Foto bij 8' Storm, part 2.

Het was stil in de kamer, geen één van ons wist wat er nu moest gebeuren. Ik stond op en opende de deur van de kamer, zodat ik op de gang kwam te staan. Het was er inderdaad heel erg stil.
‘Jongens, ik snap het niet. Waarom is hier niemand?’ riep ik naar binnen.
‘We huren meestal de hele gang af.’ Het was Bill die antwoordde alsof het niets voorstelde. Serieus? De hele gang? Dat moest toch wel een fortuin kosten?
‘Niet moeilijk dat het hier zo stil is dan,’ zei ik terwijl ik terug naar binnen liep.
‘Gaan we eens naar beneden gaan kijken?’ vroeg Georg en ik knikte.
‘Dan moeten we wel allemaal mee, No way dat iemand alleen blijft.’ Tom was schattig als hij overbezorgd was, maar natuurlijk had hij langs de ene kant wel gelijk. Het zou erg zijn zou ik hier alleen blijven en zij een schuilplaats zouden vinden, of omgekeerd. We liepen allemaal langs de trappen naar beneden, bang om de lift te nemen en daar in vast te zitten.

In de lobby was er niemand, achter de balie evenmin.
‘Verdomme, waar is iedereen toch?’ vloekte Tom en we haalden allemaal onze schouders op. De schuifdeur, wat de ingang van het hotel hoorde voor te stellen, zat vast. Niet dat we nu naar buiten wilden, maar toch was het vreemd. ‘Ik ga echt een klacht indienen tegen dit hotel als niemand ons nu komt helpen!’
‘Als we hier nog levend uitkomen,’ zuchtte Bill en Tom keek hem fronsend aan.
‘Oh fuck, kijk eens naar buiten,’ fluisterde ik, net luid genoeg zodat ze het konden horen. Iedereen draaide zich naar de glazen schuifdeur en keek met grote ogen naar buiten. Een boom was de straat opgewaaid en het regende verschrikkelijk hard.
‘Het wordt dus alleen maar erger en erger,’ zei Bill. Opeens kwam een vrouw de lobby ingelopen en toen ze ons zag kwam ze meteen naar ons toe.
‘Kom mee, naar de schuilkelder!’ gilde ze en snel liepen we allemaal mee. We moesten door de tuin en hielden elkaar vast om niet omver te vallen, zo hard waaide het. Takken vlogen door de lucht, dit was nu niet bepaald erg veilig. Het luik van de schuilkelder ging open, en de vrouw sprintte meteen naar binnen. Net voordat wij ook naar binnen wilden gaan kwam er een man voor ons staan.
‘Sorry, er is maar plaats meer voor 3 mensen.’

Oeeeh, wat gaan ze doen? 2 mensen achterlaten, of allemaal achterblijven? Ja, ik weet het al =D Bedankt voor alle reacties! <3

Reacties (8)

 • TomKBitch

  Vandaar komt dus it's a stormy weather! Aha Billa heeft ff deze storie gelzen.. da verklaard veel x)
  Wien gaan ze achterlaten xo
  ofja kmoe eignlijk nie echt raden eeh x)
  al vraagk me af als Billa er mee akkoord gaat gaan dat hij zijn broertje niet mee kan krijgen in die verdomde schuilkelder die veel te klein is!

  En jaaa ik weet dat ik moet verder werkn maar kzit net in het verhaal xo dus wil ik toch nog één stukje lezen het is juist spannend!! x)

  6 jaar geleden
 • Eyka

  First; serieus, wat voor een management laat hun band zo in de steek en wat voor een hotel laat hun klanten (vip's dan nog wel!) zo in de steek. Ondanks deze noodsituatie..
  Second; maaaaaar drie mensen? En ik ging maar 1 deeltje meer lezen. Ik kan niet slapen zonder dit te weten. Maar ik vermoed ergens wel dat zij en Tom achter gaan blijven..

  9 jaar geleden
 • Assje

  Allemaal achterblijven! (: Maar ik weet het niet zeker en ik ben een heeeeeeel nieuwsgierig iemand, dus ga je alsjeblief heeeeeeeeeeel snel verder? ;3
  -xxx-(K)

  9 jaar geleden
 • BRAINWITCH

  Spanneeeeeend. (:
  Bill zal wel gedwongen worden erin te gaan door Tom. xd
  Snel verder! <3

  9 jaar geleden
 • Xguitarlove

  oeeh spannend!! (:

  snel verder!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen