Foto bij 30 • Juliet Willis

‘Uh, Juliet dit zijn Zayn en Louis.’ Liam wees naar de enige twee jongens aan tafel die ik nog niet kende. Hij wees eerst naar de jongen met de zwarte haren waar ik dus van uitmaakte dat dat Zayn moest zijn. ‘En Emma, Rose en Yasmine.’ Hier duidde hij de drie meisjes aan. De laatste die hij aanduidde, Yasmine, keek me arrogant aan. ‘En Harry en Niall ken je waarschijnlijk wel.’ De laatste zei hij wat zachter.
Jammer genoeg wel. Dacht ik in mezelf. Ik was slim genoeg om dat niet luidop te zeggen omdat ik dan zeker weer wel zo’n woede uitbarsting van Niall zou krijgen.
‘Jongens, dit is Juliet.’ Nadat Liam dat gezegd had, begon Yasmine al onmiddellijk te praten over hoe erg het wel niet was dat haar vader haar geen auto wilde geven. Volgens mij zou ze goed bij Faith passen. Die vind het ook onredelijk dat je niet elke week een cadeau van tienduizende euro’s krijgt.
Omdat ik toch wist dat Liam zijn vraag niet meer ging stellen, probeerde ik het gesprek van Yasmine maar te volgen. ‘In plaats van de auto, krijg ik dan maar een iPhone, maar voor mijn stiefzus betaald hij wel een nieuwe laptop. Dat hij recht in mijn gezicht zegt dat hij mijn stiefzus liever heeft hé! Ik word ziek van zijn achterbaks gedoe!’
Ik rolde overdreven met mijn ogen, maar ik was er zeker van dat niemand dat zou zien. Blijkbaar was alle aandacht op Yasmine gevestigt als ze sprak. Of het was omdat haar uitleg boeiend was, dat wist ik niet zeker.
Liam begon over me zachtjes te grinniken en wat een niet-begrijpende blik van mij opleverde. In plaats van iets te zeggen, rolde hij met zijn ogen waardoor ik snapte dat hij het wel gezien.
‘Het is toch zo.’ Mimde ik met mijn lippen naar hem. Het is inderdaad zo. Zij krijgt tenminste iets. Ik krijg helemaal niets, zelfs niet met mijn verjaardag. Volgens mij weten ze zelfs niet wanneer mijn verjaardag is. Het enige wat ik krijg is een dun dekentje en een ijskoude garagevloer voor vanavond.
‘Jij en Liam kunnen het precies wel goed met elkaar vinden, hé?’ Een koude rilling liep over mijn rug toen ik een stem vlak naast mijn linkeroor hoorde. Het kon niet anders dan Niall zijn, en inderdaad, toen ik mijn hoofd een kwartslag naar links draaide, zag ik inderdaad Nialls hoofd heel dicht bij het mijne.
‘Is dat misschien een probleem?’
Ik zag zijn lichaam verstarren bij mijn harde stem, maar hij herpakte zich snel. Sloot zijn ogen en ademde een paar keer diep in en uit. ‘Nee, helemaal niet.’ Zei hij wanneer hij zijn ogen terug opende. ‘En sorry voor gisteren.’
Ik geloofde niet wat ik hoorde. Excuseerde hij zich nu werkelijk? Waarschijnlijk was het weer een truc om mijn vertrouwen te winnen om daarna weer tegen me uit te vliegen. ‘Fijn dan.’
‘Juliet, ik meen het. Ik heb gewoon soms last van woedeuitbarstingen en het spijt me daarvoor.’ Hij verzette zich wat op zijn stoel zodat hij nu helemaal naar me gericht was. ‘Ik wil met een propere lei beginnen. Mijn naam is Niall Horan, en jij?’ Hij stak zijn hand uit, net zoals Liam de eerste keer had gedaan.
‘Die ken je al.’ Zei ik kortaf.
Deze keer rolde Niall met zijn ogen. ‘Nu doe je eens vriendelijk en dan krijg je dat!’ Zuchtte hij.
‘Neem je het mij kwalijk? Na al wat jullie me aangedaan hebben? Gisteren zelfs nog!’
Hij zuchtte. ‘Daar heb je gelijk in. Sorry. Maar ik wil echt een nieuwe kans. Krijg ik die alsjeblieft?’ Iets in zijn ogen vertelde me dat hij de waarheid sprak.
‘Oké dan.’ Zei ik met een kleine glimlach.


Willen jullie alsjeblieft iets voor me doen? Vanaf 00.00h super veel kudoën? Ik wil echt zo graag eens in de top staan. Zou dat niet leuk zijn voor kerstavond morgen? Als het jullie lukt, beloof ik super veel te schrijven, maar echt super veel!
(flower)

Reacties (5)

 • fxirytale

  Horan, hou je smerige bek, Ier..

  8 jaar geleden
 • lilycollins

  DIt MEISJE HOORT IN DE TOP MENSEN HUP KUDO EENS ALLEMAAL.

  9 jaar geleden
 • Arachme

  whiii just love your story! en tuurlyk krijg je die kudo! Merry christmas:)

  9 jaar geleden
 • Aplin

  Ik hoop serieus dat Niall ook gewoon vriendelijk blijft doen en dat het geen stomme smoes is ofzo. Mijn kudo krijg je in ieder geval wel, dat weet je sowieso. <3

  9 jaar geleden
 • xEskimoKiss

  Ik heb eventjes de kudoknop aangerand, maar hij wou e toch maar 1 geven:(

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen