Foto bij ' 1 - Hannah Sophia Bosworth

"Hannah, kleed je zo leuk als het maar kan. Ik sta binnen vijf minuten voor je deur!" Het gesprek was al weggeklikt door mijn beste vriendin, Jordan, voor ik er erg in had. Ik vergrendelde mijn mobiel en legde deze op de tafel. Ik liep naar mijn slaapkamer en opende mijn kledingkast. Zo leuk als het maar kan. Ik wist dat het buiten lekker weer was, dus ik besloot iets luchtigs aan te doen. Ik besloot een jumpsuit aan te doen en een paar All Stars. Ik pakte nog wat accessoires en een kleine tas. De bel ging en ik rende naar de voordeur van mijn apartement. "Darling!" gilde Jordan vrolijk. "Kom, mijn vader zit beneden in de auto!" Ze trok me mee, waardoor ik net aan de tijd had om de voordeur dicht te doen. Lachend rende ik achter haar aan. "Jordan, wat gaan we doen?" lachte ik, terwijl we een aantal trappen af renden. "Je verjaardagscadeau uitzoeken" Ik trok een wenkbrauw op. Ik was binnen vier dagen jarig, maar ik snapte niet waarom Stephen, Jordan's vader, mee was.
Ik stapte de auto in en begroette Stephen. We reden al snel weg en ik was erg nieuwsgierig geworden. We reden door de straten van Londen.
Een kwartier later stopte de auto voor de Wembley Arena. Ik keek verbaasd naar Jordan. Ik wist wie hier vandaag een optreden had. Mijn favoriete band. One Direction. Ik ging naar het concert van One Direction! Jordan knikte lichtjes, toen ik haar hoopvol aankeek. Ik gilde het uit en trok haar in een knuffel. "Kom dames, anders ben ik te laat," zei Stephen. Hij werkte bij de O2 Arena, als 'meet&greet-manager'. Ik liep naast Jordan, maar ik stopte adrupt met lopen. "No, you're kidding, guys" Jordan en Stephen keken beide vragend om. "Meet & Greet?" piepte ik. Beide grijnsden ze en Stephen knikte. Ik begon keihard te gillen en knuffelde de twee plat. Verschillende meiden keken me arrogant aan, maar ik keek net zo arrogant terug. "Je verdient het! Afgelopen jaar was gewoon een kut jaar voor je en ik wilde een speciaal cadeau aan je geven," zei Jordan. Tranen vulden mijn ooghoeken en ik drukte een kus op Jordan's wang. Ik kon echt zeggen dat ik de beste vriendin ever had. We deden alles voor elkaar en konden altijd bij elkaar terecht.
But I didn't know I'd loose her in a few weeks...

Reacties (12)

 • Niallerslove

  Die laatste zin???

  2 jaar geleden
 • Mathiii

  cool!
  maar dat ene laatste zinnetje... O.O

  7 jaar geleden
 • SiennaOne

  oei dat laatste zinnetje zegt niet veel goeds... snel verder schrijven!

  7 jaar geleden
 • tour

  love it!<3

  7 jaar geleden
 • heswonderful

  OMG. Wat gaat er gebeuren met Jordan?
  Snel verder.
  Je hebt er een abo bij.(H)
  'x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen