Foto bij [060] || Innocence

Come on skinny love what happened here
Suckle on the hope in lite brassiere
My my my - my my my - my my my - my my...
Sullen load is full so slow on the split

||Seth Clearwater

'Waar is Azriel?' Vroeg ik gestrest aan Edward, die zelf zijn schouders ophaalde.
'Ik kan haar gedachtes niet lezen, het spijt me.' Zei hij met echte medelijden in zijn stem - ik was nu al zo lang in deze toestand, ik kon het neppe van het echte al onderscheiden uit de stemmen - waarna zijn blik naar Alice schoot.
'Ik heb hetzelfde probleem, Sethje.' Zei die ook verdrietig, waarna ze zichzelf op de bank liet vallen. 'Ik mis haar sarcasme.' Zei ze voorzichtig, waarna ze even grinnikte.
'Waarom zouden we haar missen?' Vroeg ik woedend, bijna razend. 'Ze moet hier ergens zijn. Ze kan niet weg zijn. Ze gaat niet weg. Niet zonder het mij te vertellen. Toch?' Het laatste sprak ik zo aarzelend uit, dat zelfs ik mezelf niet zou geloven. 'Toch?' Vroeg ik een tweede keer, om vervolgens mijn hoofd weer te laten zakken. 'Wie hou ik voor de gek? Ik kan net zo goed het opgeven.' Even zuchtte ik, waarna ik mezelf weer terug op de leren bank liet vallen. 'Ik haat mijn leven.' Kreunde ik.
'Seth.' Zuchtte Alice, waarna ze haar gouden ogen mijn kant op richtte. 'Niet zo overdreven doen. Ze komt vast wel weer terug. Ze komt altijd terug.'
'Ik word er gewoon gek van.' Mijn stem brak door de emoties die ik voelde, waarna mijn wenkbrauwen samentrokken in de hoop zo de tranen in mijn ogen te houden.
'Jongens.' Zei Carlisle opeens, waarna hij snel de woonkamer in kwam lopen. Esme volgde hem op de voet, waarna de rest van de Cullen familie ook ons kwam vergezellen. 'Emmett, zet het nieuws aan.' Het klonk geen eens meer als een vraag uit Carlisle's mond, waardoor iedereen wist dat hij serieus was.
'Wat is er aan de hand, Carlisle?' Vroeg Isabella verbaasd, waarna de menselijke vrouw gestoken in een zuurstokroze mantelpakje het nieuwsbericht begon voor te lezen.
'De eerdere vermissingen in het kleine plaatsje Forks zijn serieuzer en serieuzer geworden. Steeds meer mensen verdwijnen en worden niet teruggevonden. De politie heeft niet kunnen vinden wie - of wat - dit doet, en wil er ook geen enkele andere informatie over geven. Onze plaatselijke verslaggeve-' De tv werd alweer uitgezet, waarna er meerdere kranten op onze schoten werden gegooit.
'Werk van andere vampiers?' Stelde Edward vast, terwijl hij de rij vermiste personen bekeek.
'Het lijkt er wel op.' Begon Carlisle. 'Het was ook mijn eerste reactie. Maar toen had ik het stuk beter gelezen; kijk eens naar de namen. Allemaal mannen. Leeftijd is willekeurig, maar allemaal zijn ze van het mannelijk geslacht.'
'En dat betekend?' Vroeg Leah zuchtend.
'Mythische wezens.'

Hii!!!!

Een geweldig, flabbergasted, awesome, stoer nieuwjaar;) Moge de Goden met u zijn(A) Let your dreams come true;) After all, in 2012 the world will end...

Reacties (3)

 • NEWgirlS

  happy newyear to you tooxD
  Snel verder(K)

  1 decennium geleden
 • Boulevard

  VERDER
  Happy New Year (:

  1 decennium geleden
 • Opia

  Verder!:D

  En de wereld vergaat toch niet in 2012.:P

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen