033||Valerie Pierce

Door: Khalasar
Onderdeel van: Keeps gettin' better||Harry Styles [Gepauzeerd]
Laatst bijgewerkt: 6 jaar geleden
Geactiveerd op: 6 jaar geleden

Foto bij 033||Valerie Pierce

breed | medium | small

Ik schrik wanneer ik Harry voor me zie staan, maar herstel me al weer snel. Mij ontgaat die verbaasde blik op zijn gezicht niet. Hij steekt een hand naar me uit, om me overeind te helpen. Ik laat me helpen op staan en laat mijn blik over zijn naakte lichaam gaan. Blauwe plekken zijn nog steeds zichtbaar en ik krijg al pijn als ik er naar kijk. 'Het was niet de bedoeling je zo te laten schrikken' mompelt hij schuldig en draait met zijn hand de douche weer aan. Ik haal mijn schouders op en heb ineens door dat ik ook naakt voor hem sta. Geschrokken sla ik mijn armen rond mijn lichaam heen. Lachend schud hij zijn hoofd 'Altijd even verlegen'. Hij strijkt wat natte haren uit mijn gezicht en duwt ons dan samen onder de warme stralen van de douche. 'Uh, Harry? Ik wou me eigenlijk al gaan afdrogen'. Hij kijkt me teleurgesteld aan 'Maar ik kwam eigenlijk, omdat..-'. Hij stopt midden in de zin en kijkt me beschamend aan. Ik denk dat ik het al weet, maar ik hoor het hem graag zeggen, 'Om wat?'.
'Na al die pijn had ik eigenlijk wel zin in..zin in...een fijn...gevoel' mompelt hij ongemakkelijk. Ik kan een klein lachje niet onderdrukken en laat mijn handen door zijn vochtige haren gaan. 'En je voelt je daar goed genoeg voor?' vraag ik voor de zekerheid en laat me alvast, voor hem, door mijn knieën zakken. Ik kijk vragend omhoog naar zijn prachtige gezicht. Hij zet zijn tanden in zijn onderlip en knikt langzaam.
Voorzichtig laat ik mijn vingers over zijn lid glijden en begin hem langzaam af te trekken. Zijn erectie word steeds groter en onderdrukte kreunen verlaten zijn mond. Ik laat mijn tong er over heen gaan en neem hem dan langzaam in mijn mond. Ik begin eraan te zuigen en hoor hem hijgen en kreunen. Net voordat hij klaarkomt, stop ik en wil ik overeind komen. Maar hij houd me tegen, door mijn hoofd vast te houden en me terug te trekken 'Alsjeblieft?' smeekt hij hijgend. Ik kijk hem even grijnzend aan en neem zijn lid weer in mijn mond. Nog steeds houd hij mijn hoofd vast en laat hij zijn handen door mijn haren gaan. Ik voel hem in mijn mond klaarkomen en slik zijn hele goedje gulzig door.
Hij trekt me overeind en duwt me met mijn buik tegen de muur aan. Ik voel zijn vingers over mijn billen gaan en hoor dan plotseling het douchegordijn open gaan, waardoor er een koude vlaag langs mijn lichaam streelt. Ik zie hoe Harry onder de douche weg verdwijnt en zie hem iets van een kastje afpakken. Hij komt grijzend terug met een klein verpakkinkje in zijn handen 'Dit keer maar wel veilig' fluistert hij hees. Dat is eigenlijk wel een slim idee, snel help ik hem de condoom om doen en als dat klaar is duwt hij me weer met mijn buik richting de muur. Zijn warme lichaam drukt tegen mijn rug aan en ik voel zijn ademhaling in mijn nek. Hij stoot zonder te waarschuwen een keer diep in me, waardoor ik een klein gilletje slaat. Hij pakt mijn heupen goed vast en trekt me zo naar zich toe, zodat zijn volledige lengte compleet in me zit. Een kreun verlaat mijn mond en ik leun mijn hoofd tegen de muur aan. Voorzichtig begint Harry te stoten en zet zijn handen, naast mijn hoofd, tegen de muur. Het pijnlijke gevoel maakt plaats voor een heerlijk warm gevoel. En dan ook nog de warme stralen van de douche, dat maakt het helemaal af.
Ik voel Harry weer uit me komen en hij draait me zachtjes om 'Je bent geweldig' hijgt hij en drukt zijn lippen in mijn nek. Hij tilt me wat op en drukt me met mijn rug tegen de muur aan. 'Klem je benen rond mijn middel' beveelt hij, ik doe braaf wat hij zegt en help daarna zijn erectie weer bij me naar binnen. Ik leg mijn handen in zijn nek en geniet van het heerlijke moment. Hoe harder hij begint te stoten, hoe harder hij met zijn handen in mijn billen knijpt.
Er klinkt een hard geklop op de deur en geschrokken zet ik mijn nagels in zijn rug, waardoor hij een keer pijnlijk kreunt. 'Lovers, doen jullie het wel veilig?' hoor ik Louis grinnikend aan de andere kant van de deur schreeuwen. Harry begint te lachen en drukt een simpel kusje op mijn lippen 'Ja, wil je mee doen?'.
'Wat?' vraag ik verbaasd, dat zou hij toch niet menen, ik wil niet...- 'Ja, graag, ik denk alleen niet dat Valerie daar zo blij mee is' lacht Louis, Harry kijkt me met een lieve glimlach aan 'Nee, maar ik deel haar ook niet graag'. Automatisch beland er een glimlach op mijn gezicht en beweeg ik wat heen en weer, zodat ik zijn lid in me voel bewegen. Dat geeft voor hem aanleiding om verder te gaan en dus begint hij weer liefdevol te stoten. Het verbaasd me dat hij het zo lang vol houdt om me op te tillen.
Ik voel hem in me klaarkomen en na nog een keer diep in me gestoten te hebben, zet hij me weer op de grond neer. Hij komt uit me en ontdoet zichzelf van zijn condoom. Teleurgesteld kijk ik hem aan, waardoor hij begint te grijnzen 'Niet getreurd, we zijn nog niet klaar' grapt hij. Hij zakt voor me neer en legt zijn handen kort op mijn onderbuik neer 'Spreid je benen eens?'. Ik doe wat hij zegt en voel niet veel later iets nats tegen mijn schaamlippen aan. Een rilling gaat door mijn lijf heen wanneer hij met zijn tong rondjes om mijn clitoris draait. Ik geniet van de aanraking en kan mijn gekreun niet onderdrukken, ik doe er amper nog moeite voor. Hij richt zich nu volledig tot mijn clitoris en ik word helemaal gek. Ik voel me alsof mijn benen het elk moment kunnen gaan begeven en ik heb zoveel kriebels in mijn buik. Ik voel mezelf klaarkomen, 'Oh, Harry' kreun ik luid. Hij drukt een kort kusje op mijn buik en begint me dan liefdevol te zoenen.

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

 1. xxjanita 6 jaar geleden

  favo verhaaal!
  love it
  snel verder babe
  x

 2. Muppelke
  Muppelke 6 jaar geleden

  Jeej vadsigheid!!!(yeah)(hoera)
  snel snel snel snel snel verder!!!(H)

 3. Laurafor1D
  Laurafor1D 6 jaar geleden

  Aww snel verder <3

 4. Noye
  Noye 6 jaar geleden

  69 hoofdstukken hahahah lolling

 5. HLoves1D
  HLoves1D 6 jaar geleden

  snel verder!!!

Details

860 (0 | 0)

12+

1031

1734 (0)

Share