Liam James Payne
Na een gesprek van bijna drie uur met een hoop geschreeuw en zelfs enkele tranen, hebben Zayn en Harry het eindelijk bij gelegd. Maar nog altijd staat Harry erop dat Zayn het zo snel mogelijk tegen mijn ouders moet zeggen. Het liefst vandaag nog. Natuurlijk heeft Zayn meteen belooft om dat te doen, al betwijfel ik of hij het wel echt gaat doen.
"Liam?" Een hand op mijn ontblote borst en de fluisterende stem van Zayn, zorgt ervoor dat ik opkijk.
"Wat is er, Zayn?" Ik til mijn hoofd op, waardoor mijn ogen die van Zayn ontmoeten.
"Als ik vanavond naar mijn ouders ga, ga je dan mee?" vraagt Zayn, bij wie de twijfeling duidelijk te horen is.
"Natuurlijk ga ik mee. Wil je het vertellen, van ons?" Ergens ben ik ontzettend trots op Zayn dat hij over zijn eigen grens heen stapt. Ik weet hoe het er in sommige geloven aan toe gaat en ook al denk ik niet dat Zayn's ouders zo zullen reageren, toch snap ik dat hij bang is. Ik zou niet weten wat ik had gedaan als ik in Zayn's schoenen zou staan.
"Ik moet wel. Anders begint het gezeur met Harry straks weer van voor af aan en dan valt de band straks nog eens uit elkaar. En dat is wel het laatste wat ik wil." Terwijl Zayn praat, tekent hij kleine figuurtjes op en rond mijn borstkas.
"Oh," is het enige geluid dat mijn mond verlaat. "Als dat de enige reden is waarom je het wil zeggen." Teleurgesteld duw ik Zayn's hand van mijn borst en wil overeind komen, maar Zayn duw mij hardhandig weer terug liggend in bed.
"Natuurlijk is dat niet de enige reden! Ik hou verdomd veel van je. Vergeet dat alsjeblieft niet, oké." Ik wil er nog tegen in gaan, maar voor ik er de kans voor krijg voel ik Zayn's lippen al dwingend op de mijne. Nog geen vijf seconden later volgt ook zijn tong, die ik maar al te graag toe laat in mijn mond.
Ik ben blij dat alles eindelijk weer goed gaat. Maar wie weet voor hoelang het dit keer zo blijft?!


+
Sorry voor het eindeloze wachten. Haat me alsjeblieft niet, oké. ):

Reacties (8)

 • hazzakins

  wat ik eigenlijk wou zeggen, snel verder!xD

  9 jaar geleden
 • hazzakins

  Zayn: 'Natuurlijk is dat niet de enige reden! Ik hou verdomd veel van je. Vergeet dat alsjeblieft niet, oké.' Liam: 'OMG, ZAYN, ik zal het nooit vergeten! Ik hou ook van jou! AAAAAAAAAH'xD

  9 jaar geleden
 • Tragically

  NomNomNom :3 I want more!:9~

  9 jaar geleden
 • Queensbury

  Eindelijk weer een deeltje *O*
  Snel verder, ik snak naar meer:9~

  9 jaar geleden
 • SadCalum

  zayn voelt toch duidelijk iets voor liam

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen