Foto bij 01 Jacob

Jacob als kleine wolf, een cute bolletje wol.

Jacob rent rond in het natte gras, zijn vacht zwiept mee langs zijn lichaam bij iedere sprong die hij neemt. Hij doet zijn ogen dicht en geniet van de zon en de spetters water die in zijn gezicht terecht komen. Hij rent door en door, dan springt hij in het gras en rolt rond. Leah komt aanrennen en springt bovenop Jacob, hij gromt en bijt zachtjes in haar oor. Leah laat verschrikt los en begint met hem te communiceren (zoals alle wolven doen als ze niet getransformeerd zijn)
'wat doe je nou weer?'
'ik verdedig mijzelf tegen je'
Jacob lacht
'Waarom ik ben je vriendin'
'Daarom juist'
Hij rolt met zijn ogen en rent weg.
Leah rent naar Jacob, hij kijkt om en ziet dat Leah recht op hem af komt.
'Je krijgt me toch niet te pakken!'
'Let maar op' Leah rent nog harder.
Jacob struikelt over een steentje en valt Leah springt erboven op.
Jacob transformeerd naar zichzelf 'waarom doe je dat telkens?' vraagt hij aan Leah. Leah veranderd ook en schud heel even met haar haren en antwoord:'vind ik leuk'. Jacob lacht even en gaat dan het bos in wat aan de rand van het grasveld ligt. Leah loopt langzaam maar toch nieuwsgierig achter hem aan. 'Wat ga je doen' vraagt ze. 'Ik ga iets uitproberen!' antwoord hij. Leah hoort al aan zijn stem dat hij niet wilt vertellen wat.

Jacob is niet veel groter dan Leah en is nu 9 jaar oud. Leah is ouder ze is 11 en ze is goed bevriend met Jacob. Leah is stiekem verliefd geweest op Jacob maar dat is al over.

Jacob begint te rennen verder het bos in. Leah rent achter hem aan, wat gaat hij nou doen denkt ze. Terwijl Jacob rent veranderd hij langzaam in een wolf, Leah doet hetzelfde. Samen rennen ze nu door het bos geen idee waar ze heen gaan.

Jacob rent richting een boom en zet zijn klauwen erin. Hij klimt naar boven en gaat daar zitten. Hij transformeerd terug, Leah volgt zijn voorbeeld.'Dat wilde ik testen, of ik in een boom kon zitten als wolf' Zegt hij. Leah knikt en zegt:'Jacob, waarom hebben we eigenlijk geen extra kleren bij...'. Jacob begint te lachen en springt naar beneden.'Omdat dat leuk is'. Leah kijkt hem vies aan en houd haar handen voor haar kruis en rent weg. Ze transformeerd in een wolf en gaat naar huis.

Reacties (1)

  • DuppyDub

    Jacob transformeerd naar zichzelf 'waarom doe je dat telkens?' vraagt hij aan Leah. Leah veranderd ook en schud heel even met haar haren en antwoord:'vind ik leuk'.

    ik begrijp hieruit dat ze naakt zijn?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen