VERTELLER POV!

Ze beseften half niet waarin ze terechtgekomen waren. Bill, Georg en Gustav waren veilig, maar voor Tom en Allison hield de avond alleen maar risico’s in. Bij elke stap die ze zetten namen ze een risico. Een risico om geraakt te worden door een rondvliegende tak, of in het ergste geval door een rondvliegende boom, of bank. Het was donker buiten, het leek wel nacht, maar dat was het niet. De weermannen en vrouwen stonden voor een raadsel, de president van Amerika had al een toespraak gehouden om de bevolking te waarschuwen en de politie was klaar voor het ergste.
Nergens was een levende ziel te bespeuren, alleen Tom en Allison liepen op straat. Hadden ze er goed aan gedaan door Bill, Georg en Gustav achter te laten? Tom dacht alleszins van wel, want hij voelde zich al opgelucht alleen maar omdat Bill veilig was. En dat terwijl zijn eigen leven momenteel op het spel stond.
Ze stopten met rennen aan een winkelraam waarin televisieschermen stonden. Aandachtig begonnen ze naar de nieuwslezeres, die op elk televisiescherm verscheen, te luisteren. “Amerika bevindt zich momenteel al in een diepe crisis, net zijn de weerberichten van de komende uren binnengekomen en het is geen pretje. Er komt een tornado op ons af, maar geen normale tornado. Deze gaat trager en blijft overal langer hangen, men heeft nog nooit zo’n natuurverschijnsel gezien. Er wordt aangeraden aan alle mensen om een schuilkelder op te zoeken, mensen die dat niet doen zullen niet overleven.” En toen ging het beeld weg. Allison keek Tom wanhopig aan, terwijl die zijn bezorgdheid niet meer kon verbergen, het was immers van zijn gezicht af te lezen.
‘We moeten hier weg,’ fluisterde hij en Allison knikte. Ze begonnen opnieuw te rennen, niet wetend waar ze zouden uitkomen. Opeens beseften ze beiden dat ze niet alleen waren, een oudere man liep de weg op en begon naar hun te zwaaien. Was dit hun redding?

Persoonlijk vind ik dit hoofdstukje niet zo goed, maar dat zal waarschijnlijk wel aan mij liggen:Y)Reacties? (: +++ GELUKKIG NIEUWJAAR!

Reacties (9)

 • TomKBitch

  O god!!
  spannendd.. en wien is die ouwe? Hoplijk voor hem betekend hij redding! Anders ist voor hem ook gedaan! En als die tornado daat niet voor zorgt doe ik dat wel xp

  en bedankt trouwens! Door z'n einde moet ik nu wel nog een deeltj lezen eeh!! Das gwoon gemeen!! Maar jaah van 1tj gak nie dood gaan eeh xp

  Echt leuk geschreven!

  6 jaar geleden
 • Eyka

  Idk, je bent vast niets met oude reacties van mij.. maar persoonlijk vind ik het nog altijd beter om het bij één soort verteller te houden. Niet dat het altijd echt op gaat vallen tijdens het lezen, maar het is gewoon het principe (:
  En iets zegt me dat die oude man niet goed is. Ik beeld me iemand verdacht in..

  9 jaar geleden
 • IAmAnAlien

  Het is wel een goed deel!!

  Snel verder schrijven jij!

  9 jaar geleden
 • IamCrazy

  Happy Newyear !!!!
  Ons dagje Gent was ... hoe zal ik het zeggen ... Verkoelend.
  Ooh trouwens, snel verder!!!
  <3.

  9 jaar geleden
 • xSara1Dx

  Ughh laatste deeltje ;( ga je aub snel verder?
  & gelukkig nieuwjaar!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen