Foto bij Twins ~ Ten ~ I don't like to be kidnapped when I eat my chips!

Sorry voor het korte hoofdstuk, en het feit dat ik zo vaak niet meer geschreven heb! Ik ga een story samen met Patricia aka Marshmallowz maken, en verdere informatie volgt snel! :3

Kimi zat rustig op de bank chips te eten, tot haar kauwende geluiden plots werden onderbroken. Ze voelde een hand om haar mond, en herkende de geur meteen. Het was de geur van haar broer, een welbekende geur natuurlijk.
'Kimi, we weten dat je nooit in een jurk wilt, maar we zijn vandaag jarig, dus ik heb geen keus. Wij moeten je met dwang verkleden,' hoorde ze de stem van haar broer zeggen.
'Nee!' riep ze uit, waarna het woordje "wij" tot haar door drong. 'Wie is wij..?' Ze probeerde Kiyoshi gevaarlijk aan te kijken, maar zo ver kon ze haar nek niet draaien. Ze voelde hoe twee handen haar bij haar armen vast pakten, en herkende het als de handen van Naruto en Sai. Tegenstribbelend werd ze naar buiten toe gesleept.
'Goede ninja zeg, dat je niet eens op merkte dat wij er ook waren,' zei Naruto droog, maar ook deels in een poging om Kimi weer eens te irriteren.
'Als ik chips eet verwacht ik niet ontvoerd te worden! Help!' riep Kimi naar onbekende mensen die langs liepen, alleen ze keken haar slechts dom aan. 'Stop met het domme staren, ik word ontvoerd door mijn team genoten!' Sommige mensen schoten in de lach, maar ze was dood serieus. Ze werd een ander huis in gesleept en keek toen recht voor zich uit. Daar zag ze een nachtmerrie staan. Sakura stond ongeveer een meter van haar af. Toch was het jammer genoeg geen nare droom.
Kiyoshi, Naruto en Sai probeerden Kimi met moeite de trap op te slepen, terwijl Kimi alles probeerde om tegen te werken. Helaas werkte het niet, en zag ze de afschuwelijke kamer van Sakura, waar ze allemaal soorten jurkjes, haarkrullers en stijlers, accessoires en nog meer zag staan.
Ze was beland in de hel.
Kimi werd op een stoel gedrukt, en werd met een vaag satijn achtig lint aan de stoel vast gebonden. Een theedoek werd om haar mond heen gebonden, en de transformatie begon. De Kimi die iedereen kende leek langzamerhand te verdwijnen, terwijl mascara voorzichtig op haar wimpers aangebracht werd, en haar haar zorgvuldig omhoog gestoken werd. Door haar ogen open of juist dicht te doen, en haar hoofd te bewegen probeerde Kimi tegen te werken. Helaas voor haar lukte het niet, en was de marteling bijna helemaal afgelopen. Hier zou het gevaarlijk voor de anderen worden, aangezien ze een jurk aan zou moeten, en dan los gemaakt moest worden. Eerst werd de theedoek om haar mond verwijderd, en meteen klonk Kimi's stem.
'Ik ga me niet omkleden terwijl twee vieze enge perverts toekijken!' riep Kimi kwaad uit, terwijl ze naar Naruto en Sai keek.
'Ik mocht d'r meer toen ze stil was-tebayo,' mompelde Naruto. Hij en Sai werden er uitgestuurd door Kiyoshi, en Kimi werd met veel moeite in een jurk gezet.
'Let the party begin,' zei Kimi droog, en ze liep vol moed de kamer uit.

Reacties (8)

 • MiekieChan

  Arme Kimi... het is dat ze het ontsmettings middel al gekregen heeft
  xD
  SNEELLLL VEDDDERSSSSS

  9 jaar geleden
 • Zaynlover3

  arm meisje, Kimi, je moet een marteling ondergaan door SAKURA in HAAR kamer!
  Ook een lieve broer!
  Verder????

  9 jaar geleden
 • Allysae

  whahaha arme kimi
  grrrrrrrrrr sakura
  kimi hier heb je onsmettingsmiddel*gooit een flesje naar kimi*
  snel verder

  9 jaar geleden
 • HoshiOokami

  Hetzelfde als YinYangxD

  poor kimi :o

  snel verder onegaaaaaaai <3

  9 jaar geleden
 • Kiriyama

  Poor Kimi, Sakura die haar aanraakt O.o
  En in Sakura's kamer zijn O.o
  Snel verder <'33

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen