Foto bij 74. A young lady getting ready to face fears.

Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar mijn leven (en dan vooral de factor school) is nogal druk en hectisch.
Bedankt voor het wachten, jullie zijn echt de beste <3

De auto stopte voor het ouderlijk huis van Lily en hij keerde zijn hoofd naar het meisje. De sporen van haar tranen waren nog duidelijk zichtbaar op haar gezicht, en hij veegde ze weg met zijn warme handen. Zenuwen namen zijn hele lijf over en hij probeerde met al zijn kracht geruststellend naar het meisje te glimlachen. Ze lachte niet terug, hij kon zien dat ze het niet meer kon. Hij kuste haar lippen gretig, alsof hij met zijn verlangen wilde zeggen dat hij er altijd voor haar zou zijn. Ze beantwoordde zijn kus al net zo gretig en daar schrok hij van, normaal was ze toch wat terughoudender.
Naar adem snakkend, verbraken ze de kus.
'I love you,' zei hij en nu brak er wel een glimlach door op haar gezicht. Een waterige, maar het was er één.
'I love you too,' was haar fluistering, waarna ze uit de auto stapte en hij zag dat ze haar rug rechtte toen ze de sleutel in het slot stak en naar binnen ging.
Hij sloot zijn ogen en leunde tegen de hoofdsteun. Zijn gedachten waren een warboel en hij kon geen grip krijgen op de gedachte die hij zocht. Hij zocht in zijn herinneringen en moest glimlachen toen hij de jonge vrouw zag die hem in zijn eerste klas van de lagere school het Ave Maria had geleerd. Dezelfde vrouw had hem geleerd in beide talen zijn zonden op te biechten.
Hail Mary, full of grace, the Lord is with thee; blessed art thou amongst women, and blessed is the fruit of thy womb, Jesus. Holy Mary, Mother of God, pray for us sinners, now and at the hour of our death. Amen.
Zijn snel kloppende hart vertraagde en hij voelde de rust over zich spoelen, alsof al zijn zonden werden vergeven. Als uit automatisme, want in zijn hoofd werd het Ave Maria altijd gelinkt aan biechten, begon hij in het Frans, de taal van zijn voorouders. Mon Dieu, je regrette...

Reacties (3)

 • Laelia

  Nee jij bent de beste (: want elk deel is zo lief! <3

  8 jaar geleden
 • FollowDreams

  Snel verder! Succes met school! (:

  8 jaar geleden
 • Mylintis

  Lily lijkt soms zo kwetsbaar, terwijl ze juist heel sterk is. Heb ik het idee x'D Sterkte met school, en dan vooral met wiskunde:(

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen