Foto bij ~ |2| ~ 81. 'Who Is There?!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 2: A Broken Soul
Chapter 81: Who Is There?!
_______________________________________________________________________
Bam bam bam, 200 chaps in totaal! Misschien schrijf ik er nog wel 1 ;o

Je slaakt even een hele diepe zucht. Kakashi zal je vast nooit alleen laten op zulke missies. Snel bijt je hard in jouw duim, zodat er druppeltjes bloed uitkomen. Dat doe je zodat je de Summoning Jutsu kan doen. Nadat je jouw handen op de grond neergelegd hebt, verschijnen er twee honden uit jouw eigen Ninken. Ze heten Tenshi en Hana. Zij zijn één van de beste honden uit jouw Ninken. 'Yo Kazumi en Kakashi! Long time no see!' zegt één van de honden, die de naam Tenshi heeft. Ze kijkt eventjes om zich heen. Je ziet dat haar blik blijft hangen op Sakura. 'Sorry dat ik het zeg, maar je ziet er niet uit.. Zelfs een hond heeft een betere smaak dan jij hebt.. Ik zie dat je onder jouw cloath iets roods aanhebt, terwijl je roze haar hebt. Wat probeer je na te doen? Een eerste klas hoer?' Tenshi kijkt meteen weer naar jou als ze dat gezegd heeft. 'Ik dacht al die tijd dat je overdreef.. Wat haar lelijkheid betreft.. Maar nu ik haar zo zie, denk ik dat je het beter kon beschrijven.. Zelfs Shrek is te mooi voor haar.'
Je doet niet eens de moeite om jouw lach in te houden. Eindelijk is er iemand die hetzelfde denkt als jij doet. Het lijkt erop alsof Sakura haar wilt aanvallen. Daardoor zegt Tenshi droog: 'Op hol geslagen baviaan, als je denkt dat je me kan aanvallen ben je nog lang niet jarig. Je bent nog honderd jaar te jong om mij aan te vallen. Ik maak sushi van je met mijn eigen hondenpootjes.' Als je naar Sakura's gezicht kijkt, schiet je nog meer in de lach. De uitdrukking op haar gezicht is gewoon goud waard.
Snel draai jij je Kakashi's richting op, haalt even diep adem en vraagt: 'Wie gaat eigenlijk met mij mee?' Kakashi trekt net z'n mond open, als je ineens een stem hoort. 'Wat dacht je ervan als ik meega?' hoor je een engelachtige vrouwenstem vragen. Je wilt je net omdraaien om te kijken wie dat zei, maar het is helemaal niet nodig, omdat ze plotseling voor jouw neus staat. 'E-Eh.. Wie ben je?' vraag je nogal onzeker. Aan de ene kant herken je, maar aan de andere kant ook weer niet. 'Je herkent zelfs jouw bloedeigen oma niet?' vraagt ze met een plagerige ondertoon. Met een frons op jouw gezicht bekijk je haar goed van top tot teen. Je herkende haar nauwelijks, doordat ze anders gekleed is en ze haar haar in een hoge staart heeft. Ze zag er altijd al jong uit voor haar leeftijd, maar nu nog jonger.
'Is dat goed voor iedereen? Als eerst, onze top prioriteit is Sasuke's geur achterna zitten. Nadat we dat gedaan hebben, handelen we af met de Akatsuki. En als je één van hun tegenkomt, vlucht je meteen en kom je hiernaartoe.' zegt Kakashi droog. Je gromt zachtjes aangezien je met één van hun wilde vechten. Al weet je dat je moet uitkijken omdat je een Jinchuuriki bent. Het feit dat je een Jinchuuriki bent verpest heel veel voor jouw gevoel. Altijd moet je uitkijken en vluchten voor de Akatsuki. Meteen doet Kakashi zijn linkerarm omhoog. 'Verspreiden!'
Iedereen verspreidt zich meteen omdat ze allemaal de andere kant op springen. Jij, Harumi, Tenshi, Hana, Arashi en Sundae springen allemaal richting het bos. Jullie staan dichtbij het water. Snel ga je op jouw knieën zitten en leg je zachtjes jouw handen op de kopjes van Arashi en Sundae. 'Jullie weten wat jullie moeten doen.' fluister je zachtjes. 'Als er gevaar dreigt moet je meteen contact met ons opnemen, hé?' Allebei de katten knikken snel en rennen vlug de andere kant op. Je werpt even een blik op de honden en Harumi. Je knikt eventjes naar ze, als teken dat jullie kunnen gaan. Ze kijken je allemaal aan en knikken ook. Jullie rennen meteen langs het water. Op één of andere manier voel jij je bekeken. Als je naar Harumi kijkt zie je dat ze hetzelfde voelt. Dat kan je al aan haar gezichtsuitdrukking zien. Daardoor weet je ook gelijk dat jij je niet vergist. Als twee mensen dat al denken zegt het al genoeg. Harumi is een hoogopgeleide Ninja, dus daardoor heb je al helemaal geen twijfels. Dit kan geen vergissing zijn. Jullie worden bekeken.
Jullie blijven doorrennen, maar het gevoel dat je bekeken wordt verdwijnt niet. Dit zegt al genoeg. Iemand zit achter jullie aan. Meteen stop je met rennen en pak je een kunai uit jouw beenband. Die gooi je meteen naar de plek, waar je het gevoel hebt dat jullie daar vandaan bekeken worden. ‘Kom tevoorschijn!’ snauw je luid.

Gefeliciteerd met jouw verjaardag YinYang!
En DesxTiny en ik gaan samen een verhaal schrijven, verdere informatie komt later

Reacties (6)

 • MiekieChan

  Ahhh, Jij met je cliff hangers!!!!
  SNEELLL VEDERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8 jaar geleden
 • Amami

  snel veder

  8 jaar geleden
 • 2Gether

  Superrrsnel verder!:O
  Spannend!!!!!!!!:O

  8 jaar geleden
 • Allysae

  dit maakt mijn dag iets beter
  ben namelijk mijn mobiel verloren(huil)(huil)(huil)(huil)
  snel verder

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  DANKJEWEL!(H)
  Oehw, spannend ;3
  Snel verder <'33

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here