Foto bij Chapter twenty-six (Christmas eve)

ERROR-ERROR-ERROR-ERROR

melding: hoofdstuk "Chapter twenty-five (Christmas eve)" werd vol gespamd door BVBloveit.

wahahaha, dank je BVBloveit, je reacties waren echt super om te lezen! (;

Jake Fraun

"Hey, Waliyha", stelde een meisje dat verdacht veel op Zayn leek zich voor. "Hay, Jake", antwoordde ik en ik glimlachte breed naar haar. Liam was terug even naar de keuken samen met de andere jongens en ze hadden mij hier bij hun families achtergelaten. Dus maakte ik een beetje kennis met iedereen. Charlie zat tussen de ouders van Harry en hij werd erg goed opgevangen. Het was fijn om te weten dat we zo snel geaccepteerd werden. Omdat de zetel helemaal volzet was, liet ik me op de grond zakken. Het was niet koud, de vloerverwarming stond op en er lag moquette op de vloer. Het voelde pluizig en zacht aan door de kostuumbroek die ik aan had. Ik voelde me een beetje een opgemaakte barbie, in dat strakke kostuum. Ik nam mezelf voor om het direct uit te gooien nadat het volk weg was. De jongens kwamen de woonkamer terug binnen en ze zonken allemaal naast me op de grond. "Cadeautjestijd!" schreeuwde Louis en hij begon ongeduldig in zijn handen te klappen. Iedereen moest lachen, blijkbaar was Louis' humor al bekend hier. Charlotte, de zus van Liam, stond op en liep naar de kerstboom waaronder iedereen zijn cadeautjes had gedropt. Ze haalde er een een groot, blauw verpakt cadeau onder uit met een grote lichtgroene strik. "De kleinsten eerst", zei ze en ze duwde het cadeau in Charlies handen. Hetgeen ik nu voelde was onbeschrijfelijk. Het was helemaal anders dan toen in de keuken met Liam, maar het voelde ook geweldig. Charlie werd in de familie opgenomen! Charlie was alles voor mij. Ik zou het mezelf nooit nog vergeven moest hem iets overkomen. Al kon ik er helemaal niets aan doen, ik zou er niet mee kunnen leven. En het voelde dan ook fijn om te weten dat we er niet meer alleen voor stonden. Als er iets met mij zou gebeuren, zou Charlie niet meer alleen komen te staan.
Charlie scheurde het blauwe cadeaupapier er gretig af en met blinkende oogjes keek hij terug op. Het was een gigantisch vliegtuig met enkele mannetjes en accessoires. "Dank je wel!" riep hij vrolijk en de blijheid droop van zijn gezicht. Hij veerde op en liep meteen mijn kant uit, maar ik schudde mijn hoofd. Ik deed teken dat hij dichterbij moest komen en toen fluisterde ik in zijn oor. "Dit is niet van mij, geef de jongens maar een dikke zoen." Charlie grijnsde breed en ik knipoogde. Hij vloog Liam, die naast me zat, om de hals en gaf hem een klinkende zoen op de wang. Dit herhaalde hij ook bij Zayn, Harry, Niall en Louis. Louis, die natuurlijk wist wat Charlie zou doen, sloeg zijn armen om Charlie heen en trok hem bij zich op schoot. "Dank je wel allemaal",zei Charlie daarna nog eens en iedereen keek hem vertederd aan. "Volgende!" gilde Niall toen en ik schrok me rot. Ik hoorde Liam naast me grinniken en gaf hem plagend een duwtje. Liam gaf me een duw terug waardoor ik de andere kant op hotste. Ik grinnikte en ging toen languit met mijn hoofd op zijn schoot liggen. Liam veegde liefkozend een pluk haar uit mijn ogen en glimlachte naar me. Ik glimlachte vrolijk terug en staarde in zijn ogen. Het leek wel een eeuwige bezigheid.


Sorry dat ie zo kort is, maar ik wilde toch nog iets nalaten voor jullie! Ik heb het vandaag ontzettend druk gehad, dus sorry aan diegene die een reactie of iets dergelijks van mij verwacht hadden maar niet gekregen hebben. Ik heb les gehad, vergadering en ik moest ook nog leren voor school... Maar goed, ik ga proberen om dat morgen een beetje goed te maken natuurlijk (; Ik wil safie13 en BVBloveit ook nog even bedanken, zij begrijpen wel waarom... goed, voor de rest ben ik uitgepraat. Ohja, ook nog even een bedankje aan iedereen die de moeite doet om een reactie achter te laten(flower)xx

Reacties (7)

 • Zachaa

  Perfectheid is het goede woord hiervoor ! <3

  9 jaar geleden
 • Lillith

  Ze zijn sooo cute samen:D

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  Ik heb hier geen worden voor(H)

  9 jaar geleden
 • MatchboxCar

  ik heb net je verhaal gelezen and i really like it!

  9 jaar geleden
 • jma301295

  echt leuk geschreven !:)
  ga vooral zo door, kan niet wachten op het volgende stuk!(lol)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen