Foto bij Hoofdstuk 7.5

~
Percy voelde een steek door zijn borstkast gaan toen hij Dahlia met betraande ogen voor zich zag zitten.
'Het maakt niet uit, wat is er?' Vroeg hij en ging naast haar zitten. Dahlia zag er gewoon normaal uit, er was niks vreemds aan haar te zien. Maar haar ogen vertelde hem genoeg dat er iets was gebeurd waar ze niet blij mee was. Dahlia veegde de tranen van haar wangen en glimlachte naar Percy.
'Sorry, het is niks. Het gebeurd gewoon af en toe.' Zei ze met een heldere stem en ze lachtte zachtjes. Het was vreemd om te zien maar haar blik in haar ogen waren binnen een seconde veranderd naar een blik die geen verdriet kende. Percy glimlachte zwakjes en beet op zijn onderlip. Dahlia had wel eens eerder verteld dat ze een soort emotie stoornis had. Dat ze kan lachen op verkeerde momenten of kon huilen wanneer het niet uit kwam. Ze kon het niet helemaal onder controllen houden. Dahlia stopte haar boek in haar tas en stond op. Ze deed net alsof er niks aan de hand was. Ze liep langs Percy en keek hem vragend aan. Ze stak haar hand naar hem uit.
'Kom je mee?' Vroeg ze en glimlachte naar hem. Percy stond op en pakte haar hand vast. Voordat hij een stap had kunnen zetten naar de uitgang van de kantine, trok Dahlia de mouw van zijn shirt omhoog. De schrik stond duidelijk in haar ogen en de tranen die net weg waren kwam weer terug. Percy keek naar zijn linkerarm, meer dan vijftien litekens liepen over zijn arm. Dahlia trok zijn mouw weer naar beneden en sloeg haar armen om zijn nek. Percy legde zijn armen om haar middel, hij voelde hoe Dahlia haar hoofd tegen zijn schouder liet rusten.
'Stop asjeblieft Percy.' Fluisterde Dahlia zachtjes en ze keek met haar grijze ogen in zijn blauwe ogen. Percy probeerde iets te bedenken om te kunnen zeggen, maar Dahlia leek al zijn woorden te hebben meegenomen. Een traan gleed over haar wang en ze probeerde te glimlachen naar Percy. De schoolbel galmde door de kantine en Dahlia sloot even haar ogen. Ze boog naar Percy toe en drukte zachtjes haar lippen tegen de zijne.

even vlug hoofdstukje activeren XD thanks voor alle reacties!!

Reacties (3)

 • Morgenster

  Ah wat sweet ze is echt bezorgd om hem.
  Ik wil nu zo graag dahlia zijn, want dan vindt Percy me leuk.
  En ik zou hem helpen met al zijn problemen.

  7 jaar geleden
 • Fullmetal

  Oeeeeh!

  7 jaar geleden
 • Roceanity

  aahw and then there's love <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen