Foto bij Give Me Everything

http://www.youtube.com/watch?v=dFPU1sh_lZg
Sorry miss n beetje laat, sorry k was n beetje inspi loos
Nog nooit zo'n perfect plaatje gevonden ze hebben zelfs n kerst muts op merry x-mas

*Cat pov*

Ik lag lekker in James' armen, op weg naar het hotel. "We Hebben maar zeven kamers tot onze beschikking" Kendall trok een nadenkend gezicht. "Een idee hoe we die gaan verdelen? We zijn met elf..."
"Heey je hebt mij zeker niet mee gerekend hé?" Zei Rex verondwaardigt. "Sorry" mompelde Kendall geschrokken toen de pop vanaf Robbies schoot boos naar hem keek. Het liefst wou ik samen met james op een kamer en als het kon in het zelfde bed maar ik durfde het niet te zeggen. "Ik wil niet dat Beck bij een van de andere meisjes op de kamer komt" zei Jade hebberig. Beck deed zijn handen omhoog en gaf zich over: "Dan ga ik wel bij jou op de kamer" Jade knikte goed keurend. "Dan ga ik wel bij Carlos op de kamer en..."
"Ik ga wel bij Rex en Robbie" André keek even naar de jongen en zijn pop. "Maar misschien wil ik wel helemaal niet bij Rex." Sprak Robbie. "O, nee?" Dreigde Rex. "Ik wil heel graag bij Rex" piepte Robbie. "Mooi dan is dat geregeld. dan hebben we nog een kamer die gedeeld moet worden, ik stel voor... Catarina en James?" Ik vond het niet eens raar dat hij mijn naam vol uit zei, ik was al veel te blij dat hij de sugestie deed. Vragend keek ik naar James. Met een snelle blik in zijn ogen wist ik het antwoord al. "Oke, maar dan willen wij wel de grootste kamer." Glimlachte hij. Kendall gaf toe.

"Wauw" Ik liet me vallen op het ronde waterbed dat heerlijk terug veerde. Ik bekeek de rode gordijgen die het bed sierden en hem iets romantisch en toch ook iets misterieus gaven. James kwam naast mij liggen en ik voelde hoe het water zich verdeelde. Ik keek op zij en bewonderde zijn ogen. ze waren van de mooiste kleur groen die er bestond. Zo lagen we een tijdje, ik voelde het verlangen om hem te zoenen en knipperde even. Toen ik mijn ogen opende rolde James boven op mij en zoende me. Ik legde mijn handen om zijn nek en zoende hem. Ik voelde onze lijven tegen elkaar en zijn handen op mijn dijen. "Vind je het erg als ik even gebruik maak van de badkamer?" Vroeg ik naar mijn menig iets te beleefd. James kuste me als antwoord. Ik stapte van hert bed en liep naar mijn koffer, ik kon hem beter even mee nemen. ik trok hem achter mij aan de badkamer in. ik stapte uit mijn kleding en uit mijn toilettas haalde ik een washandje waarmee ik mijn hele lichaam schoonmaakte. Daarna spoot ik een beetje deo onder mijn oksels en deed wat parfum op. Ik zocht in mijn koffer naar mijn lingerie en schoot in het zwarte setje. "perfect" vormden mijn lippen. Mijn nachtjapon stond prachtig op de lingerie. Ik werkte mijn make-up bij en poetste mijn tanden. Toen ik mijn haar had geborsteld en mijn benen op stoppeltjes had gecontroleerd (gelukkig, ze waren perfect glad) wierp ik nog een laatste blik in de spiegel. Ik wist het zeker, James Zou het leuk gaan vinden.

"Sluit je ogen" fluisterde ik terwijl ik de kamer weer in liep. "Open ze." Ik stond voor het bed in een sexy pose. James' ogen gleden van mijn ogen naar beneden en weer naar boven ze bleven even hangen bij mijn borsten. "Je... Je bent het mooiste wat ik ooit heb gezien..." Hij trok me op het bed en trok zijn shirt uit. wist hij zeker dat ik het mooiste was, ik moest toegeven dat ik er op dit moment niet verkeerd uit zag, maar hij was vele malen mooier ik had het gevoel dat ik tegen een god aan keek, zo mooi waren zijn spieren, de kleur van zijn huid... Hij zoende me weer en zijn handen gleeden heel voorzichtig onder mijn dunne nachtjappon en streelden mijn borsten op mijn bh, na een tijdje hadden ze de sluiting gevonden. Een beetje onhandg maakten ze hem open. Zijn vingers gleden weer naar de voorkant waar ze nu vrije ruimte hadden, ze masseerden en streelden mijn borsten, James trok mijn Japon over mijn hoofd en schoof mijn bh uit waar door hij er nu helemaal goed bij kon na nog wat masseren pakte hij mijn tepels en draaide ze een beetje met zijn duimen en wijsvingers. Langzaam kwam hij met zijn hoofd dichterbij en likte ze. ZZZToen zoog hij er even op. "Cat..." Hij stopte "ik moet je wat vertellen..." aarzelend fluisterde hij "Ik ben nog maagd..." een beetje rood keek hij mij aan. "Ik ook" fluisterde ik terug. Een beetje verbaasd dat de knappe James Diamond nog maagd was. "Laten we hier stoppen en de rest voor later bewaren" ik knikte instemmend en trok mijn weinige kleding weer aan. "Wat ruik je trouwes lekker!" Complimenteerde hij.

Even later lag ik naast een gedouchte James in Boxershort in bed. zijn arm lag om mij en ik vocht tegen mijn slaap, bang om zonder hem wakker te worden.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen