Foto bij Twenty-eight.

‘Gaan we terug naar binnen, ik heb nog een verrassing,’ glimlachte ik toen ik er terug met mijn gedachten bij was.
‘Wat? Nog een verrassing?’ piepte ze en ik knikte hevig.
‘Kom,’ zei ik waarna ik haar hand nam en haar meesleurde naar binnen.


Ze keek verbaasd toen we het muzieklokaal binnenkwamen. Ik glimlachte en ging achter de piano zitten, terwijl ik teken deed dat ze naast me mocht komen zitten.
‘Er is een liedje, en ik heb het al eeuwen niet meer gespeeld. Tom kon het eerst spelen, en leerde het dan aan mij, maar dat is al een paar jaar geleden.’ Ze knikte en ik kon alleen maar hopen dat het me nog ging lukken. ‘Zoom into me,’ fluisterde ik en ik zetten mijn vingers op de toetsen en begon te intro te spelen. Wanneer ik begon te zingen zag ik Haley me in mijn ooghoeken met open mond aankijken. Naarmate het liedje vorderde, vond ik alles terug. Beelden van vroeger flitsen door mijn hoofd. Ik had zelf moeite om me te concentreren, ik besefte veel te hard hoe ik vroeger miste.
Toen het liedje gedaan was keek ze me nog steeds met open mond aan.
‘En, vond je het goed?’ vroeg ik, terwijl ik eigenlijk van haar gezicht kon aflezen dat ze er enorm blij mee was.
‘Goed? Het was geweldig! Ik wist echt niet dat je zo goed kon zingen!’ Ik glimlachte en keek naar mijn handen.
‘Ik zat niet voor niets in een band..’
‘Wat? Echt?’
‘Had ik je dat nog niet vertelt?’
‘Nee, je vertelt me nooit iets.’ Ze sloeg haar hand voor haar mond. ‘Sorry, dat was niet de bedoeling.’ Ik zag alleen maar angst in haar ogen, ze was bang dat ik haar ging slaan.
‘Dat is misschien wel waar, maar dat hoef ik ook niet te doen.’ Zei ik, en ze was verbaasd door mijn antwoord.
‘Bill, je leeft elke dag 24 op 24 met me samen. Misschien is het leuker voor mij als je me wat meer over jezelf vertelt.’ Ik keek haar met toegeknepen ogen aan.
‘Het is niet de bedoeling dat jij het hier naar je zin hebt.’

Haley Point Of View

What the fuck? Wat was hij nu weer de sukkel aan het uithangen? Niet de bedoeling dat ik het naar mijn zin had, waarom was hij dan al een week vriendelijk tegen me en waarom had hij een hele verjaardagsverrassing geregeld?
‘Nee natuurlijk niet, zolang jij maar seks kan hebben hé,’ floepte ik eruit. Dat had ik misschien beter niet gezegd, ik zag de woede al in zijn ogen opborrelen.
‘Die ene keer..’ mompelde hij, proberend de afschuw in zijn stem te verbergen. Ik besliste niets meer te zeggen, alles wat ik zei leek het alleen nog maar erger te maken. Ik had gehoopt op een leuke verjaardag, en we waren goed op weg, maar nu had ik er misschien zelf voor gezorgd dat het voorbij was. Maar hij zei dat ik het hier niet naar mijn zin mocht hebben.
‘Waarom ik Bill, waarom juist ik?’ Hij keek op en keek me recht in mijn ogen aan.
‘Jij hebt gewoon pech gehad, op de verkeerde plaats op het verkeerde moment.’ Was het echt zo, hadden ze er gewoon iemand uitgenomen en was ik dat toevallig? Hoe kwam het dat ik moeite had om dat te geloven...

Wooeehooeew!! De examens zijn voorbij -danst- Maar morgen moet ik om de resultaten -valt- Wish me luck! Bedankt voor alle reacties lieverds, iloveyou! <3

Reacties (9)

 • Everly

  snel verder:D
  x

  1 decennium geleden
 • xSara1Dx

  Man wat heb ik jou story gemist ;o ik had zelf ook examens enzo dus ik kon helemaal nooit online komen:(maar je verhaal is echt goeeeeeedddd!! dus nu snel verder gaan aub $

  1 decennium geleden
 • BVBunicorn

  Succes met je rapport.
  Weer een geweldig deeltje.
  VERDEERRRRRR.

  1 decennium geleden
 • AlreadyGone

  Snel verder!
  x

  1 decennium geleden
 • BRAINWITCH

  Haha, succes met je cijfers ophalen! (:
  En Bill doet inderdaad wel een beeeetje raar... xd
  Snel verder! <3

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen