Foto bij XI. A meeting (part 1)

ja, dat is een plaatje van lord of the rings, maar ik vond hem erg toepasselijk. Lekker in een hoekje 'onopvallend' doen. (bovendien hoouuu ik van lord of the rings)

Ik had besloten toch te vertrekken naar een volgende herberg. Ze zouden mijn spoor toch wel volgen, waar ik ook heen ging. Ik maakte veel omwegen, zo galoppeerde ik soms dwars door de velden een paar rondjes. Dat speet me heel erg voor de boeren daar, maar als er een oorlog kwamen, hadden ze niets meer. Ik hoopte te bereiken dat die oorlog er niet kwam.
Sachora was de volgende grote plaats op mijn pad en ik was niet echt opgeschoten door al die omwegen, maar de grens was niet ver meer. Ik wist dat ik veilig zou zijn in Terre, mijn land. Op de een of andere manier, altijd als ik de grens passeerde, was het of alles lichter en vriendelijker werd. Dan wist ik dat ik thuis was. Nu miste ik het...
In deze stad bleef ik uit de buitenwijken. Natuurlijk had ik, net als in Villier, geen last van stadsmuren. Een vrouw met geld was ongevaarlijk en kwam het geld uitgeven in de stad. Zo ongevaarlijk was ik trouwens niet, mijn zwaard was alleen gekrompen. Ik had het wapen als mes in mijn laars gestoken. Zo kon ik het elk moment trekken.
De herberg die ik deze keer had gekozen, was een stuk beschaafder dan de vorige. Helaas vloeide ook hier de alcohol rijkelijk. Alle mannen waren dronken, hoewel... Ik zag een man in de hoek zitten, alleen. Hij leek niet mee te doen aan het machogedrag van de anderen, hij leek hier helemaal niet thuis te horen. Ik kneep mijn ogen tot spleetjes. Wat was dat witte spul daar in zijn glas? Was dat hetzelfde spul dat ik besteld had in de vorige herberg? Bovendien droeg hij een soort kap en die kon hij alleen maar dragen om iets te verbergen. Dat iets zou best wel eens een paar Elfenoortjes kunnen zijn!

Reacties (5)

 • ImmaBeAPenguin

  verder

  9 jaar geleden
 • Lente2

  Ik wil weten wie het is!!! Snel verder

  9 jaar geleden
 • D3M1

  ik hou van LOTR:P

  wie is dat??(inditverhaal) snel verder

  9 jaar geleden
 • Allysae

  omfg
  hihihihi
  snel verder

  9 jaar geleden
 • 2Gether

  :O
  Superspannend!
  :O
  Snel verder!
  :O
  Ook fan van LOTR?:D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen