Foto bij [001]

So I’m trying to do my best to make something out of nothing

||Seya Dafne Rutledge

Voorzichtig drukte ik mijn lippen op de zijne, waarna ik voor een laatste keer die avond tegen de muur werd aangedrukt.
Langzaam verplaatste Zayn zijn lippen naar mijn hals en beet daar kort op een klein stukje huid waardoor er een rode plek onstond.
'Malik.' Zuchtte ik. 'Ik moet vanavond nog naar een net feest. En als jij mijn nek volpropt met zuigzoenen..'
'Kan jij niet gaan.' Vulde hij uitdagend aan, waarna zijn gebruinde handen naar mijn heupen toegleden. 'En moet je wel tijd doorbrengen met mij.' Mijn lievelingsgrijns verscheen op zijn gezicht, waardoor de kriebels sterker en sterker werden.
'Klootzak.' Schold ik hem grinnikend uit, om hem vervolgens van mij af te duwen. 'En nu gaan.' Ik probeerde de pruillip van Zayn te negeren, en liep straal langs hem heen richting de voordeur. 'Hup. Anders leg ik geen sleutel onder de mat.' Even grinnikte ik, waardoor Zayn teleurgesteld richting de voordeur ging.
'Waarom moet je altijd naar die saaie feesten op vrijdagavond?' Vroeg hij zich hardop af, waardoor ik hem een duwtje gaf.
'Sommige kinderen wassen voor hun ouders hun auto's, ik zet een glimlach op bij de klanten van mijn ouders in nette - en belachelijk dure - merkjurkjes. Iedereen zijn eigen ding.' Kort drukte ik mijn lippen op de zijne als afscheid, waardoor ik een grijns op zijn lippen voelde verschijnen. Ik wilde niet verliefd op hem worden, maar jammer genoeg was het al te laat.
'Dan zie ik je vannacht.' Fluisterde Zayn tegen mijn lippen aan, waarna hij voor een nog kortere tweede keer een kus op mijn lippen drukte. Glimlachend keek ik de zwartharige jongen na terwijl hij van het erf afliep richting de straat. Zachtjes zuchtte ik, deed de deur dicht en draaide me toen om. Op de trap herkende ik het bekende gezicht van mijn oudere broer Sav.
Hoofdschuddend keek hij mij aan met een teleurgestelde blik in zijn ogen. Hij was totaal niet blij met Zayn in mijn leven - ook al had ik Zayn via mijn broer ontmoet.
'Mijn leven, Sav. Mijn keuze.' Zuchtte ik, waarna ik van de voordeur wegliep.
'Just be careful.' Glimlachte hij, waarna de 19-jarige man zich omdraaide en terugliep naar zijn slaapkamer.
Overdreven rolde ik met mijn ogen, waarna ik hardop zuchtte. Wanneer was ik nou niet voorzichtig?


Een zacht geklop op de deur zorgde ervoor dat ik opkeek.
'Sinds wanneer rook jij nu weer, Seya?' Het gezicht van mijn broer verscheen in het licht van de hal, waardoor ik mijn ogen beschermend dichtkneep. Het was al een lange tijd donker in mijn slaapkamer.
'Gaat je geen bal aan.'

Reacties (3)

 • Incerto

  Ik voel de hemelse kriebels in mijn buik al wanneer ik dit lees!
  I love it, jammer dat ik je verhaal nu pas lees

  9 jaar geleden
 • NEWgirlS

  oooooooohwwwwwwwwww slegte invloed van iemand zekerxD

  9 jaar geleden
 • Opia

  Oh-oh!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen