Foto bij Hoofdstuk 7.6

~
Het duurde maar twee seconde, maar zijn lippen branden nog na. Verstijfd stond Percy en hij geloofde gewoon niet wat er net gebeurde. Zijn hart leek zoveel slagen te missen dat het niet gezond was en daarna leek hij zo hard te slaan dat het ook niet gezond was. Percy staarde in de grijze ogen van Dahlia. Haar lippen hadden zijn lippen geraakt, dat kon gewoon niet. Hij kon het niet geloven, zijn had hem gezoend. Dahlia glimlachte en haar tranen waren weg uit haar ogen. Ze genoot duidelijk van de verwarring die ze Percy had gegeven. Er ontsnapte zelfs een klein lachje uit haar mond. Dahlia gleed met haar handen lang zijn hals en liet ze rusten op zijn borstkast. Zo hoefde ze niet op haar tenen te staan. Percy was nog steeds verdoofd en probeerde zijn hart rustig te krijgen.
'Sorry.' Fluisterde Percy toen hij enigzins weer bij zinnen was en langzaam begon te geloven wat er nou net was gebeurt. Dahlia glimlachte en ze liet haar blik naar beneden zakken. Percy beet zachtjes op zijn onderlip. De kantine liep langzaam leeg, hij hoorde mensen kletsen en lachen. Maar het leek allemaal ver op de achtergrond. Na een paar minuten was de kantine helemaal leeg en waren Dahlia en Percy de enige nog die in de kantine stonden.
'Zullen wij ook maar gaan?' Vroeg Dahlia met een glimlach. Percy knikte langzaam, ja zij moesten ook maar een naar de klas gaan voordat ze te laat waren. Dahlia lachte zachtjes toen Percy nog steeds niets zei en drukte haar lippen tegen zijn wang. Percy voelde het bloed naar zijn wangen stijgen. Fijn, dan werd hij ook nog eens keer een rood. Percy beet op zijn onderlip en Dahlia trok Percy mee naar het klas lokaal.

yay!! het tweede hoofdstukje van vandaag >.<, ik ben helemaal blij want ik weet een perfect einde voor dit verhaal (duurt nog wel even voordat ik die kan gaan schrijven >.<) maar ik wordt daar wel helemaal blij van ;p

Reacties (4)

 • Morgenster

  Zo sweet.
  Hij vindt haar echt geweldig.
  Nu maar hopen dat het wat word.

  7 jaar geleden
 • Amiracle

  Aah ik wil weten.xD

  Ik ga je stalkenxD ^^


  Nee grapje.
  Maar snel verder(H)

  En ik hou van hun twee.

  7 jaar geleden
 • Fullmetal

  awww!!!!!

  7 jaar geleden
 • Roceanity

  Ahh yeah(yeah)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen