Foto bij ~ |2| ~ 75. 'I Die A Thousand Times' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 75: I Die A Thousand Times
_______________________________________________________________________
Muahah >=3 Meany titel hé

Je voelt dat Harumi je voorzichtig uitkleedt. Na een aantal seconden kleedt ze je weer aan. ‘Weet je het zeker Kazumi? Het doet misschien wel meer pijn dan het inplanten van die Sharingans..’ fluistert ze in jouw oor. Je twijfelt geen moment en knikt. Als er een manier is kan je die altijd proberen.
Ze tilt je heel voorzichtig op. ‘Kazumi, we gaan naar een plek toe waar we dat het beste kunnen doen.. Je zal waarschijnlijk keihard gillen en ik denk niet dat je wilt dat Kakashi dat hoort.’ Hoor je haar fluisteren. Ze fluistert vast de hele tijd zodat Kakashi het niet hoort. Het enige wat je doet is knikken en jouw ogen dichthouden.
Je voelt dat ze het raam uitspringt door de wind. Als ze eenmaal op de grond geland is rent ze best hard ergens naartoe. Het maakt je niet echt uit waar het is, als het maar gedaan wordt. Het duurt niet lang en je hoort al een deur opengaan. Ergens heb je het gevoel dat je nog in Konoha bent, maar aan de andere kant ook weer niet. Harumi rende best snel en ze rent al veel sneller dan jijzelf doet. Ze kan net zo goed uit Konoha gerend zijn.
Je hoort een aantal deuren opengaan. ‘Maak je geen zorgen, Kazumi. We zijn nu in de kamer die we nodig hebben.’ Zegt ze serieus. Maar er is iets met haar stem. Alsof ze er spijt van heeft dat ze het gezegd heeft. Meteen wordt je zachtjes neergelegd op iets hards. Je vermoedt dat het een behandeltafel is. Ze pakt jouw polsen vast, spreidt ze en maakt ze vast met een ketting. Hetzelfde doet ze bij jouw enkels. Op dit moment kan je geen kant op. Je bent vastgeketend. Je hoort dat Harumi even een diepe zucht slaakt. ‘Wees alsjeblieft niet bang, Kazumi. Ik zal niks ergs met jouw lichaam doen.. Het enige wat ik zal doen zijn dingen die met jouw Kekkei Genkai te maken hebben. Luister goed naar alles wat ik zeg.. Volg elke instructie. En, ik zal niet tegen je liegen.. Wat ik zal doen zal vast ontiegelijk veel pijn doen, waardoor je vast zal gillen van de pijn..’ Je knikt eventjes, aangezien je dat wel kon verwachten.
Je haalt even diep adem en concentreert je op alles wat ze zegt. ‘Open jouw ogen en activeer jouw Kekkei Genkai..’ fluistert ze zacht. Je doet precies wat ze zegt. Als het eenmaal geactiveerd is, slaak je een hele zachte kreet. Voor het eerst deed het activeren van jouw Kekkei Genkai zoveel pijn. ‘Concentreer je goed op jouw chakra en zorg ervoor dat je jouw duistere vorm aanneemt. En daarmee bedoel ik niet Nibi, maar de duivel die je door de Kekkei Genkai hebt sinds het Chünin Examen.’ Je concentreert je meteen goed op jouw chakra en zorgt ervoor dat je jouw duistere vorm aanneemt. Een enorme hoeveelheid chakra stroomt naar jouw buik. Het voelt alsof je gebrandmerkt wordt op jouw buik.
Het duurt niet lang of jouw ogen beginnen al heel veel pijn te doen. Je weet namelijk dat jouw oogkleur altijd veranderd, als je jouw duistere vorm aangenomen hebt. Uit alle macht trek je keihard aan de kettingen, wat natuurlijk geen nut heeft. Je slaakt een best harde kreet. Een kreet van pijn. Je voelt dat er twee vleugels uit jouw rug komen. Die krijg je namelijk ook altijd. Engelachtige vleugels met zwarte veren. De pijn zakt na vijf minuten langzaam. Vijf minuten lijkt best weinig, maar voor jou voelde het als een eeuwigheid.
‘Sorry Kazumi, maar dit zal veel meer pijn doen..’ ‘N-Nog meer?!’ gil je uit wanhoop. Aan de ene kant wil je stoppen, maar aangezien je al zoveel pijn geleden hebt, wil je veel liever doorgaan. ‘Wil je stoppen?’ ‘Nee, ga maar door..’ mompel je zonder te aarzelen. Je kijkt naar Harumi en ziet dat ze een aantal jutsu’s doet. Hoewel ze heel snel de handseals maakt, kan je alles perfect zien. Dat komt allemaal door de Sharingan. De duivelse vorm heeft de Sharingan namelijk niet afgesloten.
Als ze klaar is met het maken van de handseals, plaatst ze heel snel haar hand op jouw buik. ‘Special Star Jutsu Swirl Stars!’ zegt ze luid. Niet lang daarna voel je een hele erge pijn door jouw buik razen. Het voelt alsof je nu weer gebrandmerkt wordt, maar het lijkt wel alsof er meer bij komt. Je fronst, aangezien dit veel minder pijn doet dan het andere.‘Connect!’ hoor je Harumi zeggen. Je had maar beter niet kunnen denken dat het weinig pijn doet, want je voelt meteen een hele erge pijn door jouw buik razen. Met jouw hele lichaam maak je heftige schokken. Het voelt alsof je duizend keer doodgaat. Je kan het gevoel niet anders beschrijven. Je gilt zo hard, dat je uiteindelijk geen stem meer hebt. Een blauwe gloed komt over jouw lichaam heen. Niet alleen jouw buik doet pijn, maar ook jouw ogen. Het voelt alsof je een pijnlijke dood begaat en dat jouw hart het niet lang meer zal doen.
Het voelt alsof het hele zenuwstelsel uitgeschakeld wordt. Jouw ogen sluiten zich langzaam. Even krijg je enorm veel pijn bij jouw hart. Het lijkt wel alsof jouw hart bijna zal stoppen met kloppen. De pijn duurt niet lang, aangezien je weggevallen bent. Het lijkt wel alsof je opgeslokt wordt in de duisternis.

Een vriendin van mij heeft een story gestart. Willen jullie een kijkje nemen? ~`Confession Of Love, It's Called Hate. - Naruto/Akatsuki

--

Muaahha ik ben echt zó gemeen nu

Reacties (9)

 • Kiriyama

  Cliffhanger -.-
  snel verder <'33

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  NEEEEEEEEEEEEE!
  WAAROM STOP JE NU?! D:

  8 jaar geleden
 • Winterr

  Ohmy ;O

  K vraag elke keer S<3 ik krijg de dood;O(bijna)

  Snel vederr<3

  8 jaar geleden
 • Amami

  Kazumi, Baka.
  snel veder

  8 jaar geleden
 • SnoopyTheDog

  OMG snel verder!

  OR I KILL YOUUUUU! *zegt dit op zo'n Achmed the Dead Terrorist maniertje*

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here