Foto bij 37 • Juliet Willis

Ik haalde opgelucht adem toen ik de deur van het schoolgebouw bereikte. Louis had zijn busje op de parking van de school gezet maar niemand vond het daar blijkbaar nodig om te strooien en daarom was het daar dus ontzettend glad. Ik was zeker twee keer op die honderd meter gevallen. Zelfs met de hulp van Niall kon ik niet recht blijven staan, net zoals hijzelf. Het zorgde voor geweldige lachbuien, maar ik was er zeker van dat het ook morgen voor blauwe plekken zal zorgen.
Niall kwam ook aangeschoven en botste tegen de deur op, wat weer voor een lach van mij zorgde, maar hij kon zich wel rechthouden. ‘Oké, vanaf nu haat ik officieel sneeuw.’ Zei hij een beetje nijdig terwijl hij de deur opende.
‘Kom op, sneeuw is het leukst dat er is.’ Probeerde ik hem nog van gedacht te laten veranderen maar hij schudde zijn hoofd. ‘Dan niet. Maar kom, we moeten ons snel haasten naar de les. Wij zijn zeker al een half uur te laat.’ Zei ik terwijl ik zijn hand vastpakte en hem zo meetrok naar het secretariaat waar we ons eerst moesten aanmelden.
‘Meen je dat nu, Juliet?’ Hij trok zachtjes aan mijn arm en zorgde ervoor dat ik moest stilstaan. ‘Heb je die parking niet gezien? Daar stonden twee auto’s. Er zijn waarschijnlijk maar twee leerkrachten hier op de hele school.’
Ik trok terug aan zijn hand waardoor hij terug begon te lopen. ‘En die twee leerkrachten kunnen misschien juist de leerkrachten zijn waarvan ik les heb.’
‘Juliet, zo lijk je echt wel een strever.’
‘Ik wil niet dat je dat zegt, Niall.’ Ik draaide me om zodat ik recht in zijn grijsblauwe ogen kon kijken. ‘Ik ben een strever, en daar ga je nooit iets aan kunnen veranderen, zelfs ik niet, maar ik wil het niet van een ander horen.’
Ik wilde mijn ogen van hem afwenden, maar het lukte niet. Ik zat gevangen in zijn blik. Zijn ogen, zo prachtig grijsblauw. Het waren net dezelfde prachtige ogen als die van Andrew. ‘Je hebt prachtige ogen.’ Fluisterde ik zacht.
Pas vijf seconden nadat ik dat gezegd had, besefte ik wat ik precies gezegd had. Met een knalrood hoofd richtte ik mijn blik op de grond en wilde ik verder lopen, maar Niall, die nog steeds mijn hand vast had, hield me tegen. ‘Je bent echt schattig als je zo bloost.’ Zei hij met een glimlach.
‘Hé, tortelduifjes! Het is tijd om naar de les te gaan!’ Hoorde ik iemand van ver in de gang roepen. Snel keek ik naar de richting waar de stem vandaan kwam en zag dat het Louis was die al lachend naar ons stond te kijken.
Met nog een roder hoofd dan daarjuist, liep ik naar hen toe om samen met hen me aan te melden bij het secretariaat.

Niall had inderdaad gelijk. Op het secretariaat waren er maar twee leerkrachten die zeiden dat we of wel naar de kantine moesten gaan, zodat we daar de rest van de dag konden zitten, of wel nu direct naar huis mochten gaan. Het leek er toch op dat geen enkele leerkracht meer zou opdagen, net zoals geen enkele leerling zou komen opdagen.
Toch besloot het groepje om hier op school te blijven, waar ik wel blij om was. Anders moest ik ten eerste terug die hel met dat ijs meemaken en thuis zou ik toch niet binnen mogen tot na schooltijd.
We liepen naar de kantine met het gedacht dat er niemand zou zijn, maar tot onze verbazing zaten er toch nog een paar andere mensen.
Voor me stond Yasmine, samen met Harry en ik zag Yasmine naar Harry’s oor toebuigen en daar iets in fluisteren, juist nog luid genoeg dat ik het nog kon horen. ‘Kijk wie daar zit, helemaal alleen.’ Zei ze en knikte naar de richting van een jongen. Net zoals Harry, keek ik ook die richting uit. Lang had ik niet nodig hem te zien we het was. Liam.


Ik hoop dat jullie het verhaal nog leuk vinden? <3

Reacties (11)

 • xBaps

  Verder!!!!

  9 jaar geleden
 • lotsofloveXx

  omg waarom stop je nu ik ben zo nieuwsgierig !!
  snel verder
  xx

  9 jaar geleden
 • Arachme

  tuuuurlijk is het nog leuk!
  EN Niall heeft mooie ogen ^^
  maar ze moet bij liam blijven!! okee tot zover deze onzinnige reactie, keep up the good work <3 x

  9 jaar geleden
 • Gavroche

  Pooor Liam!

  Nieuwe abo trouwens!
  Leuke story! <3

  9 jaar geleden
 • Salute

  Super!
  Nieuwe abo
  Snel verder! <33

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen