Foto bij [002]

And sometimes it gets downright shitty in fact

||Seya Dafne Rutledge
 
Voorzichtig gaapte ik, waarna ik de voordeur open maakte. Mijn hakken die ik in mijn handen had legde ik neer op de stoel, waar mijn handtasje ook bij kwam te liggen. Mijn mobieltje haalde ik uit de rand van mijn hoge sokken, om vervolgens de gemiste sms’jes te bekijken.
Grinnikend bekeek ik de bijna wanhopige berichtjes en gemiste oproepen van Zayn. Langzaam draaide ik me om, deed de deur open en legde toen een huissleutel onder de deurmat. Grijnzend keek ik naar de straat, waarna ik even zuchtte. Dat de buren mij nog niet gestoord vonden..
Snel draaide ik me om, waarop ik de trap opstormde. Ik was zoals altijd alleen thuis. Ouders waren meestal op reis – en nee, ik was niet zo’n zielig meisje dat altijd om aandacht vroeg – en mijn broer Sav was zeker weten naar zijn vriendin voor deze avond.
Ik liep richting mijn badkamer, waar ik kalm mijn make-up van mijn gezicht afhaalde en mijn tanden begon te poetsen. Zayn zou toch pas om een onmenselijk laat uurtje binnenkomen.
Mijn steile zwarte haar verdween in een strakke vlecht, waarna ik de badkamer verliet en richting mijn slaapkamer liep.
Mijn sokken trok ik al lopend uit waardoor ik begon te hinkelen, grinnikend strompelde ik mijn slaapkamer in en gooide daar de sokken neer. De strapless zwarte jurk ritste ik uit, waardoor ik alleen nog maar in mijn ondergoed stond.
Even bekeek ik mezelf kritisch in de spiegel, trok nog een iets te strak shirtje over de zwarte lingerie heen en ging toen in mijn bed liggen. Over één à twee uur zou ik weer wakker gemaakt worden, dus probeerde ik nog eventjes te slapen. Gewoon, zodat ik in de ochtend een beetje uitgerust zou zijn.
Ik had mijn ogen net gesloten, toen het bekende plingetje van mijn mobiel door de kamer klonk. Grijnzend pakte ik mijn telefoon, om het sms’je te bekijken.
Sta voor de voordeur. Ben zo binnen – Zayn.
Het voelde als een soort opluchting. Ik zat altijd - ook al wilde ik het niet toegeven – in de stress voordat hij ook echt binnen zou komen.
Lig in mijn kamer. Tot zo(; - Seya
Een zacht gerommel klonk door het huis heen, om voor een glimlach op mijn gezicht te zorgen. Een paar seconde later ging de deur open, waardoor er een streepje licht mijn kamer inviel.
Zayn liep op zijn tenen richting het bed, waarna hij zijn sneakers uittrok. Glimlachend bekeek ik hem terwijl hij ook nog snel zijn cargo jeans uittrok en toen bij mij in het bed kroop. Kort kuste hij mijn schouder, om daarna tegen mij aan te kruipen. ‘Sleep well, Seya.’ Mompelde hij, waarna zijn armen om mijn middel heen krulden.

 
Zuchtend drukte ik de sigaret uit, waarna ik mijn lichaam ontdeed van de veel te strakke spijkerbroek en het blauwe T-shirt. Mijn voeten liet ik in hun sokken zitten, waarna ik na een kort bezoek aan de badkamer mezelf in mijn bed liet vallen. Mijn ogen bleven droog, mijn hart bleef hetzelfde kloppen. Fysiek had ik geen enkele last van het feit dat Zayn mij al weken negeerde, maar mentaal ging ik helemaal door het lint.
Mijn benen trok ik op, waarna ik op mijn zij draaide. De deken trok ik op tot mijn kin, om vervolgens mijn ogen te sluiten. Weer een nacht alleen. Weer een nacht wachtend op een sms’je van hèm.

Trailer:) (Be kind, it's my first one ever..)

Reacties (3)

 • Incerto

  Ben al helemaal verliefd op dit verhaal(H)(H)(H)

  9 jaar geleden
 • NEWgirlS

  egt super goe gedaan die trailer voor de eerste keerxD
  don't be mad but maybe next time a bit slower:$(A)
  i love it !!!(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

  9 jaar geleden
 • Opia

  Awwww. ):

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen