Foto bij [127]

||Neha Dhyana Langley

'Alexis.' Verzuchtte ik toen Alexis nog steeds niks had gezegt. Haar lichaam was niet meer ijskoud en haar handen waren dan wel grotendeels gestopt met trillen, maar voor de rest was ze nog steeds in die rare toestand waarin ze al keerde toen ze binnenliep. 'Kom. Het is negen uur. We gaan ontbijten.' Snel stond ik op, terwijl Alexis tot mijn verbazing achter mij aanliep en even glimlachte. 'Honger hebben. Goed begin.' Even grinnikte ik, waarna ik haar een kort duwtje gaf. 'Kom. Mam is naar de dokter met haar belly, dus wij gaan eens lekker ontbijten op de Neha-manier. Scrambled eggs, totdat je geen ei meer wil eten.' Grinnikend liep ik naar beneden, waarna ik de deur van de keuken opengooide.
Alexis ging rustig zitten op een stoel, terwijl haar blik weer terug ging naar de muur tegenover haar.
'Alex..' Zuchtte ik, waarna ik toch maar begon met een ontbijt te maken. 'Is er iets wat je kan-' Direct hield ik mijn mond weer, waarna ik doorging met het roeren in de pan. Natuurlijk wist ik wel wat haar kon opvrolijken, dat ik er zelfs niet eerder aan had gedacht.
Snel gooide ik net gare eieren op een bord, en zette die met een knal voor Alexis gezicht neer.
'Ik ben zo terug.' Zei ik gehaast, waarna ik snel de kamer uitrende en mijn mobiel begon te zoeken in mijn zakken. Even zuchtte ik, waarna ik het nummer van Jacob in mijn mobiel opzocht en het toestel tegen mijn oor aandrukte.
'Hoi, dit is Jake.' Klonk zijn stem, waarop ik opgelucht zuchtte.
'Hey, Jake. Met Neha. Ik vr-'
'Ik kan even mijn mobiel niet opnemen. Spreek iets in na de piep.' De irritante hoge toon klonk in mijn gehoor, waardoor ik mijn ogen snel sloot.
'Hey, Jake. Dit is Neha. Ik vroeg me af, kan je vandaag even langskomen? Alexis ziet er nogal.. leeg uit. En aangezien jij wel vaak voor een glimlach op haar gezicht zorgt, dat ik dat... Nou, je weet vast wel wat ik dacht.' Even viel ik stil, waarna ik mijn hand door mijn haar haalde. 'Kom gewoon snel.' Verzuchtte ik, waarna ik ophing en weer een glimlach op mijn gezicht plakte terwijl ik de keuken terug inliep.
Alexis was begonnen aan het ontbijt, waardoor ik het niet kon laten een vrolijk sprongetje te maken. 'Je eet! Je eet! Je eet!' Riep ik enthousiast, terwijl ik doorging met springen. Op haar gezicht verscheen er een glimlach, terwijl ze mijn idiote actie bleef bekijken. 'Je lacht! Je lacht! Je lacht!' Sprong ik alweer, waarna ik opgeschrikt werd door het feit dat ze haar bord alweer leeg had.
'Als je het waagt om nog een keer zo idioot te springen om het feit dat ik mijn bord heb leeggegeten, dan..' Mompelde Alexis, waardoor ik begon te lachen.
'Ik hou al op, ik hou al op.' Grinnikte ik, waarna ik terug ging naar de keuken en mezelf een ontbijt begon klaar te maken.

Reacties (7)

 • StrangeHabit

  Nah. Dat jake nu komt is niet zo'n goed idee!

  6 jaar geleden
 • NEWgirlS

  hahahaxDen nu moet jake natuurlijk komen hè en ni bang zijn jake
  who is the wolf? who's de wolf? yes you're jakexD

  7 jaar geleden
 • xCarpeDiemx

  SNEL VERDER!!!
  Ik wil weten wat er gaat gebeeeuuuurrreeeeennn!!!
  Neha rocks:D
  Arme Alexis...
  Je moet Seth vaker in het verhaal doen joh!
  Team Seth!!!

  7 jaar geleden
 • Released

  mooi(H)(H)(H)
  snel verder!!!!!

  7 jaar geleden
 • Released

  mooi(H)(H)(H)
  snel verder!!!!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen