Foto bij XII. Merryn (part 1)

bovenstaande plaatje is ironisch bedoeldxDLees maar verder...
sorry voor het lange wachten, mijn leraren vond en het wel een goed idee om me te martelen met veeeel huiswerk.
trouwens, de kaart is er. Met plaatjes van het landschap:
http://www.quizlet.nl/chapters/661271/1-kaartfotos/

Ik nam een groot risico door dit te doen. Wat als hij nou geen Elf was? Ik moest mezelf dwingen niet naar de tafel te rennen en die rare kap van zijn hoofd te trekken.
Toen ik steeds dichterbij kwam, zag ik dat hij inderdaad melk had besteld. Daarna merkte ik op dat hij inderdaad een Elf-achtig gezicht had. En volgens mij zag ik daar toch zijn oren uitsteken onder de kap. Gelukkig! Ik kon veilig doorlopen.
Ik ging voor hem staan, zodat tussen ons in alleen de kleine tafel stond. Ik zag de herbergierster kijken en ik wist dat ik iets moest doen. Anders zou ze misschien mijn leugen niet geloven en die was van levensbelang. "Geef me snel een knuffel." zei ik zo hard dat alleen de Elfenjongen me kon verstaan. Ik hoopte maar dat hij het had begrepen, maar het leek er niet op. Het enige wat hij deed was me dom aankijken. ik wist dat de mensen nu best eens argwaan konden krijgen, dus het was tijd voor mijn noodplan. Heel even liet ik mijn puntoortjes zien en ik zei: "Ik ben prinses Shÿra!" Nog steeds geen reactie. "Dit is een bevel!" Nu gleed er iets over zijn gezicht. Ik wist dat hij geschrokken was. Ik deed dit dan ook liever niet, maar er was nu geen andere mogelijkheid. Langzaam stond hij op en hij sloeg zijn armen om me heen. Ik deed hetzelfde. Het voelde vreemd. Aan de ene kant wilde ik hem meteen aan de kant duwen, maar aan de andere kant: ik was lang alleen geweest en dit voelde... redelijk goed. Maar voor gevoel was nu geen tijd. Ik moest hem onopvallend instructies geven, dus ik fluisterde het in zijn oor: "Over een paar seconden laat ik je los en ik kom erbij zitten. Ik leg alles zo uit. En o ja, alsjeblieft geen gebuig en onderdanig gedoe."

Reacties (5)

 • ImmaBeAPenguin

  dumbo heet hij zo?
  nee, nee
  gein(nerd)

  9 jaar geleden
 • Scribe

  mooi geschreven!
  xx

  9 jaar geleden
 • FearlessLove

  meer!

  9 jaar geleden
 • Allysae

  hahaha
  volgens mij gaat er wat leuks gebeuren
  snel verder

  9 jaar geleden
 • 2Gether

  :PMijn miezerige, perverige brein citeert: 'Aan de ene kant wilde ik hem meteen aan de kant duwen, maar aan de andere kant: ik was lang alleen geweest en dit voelde... redelijk goed.'

  :PSnel verder!:D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen