Foto bij Chapter Thirty-Three

De volgende ochtend ging mijn wekker om 9 uur en meteen stapte ik uit bed. Liam lag nog te slapen, of zo zag hij er in ieder geval uit en ik sloop de badkamer in. Daar waste ik mijn gezicht, poetste mijn tanden en deed mijn haar los zodat het golfde. Wat make-up en ik was klaar. Nadat ik even in mijn koffer had gekeken had ik al een outfit. Liam lag nog steeds te slapen en ik had geen idee hoelaat ze bij de studio moesten zijn dus ik besloot naar beneden te gaan. Niemand was nog wakker wat me niks deed, zo hoefde ik met niemand te praten. Ondertussen was het al 10 uur en snel propte ik een boterham in mijn mond om dan om half 11 te vertrekken. Zonder dat ik te laat kwam was ik al bij de winkel en ik ging via de personeelsingang naar binnen waar ik mijn jas ophing aan de kapstok en naar de kassa liep. Jenny had me gezegd dat ik daar meteen kon beginnen en ik groette ook de andere verkoopster. Gister had ik haar al bezig gezien, blijkbaar heette ze Katy en ze was iets ouder dan mij. Om half twee konden we stoppen en hadden we even pauze en liepen naar het magazijn om te praten. Terwijl ze wat over zich zelf vertelde voelde ik dat ik een sms had. Snel pakte ik mijn telefoon en zag dat hij van Zayn was. Thalia, op de 31e houden we ook een New Years Party dus al onze vrienden komen naar ons huis. Vind je dat erg? Oh en we zijn met zijn allen thuis, we hadden blijkbaar een vrije dag. Xx Zayn. Snel smste ik dat het niet erg was en voor ik het wist was de pauze voorbij en ging ik kleren in de winkel opvouwen en mensen helpen. Vaste klanten feliciteerden me met de baan en ik glimlachte naar ze terug. Voor ik het wist was ik klaar en in de taxi naar huis bedacht ik me wat ik met Kerst ging doen. Waarschijnlijk gingen we terug naar Bradford, al had ik daar geen zin in, of in ieder geval ik had geen zin om Levi te zien. Ik zou het thuis eventjes aan Zayn vragen. Ik gaf geld aan de taxichauffeur en liep het huis in. ‘Joehoe ? Iemand thuis?’ Op de tafel vond ik een brief dat ze eten aan het halen waren en dat ze zo thuis waren. ‘Eten met zijn allen halen.. Tuurlijk,’ mompelde ik. Niet dat ik boos was maar ik had hier geen zin in. Honger had ik trouwens ook niet en ik plofte dan ook op de bank neer en viel later in slaap.

‘Thalia? Thalia? Wake up girl. We’re gonna surprise Lou,’ mompelde een stem in mijn oor. Ik woelde heen en weer en hoorde weer een andere stem zeggen dat ze een glas water over me heen moesten gooien. De eerste stem was het er niet mee eens en ik besloot zelf maar wakker te worden. ‘Hoelaat is het in godsnaam?’ mompelde ik uit het niets. ‘Kwart voor twaalf. Louis is zo jarig en hij komt zo thuis met Eleanor,’ grijnsde Harry vrolijk. Ik gaapte en keek waar ik was. Ik kon me niet herinneren dat ik naar bed was gegaan en zag Liam al schuldig kijken en glimlachte naar hem. ‘Hou afstand,’ dacht ik. Kyra en ik pakten ons cadeautje en ook Jay was er. ‘Jay blijf je hier slapen?’ ‘Nee ik rij zometeen door naar het vliegveld om naar mijn ouders te gaan.’ Ik knikte en keek toen naar Zayn. ‘Wat gaan wij doen met Kerst?’ ‘Kyra, jij en ik gaan naar Bradford, ook met het vliegtuig. De andere jongens gaan ook allemaal naar huis. Wij vertrekken trouwens van hier om twee uur.’ ‘En hoelang blijven we?’ ‘Ja inderdaad, ik zit ook nog met mijn werk.’ ‘We blijven tot maandag, s’avonds vliegen we terug maar dan zijn wij vrij tot twee januari.’ Kyra en ik knikten dat was genoeg info voor ons. ‘En jij dan Kyra? Blijf je in Bradford?’ Ze knikte verdrietig en zei dat ze wel voor mijn verjaardag en oud & nieuw terug kwam. We keken elkaar aan en hoorden een auto aankomen. ‘Dat is Louis! Snel doe het licht uit!’ We verstopten ons in de woonkamer en deden het licht uit. ‘Hallo? Is er iemand thuis?’ ‘Misschien slapen ze Louis ?’ antwoordde een andere stem. Eleanor. ‘Natuurlijk niet.. Harry zou mijn verjaardag toch niet vergeten zijn?’ Ze kwamen de woonkamer in en Louis ging op de bank zitten en Eleanor deed het licht aan. Het was maar goed dat we achter de bank zaten met zijn allen anders zagen ze ons. ‘3..2..1’ telde Zayn zachtjes af. Op 1 sprongen we omhoog en schreeuwden hard ‘Suprise’. Louis sprong op en verloor zijn evenwicht terwijl hij schreeuwde en Eleanor lag dubbel. Blijkbaar wist ze het al. ‘Lou je gezicht,’ lachte ze. Even keek hij verontwaardig en toen lachte hij. ‘Jullie zijn hem toch niet vergeten,’ riep hij als een klein kind. ‘Natuurlijk niet, ik zou je verjaardag nooit vergeten Boo bear. We zijn getrouwd weetje nog?’ Harry en Louis knuffelden elkaar en we gaven onze cadeau’s aan Louis. Meteen deed hij het shirt, de TOMS en de bretellen aan en om en lachten vrolijk op de groepsfoto’s. Even later ging Jayson weg, en om twee uur vertrokken ook Zayn, Kyra en ik naar het vliegveld. Louis ging samen met Eleanor in de auto, Liam ook en Niall’s vliegtuig vertrok pas om vijf uur dus hij hoefde er nog niet te zijn. We checkten in bij het vliegveld en konden gelukkig meteen instappen. Het vliegtuig steeg op en ik deed mijn ogen dicht om nog eventjes te slapen al duurde de vlucht niet lang.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zoals jullie weten is school weer begonnen. Nou had ik vandaag geen school maar wel huiswerk daarom staat dit er nu pas op.
Ik moet wel zeggen dat ik voor deze week erg druk ben en weinig/tot niet online zal zijn. Ben ik dat wel dan kunnen jullie een stukje verwachten maar niet dat ik jullie een bericht stuur.
De reden dat ik druk ben is omdat ik volgende week mijn toetsweek heb en deze moet ik goed maken aangezien ik in februari een profiel moet kiezen.
Het zijn elf toetsen dus ik zal veel moeten leren jammer genoeg..
Heb ik tijd? Dan ga ik meteen schrijven, al zullen het korte stukjes zijn =(..
Hopelijk begrijpen jullie dit.

Love you guys!
xx

Reacties (8)

 • xEskimoKiss

  Waha, ik zag Louis' reactie al helemaal voor me.. xDxD

  8 jaar geleden
 • 1DisAmazayn

  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • Ashtonswife

  snel verder love it

  8 jaar geleden
 • vvolf

  verdeer
  en ik snapp je,
  heb het zelf ook super druk -.-

  8 jaar geleden
 • DREAMBIGx

  je kunt zo goedddd schrijven !
  verderr (:
  en ik begrijp je, school -___-

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen