij ons storen. Ik zag dat ze wegliep en draaide me weer om naar Zayn. “Waar is de rest?” Hij keek even om zich heen en wees toen naar Harry, die ook aan het… dansen was. Of tenminste, dat moest het voorstellen. Ondanks alles moest ik erom lachen. Niall was nergens te bekennen, net als Louis.

Inmiddels was het al bijna half 1. Langzaam, heel langzaam gingen de eerste mensen weg. We hadden nog een keer opgetreden met What Makes You Beautiful, omdat er een artiest die zou komen, uitgevallen was. Alsof het de leerlingen wat uitmaakte, die vonden ons geweldig. Af en toe ving ik een glimp op van de wit met rode jurk van háár, maar nooit zag ik haar gezicht. Haar vriendje trok haar de hele tijd weg. Het leek erop dat ze zich verzoend hadden, en ik wist niet waarom dat me zo dwarszat. Ik bedoel, dat meisje was geweldig, maar ik had Danielle. De rest van de avond had ik bij Zayn gehangen, en later was Niall er ook bijgekomen.
Ik zag haar weer. Ze stond te praten met een meisje in een nogal… oranje jurk. Niet dat die lelijk, was maar het viel wel op. Het was duidelijk een vriendin van haar, dat zag je aan de manier waarop ze met elkaar omgingen. Haar vriendje stonde er maar een beetje bij, met een verveelde uitdrukking op zijn gezicht. Ze lachte weer en begon weer te dansen, dit keer met haar vriendin. Haar vriendje droop af en ik zag dat ze stiekem lachte. Dat begreep ik niet, maar later bedacht ik dat ze hem best eens kon straffen. Het mocht dan wel haar vriendje zijn, hij was blijkbaar te laat geweest voor hun date, en ze hadden een ruzietje gehad. Nog even later kwam er nog een meisje bij, in een simpele lichtblauwe jurk “She’s hot…” mompelde Zayn, terwijl hij naar het meisje keek. Ik knikte, terwijl ik naar háár bleef kijken. Ze was prachtig, alleen had ze dat zelf niet door. Dat wist ik honderd procent zeker. Ik zag hoe ze op een mysterieuze wijze haar telefoon tevoorschijn haalde, en toen iets tegen haar vriendinnen zei. Die knikten. Ze liep weg en haar vriendinnen volgden haar. Ze tilde haar jurk een stukje op en toen pas zag ik de schoenen die ze aan had. Niall floot bewonderend, als teken dat hij het ook had gezien. In een opwelling bedacht ik me dat ik wilde weten waar ze heen ging. Ik zei tegen Zayn en Niall dat ik een stukje ging lopen en volgde de 3 meiden op een gepaste afstand. Ze liepen de trap af, op een snelheid die je met hakken aan nooit voor mogelijk had gehouden. Ze ging weg. Ze ging weg, en ik zou haar waarschijnlijk nooit meer zien.


Toepasselijk plaatje, toch?! En de volgende is weer Liam pov, sooo.. (:

Reacties (4)

 • lilarrzaill

  owh wedden ze gaat iets verliezenxD op de een of t andere manier is dat een cliché die leuk blijft(A)
  en idd jammer dat die foto's het niet doen, ik was echt super benieuwd naar die foto's dus ik probeer te klikken doen ze het niet, pfft:p
  snel verder, als goedmakertje:P gheghe jaals ik ook maar op een manier een hoofdstukje kan ritselen zal ik dat doen:)

  8 jaar geleden
 • AcceptYou

  I love Liam, sorry Aiden...
  Ik wil nog steeds weten wat er met hem aan de hand is.
  Alleen echt super jammer dat de plaatjes het niet doen, ben wel super nieuwsgierig.
  Liam moet haar nog een keer zien, dat gebeurt toch wel maar ja.
  I luv your story!

  8 jaar geleden
 • Collywobbles

  Leeeuk, haha lekker voor Aiden ;p Wel jammer van de foto's:S

  8 jaar geleden
 • CRIZZY

  de foto's doen het niet.:(

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen